Göz Çevresi Bakımı gözaltında belirgin kılcal damarlar

ebbyru

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
97
4
1
Ankara
arkadaşlar merhaba, benim gözaltlarımda kılcal damarlar çok yüzeyde gözlerime bakınca direkt dikkat çekiyor aynı zamanda morluk ve torbalanma problemi de var. tenim beyaz ve çok ince o yüzden mi kılcal damarlar belirgin yoksa başka bir problem mi var? morluk ve torbalanma olmadan önce böyle belirgin değildi kılcal damarlar, bu problemler için ne yapmamı önerirsiniz?

merhaba

muhtemelen düzensiz yaşıyorsunuz, az uyuyorsunuz ve ya ekrana çok bakıyorsunuz. en hassas derimiz göz çevresi. bu bölge yorulduğu zaman kılcar damarlar şişer sizdeki gibi belirginleşir, hatta çatlar vekanar bu da mor görüntü oluşmasına neden olur. bir kaç hafta düzenli uyumaya çalışın farkı hemen farkedeceksiniz. öbür türlü kapatıcılar geçici çözüm. tedavi edici kremler ise ancak siz düzenli uyuduğunuzda daha sağlıklı yaşadığınızda başlayan iyileşme sürecini hızlandırır. uykusuzluk = mor gözler. düzenli ve yeterli uykudan da başka bir tedavisi yok maalesef.

çok teşekkür ederim cevabınız için... aşırı düzensiz bir hayatım yok ama dediğiniz gibi ekrana çok bakıyorum sürekli bilgisayar karşısındayım bir de gece en erken 1 de yatabiliyorum, aslında beslenme açısından da iyi beslenmeye çalışıyorum gözaltı kremleri de kullanıyorum hem de hiç aksatmadan çok düzenli kullanıyorum ama seçtiğim ürünler mi doğru olmuyor bilmiyorum önerebileceğiniz bir ürün var mı peki?

şuanda kırışığım yok olmaması için 5 yıldır pek düzenli olmasa da dermalogica intensive eye repair kullanıyorum. göz altı morluklarının iki nedeni var biri ırsi diğeri de uykusuzluk. benim ırsı bi sorunum yok ama ne zaman ekran başında çok dursam uykusuz kalsam çöktüğümü hissediyorum gözlerimin altı morarıyor yüzümün solgunlaşıyor. eğer sizin ki de ırsi değilse tek neden bu. nedeni ortadan kaldırmanız sorunu çözecektir. belki o bölgeyi yatıştırmak için minik pressler yapabilirsiniz. çay gibi mesela..
şimdiye kadar morluk için hiç bir ürün kullanmadım. o yüzden sizi yanıltmak istemem. ama kırışıklık için dermalogica yı önerebilirim.

Son düzenleme:

benim de ırsi değil çalışma hayatına başlamadan önce göz çevrem çok güzeldi gayet aydınlıktı ve ne torba ne kırışıklık hiçbişey yoktu. çalışmaya başladıktan sonra sürekli ekrana baka baka gözlerim yoruldu çoğu zaman gözüm sanki yanıyor gibi hissediyorum. bir de işten gelince dinlenemiyorum gece 1 e kadar ayaktayım. aslında gece 22- 02 arası hücreler yenileniyor biliyorum ama... tavsiyelerinize uycam bakalım erken uyumaya özen gösterirsem düzelir inşallah göz altlarım çatlak çatlak görünüyor kılcallar yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…