Göz numarası büyüklüğü - Normal, Sezaryen

teycan

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
6
0
16
Aksaray
Merhaba arkadaşlar,

Bugün göz doktoruna gittik, doktor göz numarasının yüksek olduğunu ( 7 civarı); bu yüzden de normal doğumda ıkınmalardan kaynaklı göz retinasının yırtılabileceğini ve gözün kör olabileceğini (Allah göstermesin) söyledi. Körlük riski varmış yani bu gibi durumlarda. Sezaryen olmanız daha iyi olur, dedi.

Aranızda böyle bir durum yaşayan yahut yaşayanı tanıyan var mı arkadaşlar?

Şiimdiden teşekkürler

bnm de göz numaram büyük çocuğum yok ama şu anda da düşünmüyorum. bilgisi olan varsa ben de bilgilenmiş olurum..

Benim gorumcemin goz numarasi cocuklugundan beri hep 7nin uzerindeymis ama 5 cocugu var vede 5ide normal dogum...
Ama tabi bu seninde olmayacagi anlamina gelmez baska doktorlara da danis canim care sezeryansa sezeryan olursun ben sezeryan yaptim 10 ay once simdi tekrar hamileyim ve yine sezeryan farkeden bisi yok onemli olan anne ve bebegin saglikli olmasi gerisi bos...

Haklısın, teşekkür ederim; tabii önemli olan anne ve bebeğin sağlıklı olmasıdır; ama tabii normal doğum olursa daha iyi olur da bakacağız inşallah.

benimde aynı şekilde göz doktorum kesınlıkle sezaryen le doğum yapabilirsin dedi. ama henüz bebeğimiz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…