• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Göz makyaj temizleyicisi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
ben uzun süre boyunca neutrogena kullandım, çok memnundum, tamamen temizlemek için 1-2 kere pamuk değiştirmek gerekiyor ama sonunda temizliyor, hafif yağlı bi his de bırakıyor ama bu bence gözü nemlendiriyordur, şimdi de fiyatını daha uygun buldum diye loreal i aldım onu deneyeceğim, ben bi ara geceleri göz makyajımı temizlemeye üşeniyordum, sakın yapmayın kızlar göz altlarım pütür pütür olmuştu.

avonun beyaz kutusundakinden gayet memnundum bitti yerine garnier aldım memnun kaldığımı söyleyemem waterprof maskarayı çıkarmada başarısız.

La roche posay miseller solüsyon kullanıyordum.Lens de kullandığım için hassas olması önemliydi benim için.Yakma,kızarıklık gibi şeyler hiç yaşamadım bu ürünü kullanırken.Şimdilerde daha hassas olduğunu düşündüğüm için bioderma sensibio h2o kullanıyorum.İkisini kıyaslarsam la roche'un temizleme gücü daha yüksek.

aynen katiliyorum, miseller solüsyonu bende kullaniyorum la roche´un. göz ve yüz makyajini mükemmel temizliyor, yanma gerilme gibi bisey bendede olmadi, tavsiye ederim

rimeli temizlemeden önce sıcak suyla pıt pıt yapın kirpiklerinize yumuşasın sonra hangi gözk temizleme suyunu kullansanız süper etki ediyor...işin püf noktası sertleşen rimeli yumuşaktmak

Ben de diadermine tavsiye ediyorum.

Ayrica fikir edinmek isteyenler icin bir dipnot da belirteyim ben cok alerjik biriyim. Goz alerjim ozellikle bahar aylarinda had safhada. Bu goz makyaj tezmileyicisiyle herhangi bi sorun yasamadim. Ama su da cok iyi ben de alerjigim diyen varsa kizlar takipteyim :) onerilere acigim.

Back
X