Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar benim bi kapatıcıya ihtiyacım var sabahları zombi gibi oluyorum kansızlıktan bu sıralar bildiğiniz kapatıcılığı iyi olan watsonslarda bulabileceğim bi marka var mı?
Ben çok mmnunum kullandığım üründen..Kalitesi ve orjinallik çok önemli Yüzümüz önemli çünkü..Her marka iyi gelmiyor ve istenmeyen sonuçlar elde edebiliyoruz ne yazık ki.Aşağıda ki linki incelemenizi tavsiye ederim:)
Kızlar benim bi kapatıcıya ihtiyacım var sabahları zombi gibi oluyorum kansızlıktan bu sıralar bildiğiniz kapatıcılığı iyi olan watsonslarda bulabileceğim bi marka var mı?