Gözaltlarına morluk için lazer yaptırıp mutlu olan kimse yokmuuuu??

gzmhnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2014
12
0
86
bayanlar herkese merhaba. Ben morluklarım için lazer yaptırmak istiyorum ancak sonuçlarından da korkuyorum sonra kırışıklık olması veya daha kötü görünmesi ihtimali beni çok korkutuyor sonuçta 24 yaşndaym yardım edin lütfennn:(

bayanlar herkese merhaba. Ben morluklarım için lazer yaptırmak istiyorum ancak sonuçlarından da korkuyorum sonra kırışıklık olması veya daha kötü görünmesi ihtimali beni çok korkutuyor sonuçta 24 yaşndaym yardım edin lütfennn:KK43:
Selam, göz altı morlukları için lazer tedavisi ama hiç tavsiye edilmiyor. Bunun için daha çok dermaroller ve kimyasal peelingler kullanılıyor. Tavsiye ederim. Ben bi güzellik merkezinde çalışıyorum ilk işe başladığımda ilk yaptırdığım şey göz altı morluklarımdan kurtulmak oldu. Kimyasal peeling gerçekten işe yarıyor. Şu an çok memnunum.

Merhaba. Morluklar genetik olunca ne yapmam gerektigini inan bilmiyorum sanki hersey cozumsuz gibi geliyor medlite c6 diye bi cihaza 2 seans gittim 10 20 seans arasi surebilecegini soyledi doktor 24 yasndym ve gercektn daha kotu sonuclarla karsilasmaktan cok korkuyorm :(

Göz çevresi resmini koyarmısın lazerden önce prp, light eyes ultra deneyebilirsin kimyasal peeling pek önermiyorum.

Göz çevresi resmini koyarmısın lazerden önce prp, light eyes ultra deneyebilirsin kimyasal peeling pek önermiyorum.
Resim koymayı beceremedim cep telefonumdan ama çukurluk ve morluk var ciddi anlamda..2 seans gittim lazere haliyle hiçbir değişiklik yok zaten zarar görmesinde olmazsa olmasn modundayım artk. Gerçekten çok mutsuz eden bişey bu durum ve ne yapacağım hala bilmiyorum..

Resim koymayı beceremedim cep telefonumdan ama çukurluk ve morluk var ciddi anlamda..2 seans gittim lazere haliyle hiçbir değişiklik yok zaten zarar görmesinde olmazsa olmasn modundayım artk. Gerçekten çok mutsuz eden bişey bu durum ve ne yapacağım hala bilmiyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende aynı senin gibiyim. Şu an kapaticiyla sürekli kamufle ediyorum. Ama işe başladıktan sonra kalıcı bi çözüm için adım atıcam.

Takipteyim umarım faydalı bilgiler gelir.

Back
X