- 15 Mart 2018
- 1.645
- 3.217
- 53
- 37
TamamSeviye buraya geldikten sonra barışmayın bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TamamSeviye buraya geldikten sonra barışmayın bence.
Konu sadece bu mu?Canım bundan önceki konuma yazmıştım
İsim tartışmasıydı
Ablasına rica ettim iki ismini birden kullanın kızımın diye
Eşim küplere bindi,neymiş ablası istedigini kullanırmış,ben saygısızlık etmişim
EvetKonu sadece bu mu?![]()
Ama takdir edersiniz ki bence bu konu çocukları alıp gidecek kadar da büyük bir konu değil gibi geldi bana. Yani herkesin kardeşi kendine kıymetlidir. Ben de eşime ya da kendi aileme davranışlarının hatalı olduğunu söyleyebilirim. Bu karşımdaki insanı sevmiyorum demek değildir. Hatalı bir davranış yaptı demektir benim için.Evet
Ablaları cok degerli onun için
Ters bişey (ki asla ters degildi) söyleme hakkım yok onlara
Canım cok büyük tartıştı benle,duvarlara kapılara yumruklar falan attı,bundan önce cok kere ailesi için benle tartıştı.artık canıma tak ettiAma takdir edersiniz ki bence bu konu çocukları alıp gidecek kadar da büyük bir konu değil gibi geldi bana. Yani herkesin kardeşi kendine kıymetlidir. Ben de eşime ya da kendi aileme davranışlarının hatalı olduğunu söyleyebilirim. Bu karşımdaki insanı sevmiyorum demek değildir. Hatalı bir davranış yaptı demektir benim için.
Sırf benim koydugum ismi söylememek için ellerinden geleni yapıyolar.güzel bi dille uyardım biz ikisini kullanıyoruz sizde kullanın diye.eşimde küplere bindi bu laf üstüne.ewi birbirine kattı diyebilirim.yani tartışma cok büyüdü.yoksa hemen baba evine dönecek biri degilşm helede iki kız cocuguyla ve helede bana sahip çıkmayan bi aileyeSiz niye çocuğunuzun iki isminim birden söylenmesinde ısrarcı oldunuz ki.görümcenize illa iki ismiyle seslen diye ne olacak tek isim söylese genelde de bir ismi kullanılıyor zaten bunun için ev mi terkedilir hem madem pişman olacaktınıx gelsin istiyorsunuz araya soğukluk girer mi.diyorsunuz neden düşünmeden baba evine gittiniz çocuk oyuncağı değiil ki evlilik bu.
Bu yapılanlar elbet kötü şeyler tasvip etmediğimi söylememe gerek yok. Ancak tartışma konunuza gelirsek açıkçası yeğenime hangi adıyla hitap edeceğimi bana kimse söyleyemez. Kendi ana-babası bile. Benim kızımın da 2 ismi var ama keşke tek isim koysaymışız diyoruz. Benim verdiğim ilk isim kullanılıyor hep, ben bile 2. ismini söylemiyorum çünkü zor geliyor. Eşimin de bunu hiç sorun ettiğini görmedim o da ilk ismini kullanıyor.Canım cok büyük tartıştı benle,duvarlara kapılara yumruklar falan attı,bundan önce cok kere ailesi için benle tartıştı.artık canıma tak etti
Erkekler ailelerinin yanında artistlik yapmayı çok sever ... görümceler de anlamışlar sizin bam telini ... basıp duruyorlarSırf benim koydugum ismi söylememek için ellerinden geleni yapıyolar.güzel bi dille uyardım biz ikisini kullanıyoruz sizde kullanın diye.eşimde küplere bindi bu laf üstüne.ewi birbirine kattı diyebilirim.yani tartışma cok büyüdü.yoksa hemen baba evine dönecek biri degilşm helede iki kız cocuguyla ve helede bana sahip çıkmayan bi aileye
Hahh işte tamda öyle,hani kafaya takmayayım diyorum ama onlar sadece bir ismini kukkanınca ister istemez modum düşüyo suratım asılıyoErkekler ailelerinin yanında artistlik yapmayı çok sever ... görümceler de anlamışlar sizin bam telini ... basıp duruyorlar
İşte ben bunu kimseye anlatamıyorum malesefBirde ben ismini ne koyduysam herkes öyle hitap etmek zorunda. Kafasına gore isim söyleyemez kimse.
Evet isim konusu yüzündenSadece bir ism mevzusundan dolayı mı bu hale geldiniz ? Kızınız zaten büyüyünce tek isim kullanacak emin olun ,ya da arkadaşları tek isminle çağıracak. Görümceyi bu konuda takmazdım şahsen.
Aynenİki ismin ne kadar saçma olduğu bir kez daha anlaşılmıştır bu konuyla.