Aydinlatmalarina bayildimm güle gülekullann:)
tebrik ederim, bende bu tatlı telaşlar içindeyim.
gerçekten çok çok beğendim. herşey o kadar ferah, sade ve şık. abartısız. beyaz mobilyalar, tablolar biblolar..
mutfak düzeniniz.. herşey yerinde ve toplu.
güle güle huzurla oturun..
Teşekkür ederim, sağolun :)tavanlara bakmaktan başka yere bakamadım, ne kadar değişik ve güzel
vaauvvv muhteşem bayılıyorum böyle zengin kocaman tertemiz evlere darışı başımıza inşallah
sakıncası yoksa eşiniz ve siz ne iş yapıyosunuz diye sorabilirmiyim
Çok teşekkür ederim :)harika bir evin var güle güle oturun
Öncelikle güle güle oturun, özellikle tv ünitesini çok güzel seçmişsiniz, ikeadan besta alıp evine doğru dürüst kombin yapamayan bir dolu insan var. Yalnız salon renkleri biraz soğuk, benim nacizane fikrim o aynadan kurtulup bir miktar parayı gözden çıkartarak gerçek bir tablo seçmeniz, ucuz bir print out panolardan kaçının.
Tavanlara bayıldım, özellikle de yatak odasının.
Evet aslında annem yeni iç mimara yaptırdı salonunu ayna kullandı mimar aydınlığın arttırılması için, son zamanlarda ayna kullanılmaması trend olduğu halde.Teşekkür ederim :) Sürekli salonda oturuyoruz ve yakalamak istediğim şeyde birazda göze batmayan soft bir salondu. Beni rahatlatıyor salonum.Ayna biraz derinlik katıp salonu büyük göstersin diye aslında :)
allahımm evinize bayıldım muhteşemm güle güle oturun inşallah duvar boyanızın rengi ve markası ne acaba çok güzel duruyor6 Aylık tazecik Yeni Gelin Evim
Yıllarca hayalini kurduğum evime kavuştum
Eşya hiç önemli değil Allah herkese içinde huzurla mutlulukla oturacağı sıcak bir yuva nasip etsin.
Yeni evlenecek arkadaşlara fikir olur belki
Evimin en sevdiğim odasıyla başlıyorum...Yatak odamız
Eki Görüntüle 1032483 Eki Görüntüle 1032469 Eki Görüntüle 1032484 Eki Görüntüle 1032485
Oturma odamız
Eki Görüntüle 1032487 Eki Görüntüle 1032489 Eki Görüntüle 1032488 Eki Görüntüle 1032490
Salonumuz
Eki Görüntüle 1032495 Eki Görüntüle 1032493 Eki Görüntüle 1032499 Eki Görüntüle 1032497 Eki Görüntüle 1032503
Mutfak
Eki Görüntüle 1032504 Eki Görüntüle 1032506 Eki Görüntüle 1032507 Eki Görüntüle 1032508 Eki Görüntüle 1032509
Hol
Eki Görüntüle 1032510 Eki Görüntüle 1032512 Eki Görüntüle 1032511
Ve son olarak minik banyom
Eki Görüntüle 1032513 Eki Görüntüle 1032514
Teşekkür ederim :)ben eleştireceğim... ya evinizin tavanına bakmaktan mobilyalarınızı görmedim .. maşallah çok güzel.... güle güle oturun.
Eşim nefret ediyor pembeden yatak odasına zor kullandım ama güzel fikir teşekkür ederimsalondaki griliğie biraz soft pembe kullansanız süper olur..
renk uyumu da güzel olmuş ne boğucu ne çok sade :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?