Goz namusu

Ne kadar saçma bir düşünce bu ya TikTok Instagram Facebook Twitter gibi bir sürü sosyal mecra var ve hepsinde sayısız erkek kadın var ama hepsini ağzımızdan sular akarak bakmıyoruz telefonu kaldır diyelim hadi dışarıda da milyonlarca erkek kadın görüyoruz ve içlerinden bazıları da inanılmaz güzel olabiliyor gözlerimizi mi çıkaralım veya gözümüze bir şey mi dolamamız lazım içinde ahlaksızlık olan insan kapalı kutunun içinde bile bakacak bir şeyler bulur bu bence kıskançlıktan çok özgüvensizlik ve takıntılık

Bir hemcinsim üstelik eğitimli bir kadının yaptığı bu yorum erkek arkadaşımca gülerek bana anlatildiginda şunu farkettim kültür seviyesi yada kendine saygı algısı olmayan bir eğitimci nasıl olabilir ? Aslinda sonraki konumda kıskançlık sebeplerimden de bahsedicem

Kadının eğitimini de mi kıskandınız?

Konuda kacirdigim bisey olmus yorumlarda gordum.
Arkanizdan konusan adamdan bir yol olmaz. Ciddi bir iletisim sorunu olur, "ya ben anlamıyorum sevgilim suratini asıyor sen kadinsin ne dusunuyosun" diye fikrini alir, munferit bir olaydir. Belki tolere edilir.
"Ben kadinlari kesiyorum dilsin beni kiskaniyor, tiktoka giremiyorum dilsin istemiyor" ne bu boyle yahu, herseyi ortaya dokup sacacaksa basiniz cok agrir. Yarin tartisirsiniz kendisi bi halt etmemis gibi sizi suclayarak insanlara kötüler

Herkese iyi akşamlar bugün erkek arkadaşım birbaska erkek arkadaşı ile otururken arkadaşı ve arkadaşının eşi ile birlikte (bu bayan bir öğretmen ) benim gereksiz bulduğu kıskançlıkları mi masaya yatirmislar.ben bir erkeğin sosyal mecralarda dahi olsa bir bayana bakamayacagi hele hele Tiktok gibi basit platformlarda dolaşmayacagini bunu bana yapılan bir saygısızlık olarak gördüğümü net şekilde ifade etmisimdir.
Arkadaşının eşi ismi Ayşe olsun . Yorum olarak ben bazen eşimi bayana bakarken görüyorum ama güzel kadınmış diyerek gülüp geciyorum . Ne var bunda bu kadar bunaltmasin seni demiş
Bir hemcinsim üstelik eğitimli bir kadının yaptığı bu yorum erkek arkadaşımca gülerek bana anlatildiginda şunu farkettim kültür seviyesi yada kendine saygı algısı olmayan bir eğitimci nasıl olabilir ? Aslinda sonraki konumda kıskançlık sebeplerimden de bahsedicem ancak önce konu ile ilgili değerli yorumlarınızi bekliyorum teşekkürler.
Yorumları okumaya başlayınca şunu eksik anlattığımi farkettim . Görmek değil bakmak fiilinden bahsediyorum . Sosyal medya da da tiktokta kadın videoları izlemek ... Bal dudak sarı kiz şeker kız rumuzlari ve yarı çıplak danslar
Hah bir öğretmenlerin rahibe olması gerektiğinin savunulmadığı kalmıştı şu platformda onu da gördük şükür 😂

Kusura bakmayin ama bence siz cekilmez bir sevgilisiniz. Göz namusu, bilmem tiktok bakmasin, instagram bakamaz, neymis efendim kiskaniyormus. Ne namusundan bahsediyorsunuz hanimefendi?
Sizinki hastalikli bir sey ask degil. Adamin gözlerini bagla oldu olacak.

Herkese iyi akşamlar bugün erkek arkadaşım birbaska erkek arkadaşı ile otururken arkadaşı ve arkadaşının eşi ile birlikte (bu bayan bir öğretmen ) benim gereksiz bulduğu kıskançlıkları mi masaya yatirmislar.ben bir erkeğin sosyal mecralarda dahi olsa bir bayana bakamayacagi hele hele Tiktok gibi basit platformlarda dolaşmayacagini bunu bana yapılan bir saygısızlık olarak gördüğümü net şekilde ifade etmisimdir.
Arkadaşının eşi ismi Ayşe olsun . Yorum olarak ben bazen eşimi bayana bakarken görüyorum ama güzel kadınmış diyerek gülüp geciyorum . Ne var bunda bu kadar bunaltmasin seni demiş
Bir hemcinsim üstelik eğitimli bir kadının yaptığı bu yorum erkek arkadaşımca gülerek bana anlatildiginda şunu farkettim kültür seviyesi yada kendine saygı algısı olmayan bir eğitimci nasıl olabilir ? Aslinda sonraki konumda kıskançlık sebeplerimden de bahsedicem ancak önce konu ile ilgili değerli yorumlarınızi bekliyorum teşekkürler.
Yorumları okumaya başlayınca şunu eksik anlattığımi farkettim . Görmek değil bakmak fiilinden bahsediyorum . Sosyal medya da da tiktokta kadın videoları izlemek ... Bal dudak sarı kiz şeker kız rumuzlari ve yarı çıplak danslar
İnsanları mesleğini öne sürerek dedikodu malzemesi yapmanızı hoş bulmadım. Herkesin ilişkisi kişiliği farklıdır bu sizi veya beni alakadar eden bir durum değil. Bu "bağyan" arkadaş ve mesleği yerine takılmanız gereken konuları söyleyeyim:
1. Sevgilinize karşı duyduğunuz kıskançlığın dozu. Yasaklamak falan bana garip geldi cidden. Bu kadını da kıskanmışsınız çünkü kıyaslandığınızı hissetmişsiniz bu yüzden kötülüyorsunuz.
2. Sevgilinizin aranızdaki meseleleri başkalarına rahatça anlatması.
3. Sevgilinizin aranızdaki meseleleri başkalarına rahatça anlattığını gelip bi de size anlatması.
Aranızda geçen böyle durumları anlatması yarı çıplak kadınları izlemesinden daha büyük bir sorun. Siz istediğiniz kadar kısıtlayın sinir krizine girin. Yapmak isteyen yine yapacaktır.
Sağlıklı bir ilişki yaşadığınızı düşünmüyorum.

Bakamaz deyince bakmıyor mu?

O yokken bakiyor... evli bir erkek arkadaşımız bir sosyal medya uygulamasini(hangisi oldugunu hatirlayamadim) işe gelince indiirp, eve giderken siliyormus. Meger googleda yakin zamanda indirilen uygulamalar içinde gorulebiliyomus. Karısıyla tartismisti bu yuzden

O yokken bakiyor... evli bir erkek arkadaşımız bir sosyal medya uygulamasini(hangisi oldugunu hatirlayamadim) işe gelince indiirp, eve giderken siliyormus. Meger googleda yakin zamanda indirilen uygulamalar içinde gorulebiliyomus. Karısıyla tartismisti bu yuzden
Ahahah oha. Silinen uygulamalara kadar bakan kadından korkarım ben.

Telefon iphone mu? Nerden bakılıyormuş acaba

masaya yatirmislar
Hadsizlik ne biliyor musun sevgilinin seni ağzına dolaması. Sen öylesin o öteki türlüdür ayrılırsınız biter önemli olan uyum.
bana yapılan bir saygısızlık

Aç gibi izliyorsa sen kendine saygısızlık yapıyorsun niye hala sevgilin? Öyle izlemese rahatsız olmazsın sanırım.
Senin derdin öğretmen kadınla değil aöZde sevgilinle o konuşma hakkını kime verirse diğerleri konuşur

Başlığın en az tiktık kadar itici

İnsanların arkasından atıp tutmayın, yok örnek olması gerekirmiş yok kendine saygısı yokmuşmuş...Sizin gibi düşünenler aman ne güzel, sizin gibi düşünmeyenlerin kendine saygısı yok. İsteyen istediği gibi düşünür davranır, işinize gelmiyorsa ortamı terk edersiniz olur biter. Asıl saygısızlık sizin bulunmadığınuz ortamda sizinle ilgili konuşulması. Kimseye niye kıskançsın denilmediği gibi niye kıskanç değilsin de denemez. Kıskanç olmayanın kendine saygısı olmadığını nereden çıkardınız? Siz de kıskançsınız ama arkadaş ortamında arkanızdan konuşan birine sevgilim diyorsunuz, bu da kendine saygısızlık değil mi? Sizin düşünce yapınıza göre çoktan ayrılmalıydınız. Niye hala sevgiliniz bu kişi?

Hassasiyetlerinize uygun birini bulmanız gerek.

Back
X