Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse bana yardimci olmayacak mi:))Arkadaslar bu dolguyu yaptiracam.tavsiye edenler var mi?kaliciligi ne kadar? Fatih dagdelenden randevu aldim
Ben yaptirdim .Doktorumla baska kötü tecrübeler yasadigim icin . Isik dolgum icinde birsey söyleyemiyecegim. Bir gözümün altini islem sirasinda kanatti. Iki gözümün altida morardi. Aradan iki bucuk hafta gecmesini ragmen hala hafif morluklar var . birde gözümde torbalar olustu. Insallah ilerleyen vakitte iyi olurKimse bana yardimci olmayacak mi:))
Canim doktorun kimdi? Iyi ya da kotu yardimci oldugun icin tesekkur ederimBen yaptirdim .Doktorumla baska kötü tecrübeler yasadigim icin . Isik dolgum icinde birsey söyleyemiyecegim. Bir gözümün altini islem sirasinda kanatti. Iki gözümün altida morardi. Aradan iki bucuk hafta gecmesini ragmen hala hafif morluklar var . birde gözümde torbalar olustu. Insallah ilerleyen vakitte iyi olur
A.K.Canim doktorun kimdi? Iyi ya da kotu yardimci oldugun icin tesekkur ederim
Arkadaslar bu dolguyu yaptiracam.tavsiye edenler var mi?kaliciligi ne kadar? Fatih dagdelenden randevu aldim
:) mysia , dün akşam ilk defaArkadaslar yardimlariniz icin cok sagolun.baskalari konu aciyor bin tane mesaj aliyor.bana kimse yardimci olmadi.bi tavsiye verseniz cokukluk icin ne yapabilirim.isik dolgudan memnun olan var mi? Olmayan var mi?
Merhaba arkadaşımredensity 2 yaptırdı morluk ve çökmeler oldukça azaldı 6ay sonra tekrarını yaptırdı 1 yıl gidecekmiş ama çökme. Torbalarda kesinlikle önerilmiyor bir de kemiğe dolgunun tutunması için kanülle uygulanması yapılmış
Ah ah sorma aayece , doktora göz altlarımda torbalar oluşuyor dedim. Bana Işık mı Işın mı işte :) iyi gelir dedi ve yaptı. Kendi göz altları o kadar torbaydı ki . Sonradan öğrendim bu dolgunun çökmüş ve mor gözaltılarına iyi geldiğini
aayece merhaba,Merhaba arkadaşım redensity 2 yaptırdı morluk ve çökmeler oldukça azaldı 6ay sonra tekrarını yaptırdı 1 yıl gidecekmiş ama çökme. Torbalarda kesinlikle önerilmiyor bir de kemiğe dolgunun tutunması için kanülle uygulanması yapılmış
Arkadaslar bu dolguyu yaptiracam.tavsiye edenler var mi?kaliciligi ne kadar? Fatih dagdelenden randevu aldim
gerçekten dna mı aşı ediyorlar?Somon DNA Aşısını deneyebilirsin. Sanırım Fatih Dağdelen de yapıyordu. Gözlatı morlukları ve şişlikleri için ideal bir uygulama.