Gözde'nin Yeni Gelin Evi :)

tebrik ederim, bende bu tatlı telaşlar içindeyim.
gerçekten çok çok beğendim. herşey o kadar ferah, sade ve şık. abartısız. beyaz mobilyalar, tablolar biblolar..
mutfak düzeniniz.. herşey yerinde ve toplu.

güle güle huzurla oturun..

Teşekkür ederim :) Allah kolaylık versin çok stresli bir dönem , insanın kafası çok karışıyor :)
Düğün bittiğinde tüm telaşta bitiyor ve evliliğinizin tadını çıkarıyorsunuz :)

vaauvvv muhteşem bayılıyorum böyle zengin kocaman tertemiz evlere darışı başımıza inşallah

sakıncası yoksa eşiniz ve siz ne iş yapıyosunuz diye sorabilirmiyim

vaauvvv muhteşem bayılıyorum böyle zengin kocaman tertemiz evlere darışı başımıza inşallah

sakıncası yoksa eşiniz ve siz ne iş yapıyosunuz diye sorabilirmiyim

İnşallah sizinde içinde mutlu olduğunuz bir yuvanız olur :)
Eşim kaptan bende muhasebeciyim.

bence evin teknik donanımıyla mobilyalar uyumlu olmamış. biraz daha düşünseydiniz dedim içimden. yine de mutluysanız seviyorsanız no problem :)

Öncelikle güle güle oturun, özellikle tv ünitesini çok güzel seçmişsiniz, ikeadan besta alıp evine doğru dürüst kombin yapamayan bir dolu insan var. Yalnız salon renkleri biraz soğuk, benim nacizane fikrim o aynadan kurtulup bir miktar parayı gözden çıkartarak gerçek bir tablo seçmeniz, ucuz bir print out panolardan kaçının.
Tavanlara bayıldım, özellikle de yatak odasının.

Teşekkür ederim :) Sürekli salonda oturuyoruz ve yakalamak istediğim şeyde birazda göze batmayan soft bir salondu. Beni rahatlatıyor salonum.Ayna biraz derinlik katıp salonu büyük göstersin diye aslında :)

Teşekkür ederim :) Sürekli salonda oturuyoruz ve yakalamak istediğim şeyde birazda göze batmayan soft bir salondu. Beni rahatlatıyor salonum.Ayna biraz derinlik katıp salonu büyük göstersin diye aslında :)
Evet aslında annem yeni iç mimara yaptırdı salonunu ayna kullandı mimar aydınlığın arttırılması için, son zamanlarda ayna kullanılmaması trend olduğu halde.

allahımm evinize bayıldım muhteşemm güle güle oturun inşallah duvar boyanızın rengi ve markası ne acaba çok güzel duruyor

ben eleştireceğim... ya evinizin tavanına bakmaktan mobilyalarınızı görmedim .. maşallah çok güzel.... güle güle oturun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…