Nerden bulunur peki?Morluklara aloe Vera jeli iyi geliyor
Yaa krem felanmiMorluklara aloe Vera jeli iyi geliyor
Hadi ya plastik cerrahami yaptırmışbence yaptırma, geçen bir arkadaş yaptırmış şikayetleri çokmuş
Benimkiside işte hastane cerrah yaniBen izmirde yaptırdım goz alti ışık dolgusu 2 sene oluyo doğum hala duruyo sana tavsiyem bunu yapan bi goz doktoru bulman plastik cerahi deil doktorum bana dedi sakin oyle yerlerde guzellik merkezlerinde yapilmamasi gerekiyo
Hadi ya oda farkli bir uygulamaymiş yeni duydum kulak burun boğaz doktorumu yapti bunu yaniBen burun ameliyatı olduğum sırada Dr yanlarımdan az yağ alıp göz altlarımı doldurmuştu. Baya çukurdu benim. Çok memnunum 2 yıl oldu. Dr 2.seans da gerekebilir demişti ama bana gerekmedi.inşallah sende memnun kalırsın
Şuan ney kullancaksiniz bende isim alabilirmiyim ve nerden bulucam yazarsaniz çok sevinirimbenim birde genetikBen de bir dönem ışık dolgusu düşündüm. Erteledim ama hala aklımda. Konuyu takipteyim..
Benim de genetik olan bir morluk var. Kremlerle çok az düzeliyor. %70-75 civarı..
10 sene önce Amerika menşeli bir krem kullanmış ve sonuçtan çok memnumdum. Şimdi bulamıyorum onu..
Yine gittim başka marka krem sipariş ettim operasyon pahalı diye..
Ya pardonnn ben torba yazmişim çökük benimde peki yaptirdiktan sonra yan etki felan oldumu hemenmi düzeliyorBen yaptırdım. Işık dolgusuydu bende morluk ve göz altlarına çökme vardı. Çok iyi geldi göz altlarım dümdüz ama morluk tamamen geçmedi. Hafifledi sadece
Ancak sizinki çökük değil torbalıymış. Torbalı görüntüye dolgu yaparlarsa daha da torbalaşmaz mı? . Onun için farklı alternatiflar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?