• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözaltı ışık dolgusu yaptıracaklar 2 kere düşünün

Merhaba, öncelikle yaşadığınız sıkıntılara çok üzüldüm. Bende yaklaşık 1,5 sene önce gözaltı ışık dolgusu yaptırdım. Hala tamamen erimedi ancak çok doğal fresh bir hal aldı çok memnunum. İlk yapıldığı anda da çok memnun olarak klinikten çıktım, güzel şekilde kullandım. %60 oranında eridi. Yapan estetik cerrahı hekim her iki tarafa 0.3-0.3 yaptı sanıyorum bazı hekimler çok fazla yaptığı için ve doğru yere yapmadığı için şiş görüntü oluşuyor bazı kişilerde birikme, kayma oluyor. Ben 29 yaşında iken yaptırmıştım gerçekten memnun olmadığım bir çöküklük vardı beni yorgun gösteriyordu. İyi ki yaptırmışım. Gerçekten riskli, bir sürü negatif yorum okudum ancak pozitif yorumlarda vardı. Bir daha yeniletir miyim bilmiyorum. Fakat gerçekten mutsuzsanız görüntünüzden iyi bir doktora bir şans verebilirsiniz. Herkesin iyi ve kötü deneyimleri olabilir ancak doktor çok çok önemli. Bende kendi pozitif deneyimimi paylaşmak istedim. Umuyorum bir an önce sevdiğiniz görüntünüze dönersiniz
Merhaba hangi marka dolgu maddesi kullanıldı ve ne kadar süre gitti

Malesef duruyor dolgunun çoğu eridi ama o morluk asla geçmedi çünkü bence o bölge daha çukur kalıyor dolgunun yanında ve bir yerde de dolgunun lenf drenajını engellediğini okumuştum sanırım onunla alakalı olabilir o morluk o bölgeye çok minik dolgu yaptırmayı düşünüyorum minicik su damlası kadar daha doğrusu danışacağım bir hekime olur mu diye çünkü yaşlı gösteriyor beni olduğumdan
Yüz yogası ve yüz masajı yapmanızı tavsiye ederim. Kan dolaşımını hızlandırır ve bu sorunu azaltır siniz

Teşekkür ederim ama o fotoğraflar 10 ay öncesinin ve neden böyle oldu anlamadım kilo da kaybetmedim ama yüzüm çok çirkin artık o eski halimden eser yok ya da psikolojim bozuldu artık bilmiyorum şimdiye kadar sadece ışık dolgusu paris ışıltısı (vitamin bu diyerek yaptı) ve gençlik aşısı (bu da vitamin ama dolgunluk verecek dedi) yapıldı. İnanın ben de 10 ay öncesine dönmek isterim sanki dediğiniz gibi işlem yaptırdıkça çirkinleştim burada kimsenin moralini bozmak istemiyorum yaptırmak isteyen yaptırsın tabi ki ama ihtiyacınıza göre yaptırın 1 2 doktordan fikir alın bence çünkü sanırım çoğu hekim para kazanmak için yapıyor yeminlerini unutmuşlar (ben de hekimim ama gereksiz işlemlerden kaçarım hasta ısrarcı olursa başına gelebilecek bütün kötü olasılıkları söylerim neyin içine girdiğini bilsin diye) ve en önemlisi ara sıra psikolojimiz iyi olmayabilir görüntümüzü beğenmeyebiliriz bu dönemlerde sakın işlem yaptırmayın bu sıralar sürekli instagramda sayfalara bakıyorum öncesi sonrası fotoğraflarına bu dünya öyle bir içine alıyor ki sizi öyle anlarınızda yakalıyor ki yetersiz çirkin hissettiğiniz sürekli bir şeyler yaptırmak zorunda hissettiriyor size daha güzel olmak için, lütfen herhangi bir işlem yaptırmadan birkaç doktora danışın ve tüm yorumları okuyun çünkü başkasının başına gelen sizin başınıza da gelebilir. Ayrıca bazı iyi yorumların reklam bazı kötü yorumların da karalama kampanyası olduğunu düşünüyorum yani online bir platformdan yorum okuyorsanız yine 2 kere düşünün inanmadan çünkü malesef biz çoğu hekim için paradan başka bir şey değiliz.
Bu konularda az çok bilgim var diye yazıyorum fotoğraları açamadım ama göz veya göz yakınına dolgu gerçekten tehlikeli o bölgelerde nekroz riski var keşke mezoterapi ve prp yaptırsaydınız şuan nasıl hala rahatsızlığınız var mı en son çare olarak cerrahi işlem yapılabilir düzeltme için birde bence yüzünüze bir işlem yapılcaksa gerekirse aylarca araştırma yapmak lazım doktor önerdi diye illa doğru yöntem olmuyor bazen maddi kaygılarla mneri yapabşliyorlar

Back
X