Göz makyajını keyifli hale getiren estetik uygulamalar

Estetikport

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
206
14
33
Her yaşta görülebilen bazı göz çevresi deformasyonları makyajı zevk olmaktan çıkarıp bir sorun haline getirebiliyor.Genç yaşlarda yapısal olarak kaş ve göz kenarlarının düşüklüğü ve orta yaş gurubunda kaşların dış kısmının gözün üstüne yığılması makyajda istenilen etkinin oluşmasını engelliyor. Bu bozulmalar kadınların artık ortak makyaj sorunu haline geldi diyebiliriz.

Göz makyajını en etkili kılan göz çevresi estetiği uygulamalarını, deformasyon bölgesine göre üst göz kapağı, kaş kaldırma ve badem göz estetiği şeklinde hayata geçiriyoruz. Ya da bu işlemlerden bir veya birkaçını uyguluyoruz. Göz makyajı estetik işlemleri günübirlik cerrahi uygulamaladır. Bu işlemlerle ilgili tecrübelerimizi Kadınlar Kulübü'nün değerli üyeleri için aşağıda detaylandırdık:

Badem göz estetiği: Ailesel yatkınlık ya da ilerleyen yaşla birlikte düşen göz kenarlarını badem göz estetiğiyle kalıcı olarak çekik gözlere dönüştürüyoruz. 30 dakikalık, risksiz, pratik mini cerrahi bir işlem. Hastanede yatış gerekmiyor. Gözler, bilimsel güzel göz tarifine uygun ve hafif çekik bir yapıya kavuşturuluyor. Düşük gözlerini çekik göstermek için yoğun çaba ve zaman harcayan hastalarımız, hafif bir makyajla son derece etkileyici gözler, canlı bakışlara kavuşuyor.

Kaş kaldırma estetiği: Düşük göz yapısına, dış kenarları düşük kaş yapıları eşlik ederse badem göz estetiğiyle birlikte kaş kaldırma işlemini de uygulayabiliyoruz. Kaşların şekli ve pozisyonu göz estetiği ve yüz ifadesinin önemli aktörlerindendir. Farklı yüzlere uygun kaş kaldırma modellemesi planlanır. Kaş kaldırmada ameliyat ve botoks yöntemleri uygulanır. Ameliyat seçeneğinde, askılama, germe, endoskopik kaş kaldırma yöntemlerinden biri tercih edilir. Lokal anestezi altında günübirlik cerrahi işlemlerdir. 30 dakikada gerçekleştirilen ameliyatın izleri kaşın ve saçlı derinin içine gizlendiği için belirsizdir. Botoks yöntemi ise kaş bölgesine enjeksiyonla gerçekleştirilir. Bütün bu yöntemlerde gözün üzerine düşen kaşların dış uzantısı yukarı kaldırılarak kaşın pozisyonu ve şekli yüzle uyumlu hale getirilir. İşlem sonrasında genç ve etkileyici bir görünüm alan kaşlar, göz makyajının daha belirgin ve güzel görünmesini sağlar.

Üst göz kapağı estetiği: Üst göz kapağı estetiğine en çok 40’lı yaşlardan sonra ihtiyaç duyulur. Gözün üzerine yığılan ve yüze yaşlı, yorgun bir ifade katan sarkık, derisi gevşemiş ve katlar oluşmuş üst göz kapağı ameliyatı lokal anestezi altında risksiz bir şekilde 40 dakikada tamamlanır. Üst göz kapağındaki fazla deri, yağ ve kas dokusu alınır ve kapağın kıvrım çizgisine ameliyat izi gizlenir. Hacmi, pozisyonu ve derisi estetik ölçülere getirilen üst göz kapağı her türlü makyajı tutan ve taşıyan bir yapıya kavuşur.


Eki Görüntüle 975514
 
Son düzenleme:
X