Sevgilim bana surekli gozlerini dikip baksa ben de rahatsiz olurdum sanirimİyi geceler herkese aklıma bişey takıldı sormak istedim sevgilimle ara verdik ilişkimiz varken yan yanayken dogrusu onu durmadan izlemem rahatsız ediyordu rahatsız oluyordu bundan kötü amaçlı izlemiyordum ama hosuma gidiyordu ama bu onu ters yerlere çekiyordu huylanıyorum diyodu o kadar kötüde bakmıyordum sadece insan sevdiğini süzmek ister neden böyle yapıyordu anlamıyorum
Aştan hepsi valla onu izlemek hoşuma gidiyorduSevgilim bana surekli gozlerini dikip baksa ben de rahatsiz olurdum sanirim
Belki bakisinizi begenmiyordu ya da belki o asik degildi o yuzden rahatsiz oluyorduAştan hepsi valla onu izlemek hoşuma gidiyordu
Bence de rahatsız edici bir durum. Film gibi seyretmek karşı taraf için ne kadar hoş olabilir ki?Aştan hepsi valla onu izlemek hoşuma gidiyordu
Nerden anladınBence de rahatsız edici bir durum. Film gibi seyretmek karşı taraf için ne kadar hoş olabilir ki?
Kaldı ki karşılıklı değilmiş aşkınız galiba.
üzücü bi durumBelki bakisinizi begenmiyordu ya da belki o asik degildi o yuzden rahatsiz oluyordu
Kocam bile gözünü dikip sürekli suratıma baksa bi huylanırım.. arada bi bakış bi tebessüm tamam da sürekli üzerinde gezen bakışlar aşırı rahatsız edici bence de.İyi geceler herkese aklıma bişey takıldı sormak istedim sevgilimle ara verdik ilişkimiz varken yan yanayken dogrusu onu durmadan izlemem rahatsız ediyordu rahatsız oluyordu bundan kötü amaçlı izlemiyordum ama hosuma gidiyordu ama bu onu ters yerlere çekiyordu huylanıyorum diyodu o kadar kötüde bakmıyordum sadece insan sevdiğini süzmek ister neden böyle yapıyordu anlamıyorum
Hayatın kitabını yazdım.Nerden anladın
Sizin acinizdan evetüzücü bi durum
Hayatta en en en nefret ettiğim şey konuşmadan göz teması kurulmasıdır.İyi geceler herkese aklıma bişey takıldı sormak istedim sevgilimle ara verdik ilişkimiz varken yan yanayken dogrusu onu durmadan izlemem rahatsız ediyordu rahatsız oluyordu bundan kötü amaçlı izlemiyordum ama hosuma gidiyordu ama bu onu ters yerlere çekiyordu huylanıyorum diyodu o kadar kötüde bakmıyordum sadece insan sevdiğini süzmek ister neden böyle yapıyordu anlamıyorum
Sizinki göz teması kurmak değil ki .siz izliyorsunuz sürekli karşı tarafı ve bu rahatsız edici bir durum benim sevdiğim kişide hatta eşim bile bu şekilde sürekli izlese bende rahatsız olurum ne var ne bakıyorsun sürekli gibi yani bu rahatsız edici bir durum hakikatenİyi geceler herkese aklıma bişey takıldı sormak istedim sevgilimle ara verdik ilişkimiz varken yan yanayken dogrusu onu durmadan izlemem rahatsız ediyordu rahatsız oluyordu bundan kötü amaçlı izlemiyordum ama hosuma gidiyordu ama bu onu ters yerlere çekiyordu huylanıyorum diyodu o kadar kötüde bakmıyordum sadece insan sevdiğini süzmek ister neden böyle yapıyordu anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?