Göz Çevresi Bakımı Gözaltı ip uygulamasi yaptirdim

• Konu Sahibi Konu Sahibi edka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

edka

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2008
137
11
316
İstanbul
Gözaltina küçük kücuk ip uygulamasi yaptirdim.yeni bir uygulama.esas sonuc bir iki ayda alinmasina ragmen 15 gunde farketti.yapildigi yerde kollajeni tetikleyip o bolgede hizla toparlanma sagliyor hic acisi olmayan bi islem

Gözaltina küçük kücuk ip uygulamasi yaptirdim.yeni bir uygulama.esas sonuc bir iki ayda alinmasina ragmen 15 gunde farketti.yapildigi yerde kollajeni tetikleyip o bolgede hizla toparlanma sagliyor hic acisi olmayan bi islem
Merhaba, ne sikayetiniz vardi? Biraz daha ayrintili anlatir misiniz cok merak ettim

Resim koymayi basardim.uygulama bu sekilde yapiliyor.gozaltini onariyor kirisiklik çöküklük sorununda iyilesme sagliyor

Resim koymayi basardim.uygulama bu sekilde yapiliyor.gozaltini onariyor kirisiklik çöküklük sorununda iyilesme sagliyor
Cok iyi ! Gozaltina da bu sekilde oslem yapilabiliniyor yani. Tek seans mi? Ne kadar kaliciligi var, islem ucreti nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…