GÖZDEN UZAK GÖNÜLDEN NERE?

Zaten asistan olmama 1 sene var. Biraz da uzarsa 6 yil olur. Uzamazsa 5 yil zaten farki yok.
Bir de ben asistanligim bitti hadi artik Ankaradan gidelim dedigimde Sinan musait olacak mi sehir degisikligine? O da var.

Tus yerlestirmelerinden once mecburi hizmet atamalari oluyo yanilmiyosam,o zaman buyuk ihtimalle farkli bi yere atanacaksiniz,bu durum karar vermenizde size fayda saglar.

Hangi uzmanligi dusunuyosunuz peki?

Ben boyle sudan sebeplerle seviyorum dedigim adamin yanindan ayrilmazdim.
Trafik var diye izmire geliyorsunuz izmirin trafigi park yeri sorunu almis basini gidiyor.
Soguksa izmir de soguk. Kisin burda denize girmiyoruz.
Usuyen insan yine usucek. Ankarada cok usuyodum simdi burda usumuyorum diye bi sey yok.
İki gunde buranin iklimini benimsicek vucut, kis yine kis yani.
Ben sacma buldum.
Ha ankarada isim kotu izmirde iyi olacak, izmirdeki daha yararli olacak falan derseniz anlarim.
Ama durup dururken gitmis gibi olacak boyle sacma buldum.

Tus yerlestirmelerinden once mecburi hizmet atamalari oluyo yanilmiyosam,o zaman buyuk ihtimalle farkli bi yere atanacaksiniz,bu durum karar vermenizde size fayda saglar.

Hangi uzmanligi dusunuyosunuz peki?
Farkli yere atanicam ama cok kalmayacagim. Kazansam da kazanamasam da birakip gelmek var planimda.
Uzmanlik konusunda net degilim ama ftr olursa guzel olur:)

Bende senin gibiyim mümkün olsa yapışık ikiz olurum hiçte sıkılmam
Benzet durumdan bizde böyle bir karar aldık üstelik ben evliyim
Bazen iki ay ayrı kalıyoruz özlüyosun falan ama sorun olmuyor
Skypen en aktif kullanıcısı oluyorsun sadece

Ankarada kalmak istemiyorum.
Bu yeterli bir sebep bence.
Ama sevdigimi birakmakta zorlaniyorum.
Onu ikna etmekte zorlaniyorum.
Haklisiniz durup dururken gibi gorunuyor ama nasil kurtulacagim ankaradan? Kac yil daha katlanacagim?

Bir şehiri güzel yapan, sevdiğindir. Ben gerçekten de tüm Türkiye' nin yaşamak istediği bir ilçedeyim. Bodrum... Ama sevdiğim yanımda olmasa, buranın güzelliği de bir yere kadardı.

Yerinde olsam birlikte gidemiyorsak, gitmezdim.

Galiba bizde facetime olacak bu :)

2 yilligina peki? Sonra yine bir arada olacagiz insallah.

Herkes hayallerinin peşinden git demiş de izmir e dair hayalin trafik (ki Ankara ile kapışır) ve iklim dışında var mı? Sıhhiye dediğine göre hacettepe ya da Ankara tiptasin. Ben bunlardan birini bırakıp ege ye ya da dokuz eylüle gitmezdim şahsen. Bunu da bir düşün derim. Tabi Tusdan yüksek almak var bir de. Tus sonrası İzmir ve Ankara olacağı kesin mi?

Boyle bir seye kesin diyemem. Ama hedefim boyle.

Ben uzak mesafe ilişkilerini hiç sevmem beceremem bana bir şeyler olur hep..
Ama uzaktan çok uzun süre gayet iyi devam eden insanlar da dolu.
Karaktere bağlı bence canım bu.

Zor ama belki bu şekilde daha mutlu olacağınızı hissederse ikna olur

İnsanlar uzak ilişkiden sonra aynı yere gider, sen gidiyorsun terse. Sinan'dan uzak kalma fikrini bu kadar ciddi düşündüysen bence kendi sevgini bi gözden geçir. Ben yıllarca uzak mesafe ilişkisinden sonra evlendim. Birbirinize bağınız bizimki kadar kuvvetliyse uzaktan da yürütürsünüz. Ama ben çok seviyorum ben nereye o oraya ya da o nereye ben oraya diyorsan hiç gitme. Hayallerini bir kenara bırak.

Aşkımdan hasretimden gebereceğimi bilsem dahi bir erkek için kendi hayallerimden isteklerimden arzularimdan vazgecmemem gerektiğini öğrendim ben.
İsterse kocan olsun,en önemli şey sensin senin ne istediğin.

Ben buna çok katılıyorum. Yediğim kazıkları anlatsam roman olur.

Ben izmirliyim.izmirde bu konularda rahat olursun.aslinda her konuda rahat olursun kimse kimseye karismaz.iklimi de guzel.ama trafik izmirde de sorun.o konuda bekledgin gibi olmayacak muhtemelen.ama izmir guzeldir ya:)zaten anladgim kadariyla ankaradan bikmissin.2 yil dayanabilirsiniz bence.cok uzun bir sure degil.bir erkek icin planlarindan vazgecme derim ben.

Ya sırf Ankara'dan sıkıldım İzmir olsun diye gitmezdim .

Yani sebep biraz dişe dokunur olmalı .

İş , eğitim , kişisel gelişim vs ...

-Ben gidiyorum

-Neden?

-Park sorunu var burda ... hem sıkıcıda ...

-Eee ben burdayım .

-Eee napayım .

İdeallerden ilişki için taviz vermemek vs eyvallahta , bu sendeki sebepler bana göre Sinan olmasa da olur sebepler .

Not:Olayı Sinan gözü ile yorumladım . Yoksa bana kalsa , git tabi :)

Ben buna çok katılıyorum. Yediğim kazıkları anlatsam roman olur.
Asla yapmaz birakmaz vazgecmez dedigin halde mi?
Ben de %100 guvenemiyorum.
Sorsan gercekten cok iyi anlasiyoruz, cok seviliyorum. Ama benim kisiligimle alakali, guvenemiyorum kimseye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…