Göz seyirmesi lütfen yardımcı olun

Zeybar7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2020
21
6
1
27
Merhaba arkadaşlar 4 gündür aralıklarla gözüm seyiriyor bu hafta gece 3 3 buçuk gibi uyudum uykumu alamadan uyandım 10 10 buçuk gibi. Bide stresli zaman geçirdim ve bütün sabahtan akşama kadar telefona bakıyorum göz seyirmesi sebeplerine baktım uykusuzluk stres fazla TV pc telefon bakılması diyor ve en sondada beyin tümörü yazıyor ben bunu görünce daha çok korktum aynı durumu yaşatan var mı

Göz hastanesinde göz doktoru ile birlikte çalıştım. Doktorumuz hastalara stres, uykusuzluk vb durumların seğirmeye neden olduğunu ve evde olduğunuz zamanlarda masaj yaparak ya da ılık suyla ıslatılmış bez koyup dinlendirerek rahatlatabileceğinizi söylerdi.. Kafanıza takmayın, üstüne düşmeyin, geçecektir

iyi, en azindan hurafelere baglamamissiniz konuyu

fazla hastalik arastirmayin nette bence.
bir kac güne gecer. gecmezse doktora görünürsünüz

Evet uykusuz kaldığımın farkındayım ve de sabahtan akşama kadar telefona bakıyorum haliyle gözlerim yoruluyor bu akşam beyin tümörü yazısını okuyunca daha çok panik yaptım ve daha çok seyiriyor gibi gelmeye başladı yüz felci dalan diyende var

Eşimde vardı vücuttaki çinko mu ne eksikliğinden olurmuş takviye aldı geçti geçmiş olsun

Bende senede 1-2 defa oluyor.3-4 gün sürüp geçiyor.
Bende de hayatımda 2.defa oldu böyle bir şey yüksek ihtimalle uykusuzluk stres ve çok fazla telefona bakmak yordu. Bide çok fazla panikli biriyim beyin tümörü körlük yazısını gördüğüm an bendeki stres korku arttı

Yok yaa çok düşünmeyin odaklanmayın bence kendiliğinden geçer diye düşünüyorum.

İnternetten hastalık araştırmayın bence, hakikaten insanı çok yanlış yönlendiriyor. Internete göre çoğu rahatsızlık Allah korusun da kansere bağlanıyor.
Benim göğüs ve koltuk altında kitle vardı minik minik ele geliyordu. Doktora gitmeden internetten baktım tamam kanser olmuşum diye karalar bağladım, doktora gittim lenflerle ilgili bir sorunmuş ilaç başladık zamanla geçmezse alacağız dediler. Kanserle filan alakası da yokmuş.

Göz seğirmesi de göz yorgunluğundan kaynaklanıyor genelde, biraz dinlenin suni göz yaşı kullanın. Ya da önce hiç Bir endişeye kapılmadan doktora gidin hem içiniz rahatlar Geçmiş olsun şimdiden.

Çok teşekkür ederim benimde koltuk altımda şişlik vardı nette okudum günlerce üzüldüm doktora gittim ve önemsiz bir kist varmış yağ dokusu varmış 6 ayda 1 gel kontrole dedi. Şimdide bu hafta aşırı uykusuz kaldım ve sürekli telefona baktım yukarıda bir arkadaş yüz felci belirtisi demiş annemde diyor benim yıllardan beri oluyor O zaman ben direk öleyim diyor bana 1 ayda geçmezse bir doktora görünürüm

Ablacım 3e kadar oturuyorum sabah akşam telefona bakıyorum diyorsun gözün de seyirir kafan da... yat erkence dinlen geçer gider.

Kötü bir şey yoktur yani o da gözlük ile düzelen bir şey çok şükür
aynen benim sag gozum ve sol gozumde dereceli bozukluk var uzagi gorememe sol gozumde astigmatta var sol gozumu kapattigimda sag gozumle gozluksuz en azindan daha net goruyorum digerinden ama sol goz puslu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…