• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gozalti ışık dolgusu

Mysia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2011
85
10
48
Trabzon
Arkadaslar bu dolguyu yaptiracam.tavsiye edenler var mi?kaliciligi ne kadar? Fatih dagdelenden randevu aldim

Kimse bana yardimci olmayacak mi:))
Ben yaptirdim .Doktorumla baska kötü tecrübeler yasadigim icin . Isik dolgum icinde birsey söyleyemiyecegim. Bir gözümün altini islem sirasinda kanatti. Iki gözümün altida morardi. Aradan iki bucuk hafta gecmesini ragmen hala hafif morluklar var . birde gözümde torbalar olustu. Insallah ilerleyen vakitte iyi olur

Ben yaptirdim .Doktorumla baska kötü tecrübeler yasadigim icin . Isik dolgum icinde birsey söyleyemiyecegim. Bir gözümün altini islem sirasinda kanatti. Iki gözümün altida morardi. Aradan iki bucuk hafta gecmesini ragmen hala hafif morluklar var . birde gözümde torbalar olustu. Insallah ilerleyen vakitte iyi olur
Canim doktorun kimdi? Iyi ya da kotu yardimci oldugun icin tesekkur ederim

Iyi doktorlar boyle yaparsa kimseye guvenilmez.lutfen bes on gun sonra tekrar yazip nasil oldugunu soyler misin?benim randevum subatta.bir fikir sahibi olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaslar yardimlariniz icin cok sagolun.baskalari konu aciyor bin tane mesaj aliyor.bana kimse yardimci olmadi.bi tavsiye verseniz cokukluk icin ne yapabilirim.isik dolgudan memnun olan var mi? Olmayan var mi?

Merhaba arkadaşım redensity 2 yaptırdı morluk ve çökmeler oldukça azaldı 6ay sonra tekrarını yaptırdı 1 yıl gidecekmiş ama çökme. Torbalarda kesinlikle önerilmiyor bir de kemiğe dolgunun tutunması için kanülle uygulanması yapılmış

Bir de sadece bu redensity için ışık dolgusu deniyor çünkü içinde bir takım besleyici maddeler varmış yoksa diğer dolgularda göz altına oluyor ama besleyici değil morluk açısından

Merhaba arkadaşımredensity 2 yaptırdı morluk ve çökmeler oldukça azaldı 6ay sonra tekrarını yaptırdı 1 yıl gidecekmiş ama çökme. Torbalarda kesinlikle önerilmiyor bir de kemiğe dolgunun tutunması için kanülle uygulanması yapılmış

Ah ah sorma aayece , doktora göz altlarımda torbalar oluşuyor dedim. Bana Işık mı Işın mı işte :) iyi gelir dedi ve yaptı. Kendi göz altları o kadar torbaydı ki . Sonradan öğrendim bu dolgunun çökmüş ve mor gözaltılarına iyi geldiğini

Ah ah sorma aayece , doktora göz altlarımda torbalar oluşuyor dedim. Bana Işık mı Işın mı işte :) iyi gelir dedi ve yaptı. Kendi göz altları o kadar torbaydı ki . Sonradan öğrendim bu dolgunun çökmüş ve mor gözaltılarına iyi geldiğini

Evet torbaları arttırdığı bile söyleniyor torbalar gözün içinden eksi yapılarak iz kalmadan çıkarılabiliyor

Dr fatih dağdeleni öneriyorum arkadaslar redensity 2 kullaniyor bende yaptirdim 2 yildir kullaniyorum dora hospital de yapiyor yeri fulya da göz altlarimda cukurluklar vardi cok etkili oldu bakışim değişti resmen

Merhaba arkadaşım redensity 2 yaptırdı morluk ve çökmeler oldukça azaldı 6ay sonra tekrarını yaptırdı 1 yıl gidecekmiş ama çökme. Torbalarda kesinlikle önerilmiyor bir de kemiğe dolgunun tutunması için kanülle uygulanması yapılmış
aayece merhaba,
Hangi doktor bunu kanülle yapmış? Ben de iyi birine dolgu yaptırmak istiyorum. Ben 6 ay önce yaptırmıştım, ama maalesef sadece 6 ay sürdü ve şimdi yeniden yaptırmam lazım. Benim dolgumu yapan doktor, kemiğe hiç yaklaştırmadı bile, sadece deri altına yaptı dolguyu. Sonrasında gözümün altında mor damar gibi bir şey oluştu ve uzun süre geçmedi. Şimdi o damar da geçti, dolgum da geçti....
O yüzden ben de der altına değil de, kemiğe bunu şırınga edecek birini arıyorum. Eğer haziran ayına kadar birisini bulamazsa, sanırım Ercan Karacaoğlu'na giderim....

Back
X