Göz muayenesi

Lockam46

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
3.171
2.265
333
Kızlar merhaba...benim kizim 2 ay 10 günlük. Göz muayenesi yaptirmamiz lazım. Randevu alırken göz hastalıkları bölümüne mi yoksa çocuk sağlığı ve has. Bölümüne mi alıcaz?

ROP muayenesi olacak sanırım biz göz polikliniğinden almıştık. Geçmiş olsun kuzunuza
Allah razı olsunn :) doktora gözleri arada bir şaşı oluyor dedim
Ondan mi göze yönlendirdi acaba . Yoksa bu rutin kontol mu bebeklerin. Ilk bebeğim ondan pek bilmiyorum ?

Allah razı olsunn :) doktora gözleri arada bir şaşı oluyor dedim
Ondan mi göze yönlendirdi acaba . Yoksa bu rutin kontol mu bebeklerin. Ilk bebeğim ondan pek bilmiyorum ?
Rutin kontrol 1 yaşında oluyor. Siz öyle söylediniz diye yönlendirmiştir ve de bişey yoktur büyük ihtimalle. genelde öyle zannedilir bu dönemde :) içinizi ferah tutun. Güle güle sevgiyle büyütün meleğinizi :KK200:

Rutin kontrol 1 yaşında oluyor. Siz öyle söylediniz diye yönlendirmiştir ve de bişey yoktur büyük ihtimalle. genelde öyle zannedilir bu dönemde :) içinizi ferah tutun. Güle güle sevgiyle büyütün meleğinizi :KK200:
:) InşaAllah.. çok teşekkürler

Peki doktor bundan sonra ne zaman muayeneye gideceğimizi söylemedi. Her ay illa kontrole gitmemiz gerekiyor mu ?

6 aya kadar aylık kontrole gitmekte fayda var. Kilo takibi ve genel takip için. Sonrasında sorarsınız kimisi 1 yaşa kadar aylık takip etmek istiyo kimisi 6. aydan sonra 9-12-18.aylarda görmek istiyo

Back
X