Neler denemedimkicay poseti denedin mi : (
Hayır denemedim faydası varmı..Kayısı cekirdeği yagı denediniz mi ?
bazi seyler genetik oluyor canim,Neler denemedimkifaydası olmuyo. Yorgunluktan vs olsaydı belki olabilirdi ama benim devamlı öyle. Halbuki hicbi kötü alışkanlığımda yok
Yaa bu cay kompresi kirpikleri de çok güzelleştiriyorcay poseti denedin mi : (
ha oyle mi? ben uyumadigim zamanlar sisliklere yaparim arada..gerci artik vaktim olmuyor posete mosete eskiden yapardim :)Yaa bu cay kompresi kirpikleri de çok güzelleştiriyor
Bende yeni keşfettim kirpiklerini dökülüyordu durdu birgün incelerken farkettim sanki biraz uzamislarha oyle mi? ben uyumadigim zamanlar sisliklere yaparim arada..gerci artik vaktim olmuyor posete mosete eskiden yapardim :)
hangi cayla yapiyorsun? ben yesil cay posetiyle yapardim : ))Bende yeni keşfettim kirpiklerini dökülüyordu durdu birgün incelerken farkettim sanki biraz uzamislar
Tabiki yapabilir bir garantisi yok, deneyeceksenis de ozonlanmıs olanını tercih edin derim.Hayır denemedim faydası varmı..
Peki gözaltına yağ sürmek yağ bezesi vs yaparmiki
Denicem teşekkürler :)Tabiki yapabilir bir garantisi yok, deneyeceksenis de ozonlanmıs olanını tercih edin derim.
Ben bilgimiz siyah çayın demligin dibinde kalaniyrk yapıyorum ,hangi cayla yapiyorsun? ben yesil cay posetiyle yapardim : ))
Aynen şişliklere de morluklara da çok iyi geliyor düzenli yapmadım ama yapınca böyle ferahlık geliyor daha canlı duruyorhangi cayla yapiyorsun? ben yesil cay posetiyle yapardim : ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?