• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz rengi

yasmin nadide

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Oğlum şu an 3,5 aylık. Gözleri şu an böyle görünüyor. Benim gözlerim yeşil, babasının gözleri kahverengi. Sizce ilerleyen aylarda hangi renge döner? Böyle kalan ya da sonradan koyulaşan bebekleri olanlar deneyimlerini paylaşabilir mi? 🌸

Eklentiler

• IMG_6469.webp
    IMG_6469.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_6468.webp
    IMG_6468.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 62
bu kahverengiye donecek gibi duruyor, allah bagislasin düğme burunu

bu kahverengiye donecek gibi duruyor, allah

bu kahverengiye donecek gibi duruyor, allah bagislasin düğme burun
Teşekkür ederim. 🥰 Kuzenimin gözleri de bebekken aynen böyleydi, sonradan yeşil olmuştu. O yüzden merak edip sordum. 😊 Sizce oğlumun gözlerinin gerçek rengi ne zamana kadar netleşir? Genelde kaçıncı ayda tamamen belli oluyor? 💚👶

Teşekkür ederim. 🥰 Kuzenimin gözleri de bebekken aynen böyleydi, sonradan yeşil olmuştu. O yüzden merak edip sordum. 😊 Sizce oğlumun gözlerinin gerçek rengi ne zamana kadar netleşir? Genelde kaçıncı ayda tamamen belli oluyor? 💚👶
1-1,5 yasinda anca belirginlesiyor. Benim bir oglumun boyleydi, aylarca ela-yesildi, kahverengiye dondu

Renkli göz çekinik gen, kahverengi baskın gen eğer eşinizin sülalesinde renkli göz varsa ve eşinizin genetiğinden bir ihtimal aktarılmışsa bir umut yeşil olur.

Oğlum şu an 3,5 aylık. Gözleri şu an böyle görünüyor. Benim gözlerim yeşil, babasının gözleri kahverengi. Sizce ilerleyen aylarda hangi renge döner? Böyle kalan ya da sonradan koyulaşan bebekleri olanlar deneyimlerini paylaşabilir mi? 🌸
Benim alti aya kadar maviydi sonra döndü.ama bu ela kalirgibi

Bizimde baya maviydi git gide elaya döndü şimdi güneşte baya yeşil duruyor normal de ela açık kahve olabilir sizinde

Renkli göz çekinik gen, kahverengi baskın gen eğer eşinizin sülalesinde renkli göz varsa ve eşinizin genetiğinden bir ihtimal aktarılmışsa bir umut yeşil olur.
Benim gözlerim renkli ve babamın genini almışım anne tarafında hiç renkli olmamasına rağmen

Back
X