Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba...benim kizim 2 ay 10 günlük. Göz muayenesi yaptirmamiz lazım. Randevu alırken göz hastalıkları bölümüne mi yoksa çocuk sağlığı ve has. Bölümüne mi alıcaz?
Allah razı olsunn :) doktora gözleri arada bir şaşı oluyor dedim
Ondan mi göze yönlendirdi acaba . Yoksa bu rutin kontol mu bebeklerin. Ilk bebeğim ondan pek bilmiyorum ?
Allah razı olsunn :) doktora gözleri arada bir şaşı oluyor dedim
Ondan mi göze yönlendirdi acaba . Yoksa bu rutin kontol mu bebeklerin. Ilk bebeğim ondan pek bilmiyorum ?
Rutin kontrol 1 yaşında oluyor. Siz öyle söylediniz diye yönlendirmiştir ve de bişey yoktur büyük ihtimalle. genelde öyle zannedilir bu dönemde :) içinizi ferah tutun. Güle güle sevgiyle büyütün meleğinizi
Rutin kontrol 1 yaşında oluyor. Siz öyle söylediniz diye yönlendirmiştir ve de bişey yoktur büyük ihtimalle. genelde öyle zannedilir bu dönemde :) içinizi ferah tutun. Güle güle sevgiyle büyütün meleğinizi
6 aya kadar aylık kontrole gitmekte fayda var. Kilo takibi ve genel takip için. Sonrasında sorarsınız kimisi 1 yaşa kadar aylık takip etmek istiyo kimisi 6. aydan sonra 9-12-18.aylarda görmek istiyo