Kızlar merhaba...benim kizim 2 ay 10 günlük. Göz muayenesi yaptirmamiz lazım. Randevu alırken göz hastalıkları bölümüne mi yoksa çocuk sağlığı ve has. Bölümüne mi alıcaz?
Allah razı olsunn :) doktora gözleri arada bir şaşı oluyor dedim
Ondan mi göze yönlendirdi acaba . Yoksa bu rutin kontol mu bebeklerin. Ilk bebeğim ondan pek bilmiyorum ?
Allah razı olsunn :) doktora gözleri arada bir şaşı oluyor dedim
Ondan mi göze yönlendirdi acaba . Yoksa bu rutin kontol mu bebeklerin. Ilk bebeğim ondan pek bilmiyorum ?
Rutin kontrol 1 yaşında oluyor. Siz öyle söylediniz diye yönlendirmiştir ve de bişey yoktur büyük ihtimalle. genelde öyle zannedilir bu dönemde :) içinizi ferah tutun. Güle güle sevgiyle büyütün meleğinizi
Rutin kontrol 1 yaşında oluyor. Siz öyle söylediniz diye yönlendirmiştir ve de bişey yoktur büyük ihtimalle. genelde öyle zannedilir bu dönemde :) içinizi ferah tutun. Güle güle sevgiyle büyütün meleğinizi
6 aya kadar aylık kontrole gitmekte fayda var. Kilo takibi ve genel takip için. Sonrasında sorarsınız kimisi 1 yaşa kadar aylık takip etmek istiyo kimisi 6. aydan sonra 9-12-18.aylarda görmek istiyo