Keske o kadar kolay olsa.Havayolu ulaşımı diye birşey var,bayağı zamandır var hatta.
Özlediğimiz özleştiğimiz zaman hafta sonu dahi atlayıp 1 1buçuk saate en doğudan en batıya gidebiliyoruz.
Çok özlerseniz deneyebilirsiniz.
Hergün görüşmekte sıkıcıKeske o kadar kolay olsa.
Yogun calisan insanlariz haftasonlarini nadiren denk getirebiliriz.
Burada burburinize cok alistik, her gun gormenin yerini asla tutamaz her ne kadar atlayip gelse de.
Cok haklisin aynen ben de boyle dusunuyorum.Hergün görüşmekte sıkıcı
Hem sinan bugün var yarin yok.
Hickimse hiçbirşeyin garantisini veremiyor.
Özleyeceğim,seviyorum diye kendi hayal ve isteklerinizi bırakmayın.
Kizlar seneye asistanligimi izmirde yapmak istiyorum. ankara bana cok soguk geliyor surekli hasta oluyorum. Trafikten ve park yeri sorunundan sikildim. Insanlari cok soguk geliyor ve artik burada yasamak istemiyorum.
Asistanlik 4 yil surecek bir sonraki eylulden itibaren.
Nisanlim ise kendi isi dolayisiyla 2 sene sonra ayarlayabilirse yanima gelecek.
Ama Sinan burda ben orda ne olur nasıl olur bilmiyorum. Onun baglılıgından kuşkum yok, gözüm arkada kalmaz o konuda, ama uzak mesafe ilişkisi nasıl olur hiç kestiremiyorum.
İlişkimiz eski sıcaklıgını korur mu?
Ya ben onu çok özlersem, onsuz yapamazsam?
Ben ona bu istegimden bahsettim ve şiddetle karşı çıktı. Kafam bu konuda çok karışık.
Bazen diyorum insan kendi isteklerine göre yaşamalı, ilişkimiz için de elimden geleni yaparım sonuçta insan gerçekten devam ettirmek isterse bi yolunu bulur ama olmazsa da olmaz.
Bazen de diyorum ki bu ilişki riske atabilecegim bi şey degil burda kalmalıyım ama bu sefer de İzmire gidememek hep içimde kalıcak. Kısacası kızlar ne yapmalıyım?
not: islerinizi halledince birlikte gidin derseniz ben ankarada bir yer tercih edersem en az 5 belki 6 yil buraya bagimli kalacagiz. Bu yillarimi ankarada harcamak istemiyorum.
Aşkımdan hasretimden gebereceğimi bilsem dahi bir erkek için kendi hayallerimden isteklerimden arzularimdan vazgecmemem gerektiğini öğrendim ben.Cok haklisin aynen ben de boyle dusunuyorum.
Ama mesela benim yerimde olsan, ayni sehirde yasama imkanin varsa buna ragmen baska yeri tercih eder miydin?
Insanin gonlu elvermiyor gibi.
Cok tesekkur ederimAşkımdan hasretimden gebereceğimi bilsem dahi bir erkek için kendi hayallerimden isteklerimden arzularimdan vazgecmemem gerektiğini öğrendim ben.
İsterse kocan olsun,en önemli şey sensin senin ne istediğin.
Ankarayi biliyor musunuz bilmiyorum ama trafik resmen costu. Ozellikle birkac aydir sihhiye koprusunde calisma oldugu icin zorluk yasiyorum.İzmir'e gitme sebebleriniz arasında trafik park yeri gibi sebepler gördüm.
İzmir son 4-5 yıl inanılmaz göç aldı ve trafik, park yeri, farklı insan profilleri maaelsef ki İzmir'de de mevcut.
Bunun yanı sıra İzmir sıcak iklime sahip, işinizle eviniz arası trafiğin kilit noktalarında yer almıyorsa bi nevi çekilebilir .
Konunuza gelirsek de nişanlı olduğunuzu yazmışsınız belirli bir evlilik tarihi var mı kararlaştırdığınız..
Bu duurma göre yorum yapmak bana daha mantıklı geldi .
Çünkü bahsettiğiniz tarihler gerçekten çok uzun zaman dilimleri .
Ankarayi biliyor musunuz bilmiyorum ama trafik resmen costu. Ozellikle birkac aydir sihhiye koprusunde calisma oldugu icin zorluk yasiyorum.
Okullarin acildigi tarihten itibaren guzergahimdaki cogu noktada trafik resmen kilitleniyor.
Park yeri sorunu olabildigini izmirde duymustum ama calistigim yerde kendime ait park yeri bulabilirsem zorluk olmaz diye dusunuyorum.
Yani oyle bir durumdayim ki bazen nobetten cikip sinan'la birer kahve icecegiz diye dusunmek bile beni rahatlatiyor.Biz 6 senedir ayrı şehirlerde sürdürüyoruz.ama biz başlangıçtan beri böyleyiz alıştık.
Siz aynı şehirlerde oldugunuz için alışmak zor olabilir...
Aslinda Ankara'da her gun gorusebiliyoruz. Bu nedenle cok zorluk yasayacagimi biliyorum.asistanlıktan kastınız hastanede asistan olmak vs ise zaten nöbetli vs bir dönem sizi bekliyor. ünide olsa yine koşturmalı bir dönem yaşayacaksınız ve bu yüzden ankarada da olsanız izmirde de yeri gelecek görüşemeyeceğiniz zamanlar olacak
Bana gitme diyor.Ozelemek belki iliskinizede iyi gelir.evlenince zaten her an beraber olacaksiniz.
Ya ankara ve sinan ya da baska yer nerede nasil mutlu olacaksaniz karar sizin
Bir sey cok sinanirsa illa ki bozulur bence.İlişkinizin imtihanı olarak görün bunu.
Bakalım ne kadar dayanıklı bu ilişki, sınamış olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?