Göz teması kurmamdan sevgilim hoşlanmıyor

Derinx_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2023
64
16
3
İyi geceler herkese aklıma bişey takıldı sormak istedim sevgilimle ara verdik ilişkimiz varken yan yanayken dogrusu onu durmadan izlemem rahatsız ediyordu rahatsız oluyordu bundan kötü amaçlı izlemiyordum ama hosuma gidiyordu ama bu onu ters yerlere çekiyordu huylanıyorum diyodu o kadar kötüde bakmıyordum sadece insan sevdiğini süzmek ister neden böyle yapıyordu anlamıyorum

Sevgilim bana surekli gozlerini dikip baksa ben de rahatsiz olurdum sanirim

Yüzünde kusur varsa ondan rahatsız oluyor olabilir.
Sizin bakışlarınız sıkıntılı olabilir. Dik dik mi bakıyorsunuz acaba? Bazı insanlar rahatsız edici şekilde bakıyor. Bakışından rahatsız olduğum insanlar oluyor.

Kocam bile gözünü dikip sürekli suratıma baksa bi huylanırım.. arada bi bakış bi tebessüm tamam da sürekli üzerinde gezen bakışlar aşırı rahatsız edici bence de.

Ben bakişlardan rahatsiz olmam normalde ve insanlarla kesintisiz goz temasini rahat kurabilen biriyim kendimle ilgili sorunum da yok ama eşim bazen durduk yere beni izlemeye almiş oluyor ben baska birseyle ugrasirken bi bakiyorum gozunu dikmiş yani oyle baktigini bi defa gorunce hala bakiyor mu diye bakma ihtiyaci geliyor sonra diyorum nolduuu neye bakiyorsun boyle garip garip anlarda gozunuzu dikiyorsaniz normal.

Hayatta en en en nefret ettiğim şey konuşmadan göz teması kurulmasıdır.

Ailem, arkadaşlarım, sevgilim fark etmez anında tepki veriyorum. Ya Konusmayacaksan neden bakıyorsun hadi bakıyorsun konuş iletişim kur yani mal mal bakmak nedir?

Şimdi bile yukseldim ya saçma sapan bı şey bu

Konuşurken göz teması kurmayı severim de,rahatsız edici oluyor ya hayırdır diyesim geliyor benim

Iliskiniz kac aylikti ki?
Adama bakip sacini falan oksasaniz bu kadar garipsemez sanirim ama karsisindw oturup gozlerinizi dikip bakiyorsaniz tirsmasi normal

Sizinki göz teması kurmak değil ki .siz izliyorsunuz sürekli karşı tarafı ve bu rahatsız edici bir durum benim sevdiğim kişide hatta eşim bile bu şekilde sürekli izlese bende rahatsız olurum ne var ne bakıyorsun sürekli gibi yani bu rahatsız edici bir durum hakikaten

unutmuyorum biriyle date'e çıkmıştım o da böyle sürekli gözünü dikip bakmıştı
rahatsız olduğum için bi daha görüşmedim
rahatsız edici bence o anki hislerimi hatırlıyorum da
aman aman evlerden uzak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…