- 29 Nisan 2016
- 1.422
- 4.254
- 133
Zaten asistan olmama 1 sene var. Biraz da uzarsa 6 yil olur. Uzamazsa 5 yil zaten farki yok.
Bir de ben asistanligim bitti hadi artik Ankaradan gidelim dedigimde Sinan musait olacak mi sehir degisikligine? O da var.
Farkli yere atanicam ama cok kalmayacagim. Kazansam da kazanamasam da birakip gelmek var planimda.Tus yerlestirmelerinden once mecburi hizmet atamalari oluyo yanilmiyosam,o zaman buyuk ihtimalle farkli bi yere atanacaksiniz,bu durum karar vermenizde size fayda saglar.
Hangi uzmanligi dusunuyosunuz peki?
Bende senin gibiyim mümkün olsa yapışık ikiz olurum hiçte sıkılmamGuven benim icin kafama takilan bir olay degil su anlik.
Onsuz ne kadar bosluga duserim, bunu dusunuyorum.
Cunku ben sevgisini sonuna kadar yasamayi tercih eden bir insanim. Her gun gorsem de bikmam.
Uzak mesafe beni cok zorlar.
Ama asistanlikta Izmire gitmezsem artik ankaraya kisilip kaliriz omrumuz boyunca.
Cunku ev, arsa alsak Ankaradan alacagiz, iyice yerlesip kalacagiz.
Ankarada kalmak istemiyorum.Ben boyle sudan sebeplerle seviyorum dedigim adamin yanindan ayrilmazdim.
Trafik var diye izmire geliyorsunuz izmirin trafigi park yeri sorunu almis basini gidiyor.
Soguksa izmir de soguk. Kisin burda denize girmiyoruz.
Usuyen insan yine usucek. Ankarada cok usuyodum simdi burda usumuyorum diye bi sey yok.
İki gunde buranin iklimini benimsicek vucut, kis yine kis yani.
Ben sacma buldum.
Ha ankarada isim kotu izmirde iyi olacak, izmirdeki daha yararli olacak falan derseniz anlarim.
Ama durup dururken gitmis gibi olacak boyle sacma buldum.
Galiba bizde facetime olacak bu :)Bende senin gibiyim mümkün olsa yapışık ikiz olurum hiçte sıkılmam
Benzet durumdan bizde böyle bir karar aldık üstelik ben evliyim
Bazen iki ay ayrı kalıyoruz özlüyosun falan ama sorun olmuyor
Skypen en aktif kullanıcısı oluyorsun sadece
2 yilligina peki? Sonra yine bir arada olacagiz insallah.Bir şehiri güzel yapan, sevdiğindir. Ben gerçekten de tüm Türkiye' nin yaşamak istediği bir ilçedeyim. Bodrum... Ama sevdiğim yanımda olmasa, buranın güzelliği de bir yere kadardı.
Yerinde olsam birlikte gidemiyorsak, gitmezdim.
Boyle bir seye kesin diyemem. Ama hedefim boyle.Herkes hayallerinin peşinden git demiş de izmir e dair hayalin trafik (ki Ankara ile kapışır) ve iklim dışında var mı? Sıhhiye dediğine göre hacettepe ya da Ankara tiptasin. Ben bunlardan birini bırakıp ege ye ya da dokuz eylüle gitmezdim şahsen. Bunu da bir düşün derim. Tabi Tusdan yüksek almak var bir de. Tus sonrası İzmir ve Ankara olacağı kesin mi?
Zor ama belki bu şekilde daha mutlu olacağınızı hissederse ikna olurYani oyle bir durumdayim ki bazen nobetten cikip sinan'la birer kahve icecegiz diye dusunmek bile beni rahatlatiyor.
Ama izmir'de bu luksu yasayamayacagim.
O ise bu 2 yili ayri gecirmek istemedigini soyluyor. Kendimi ikna ettim diyelim, onu nasil ikna edecegim?
Farkli yere atanicam ama cok kalmayacagim. Kazansam da kazanamasam da birakip gelmek var planimda.
Uzmanlik konusunda net degilim ama ftr olursa guzel olur:)
Aşkımdan hasretimden gebereceğimi bilsem dahi bir erkek için kendi hayallerimden isteklerimden arzularimdan vazgecmemem gerektiğini öğrendim ben.
İsterse kocan olsun,en önemli şey sensin senin ne istediğin.
Ben de asigim Ankara'ya, sokaklarina, anilarima... Sizin gibi ozlem cekersem durumum fena.
Ama insanlarina gelirsek etek giysem insanlarin bakislarindan yolda yuruyemiyorum. Belki bir Cayyolunda boyle degil, ama bunun kizilayi var cebecisi var.
Izmirde nasil bu durumlar?
Ben direk dram filmi çekmeyi düşünüyorumBen buna çok katılıyorum. Yediğim kazıkları anlatsam roman olur.
Asla yapmaz birakmaz vazgecmez dedigin halde mi?Ben buna çok katılıyorum. Yediğim kazıkları anlatsam roman olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?