Gözek yine hortladı

ama kızmak yok yınemı kabak demeyın haaaaaaaaa...

Borcam tepsıye...en alta kedı dılı bıskuıler. Var ....
Onu yerlestırıyorsunuz...
Uzerıne damla sakızı ..butık var onu yapıp dokuyorsunuz...
Onun uzerıne sekerle pişirilen...kabakları blendırdan gecırip uzerıne sürüyorsunuz...
En uste..yesıl fıztık ve cevız ve hindıstan cevızıyle susluyorsunuz...
Yag yok malzemesı...az kolay pratık haffıf bır tatlı..ozellıkle cay yanında servıs yapılıyor...para yada altın gunlerınde neyım...

Afıyet olsun..

ıster tek kat ıstersenız ıkı kat seklındede yapabılırsınız...hoş oluyor...hafıfıte..umarım seversınız...

Bunu da anneme deneteyim bakalım nasıl olcak... kaydirigubbakcemile5

damlasakızı butik pundingmi oluyor duygummm:uhm:

bunu da anneme deneteyim bakalım nasıl olcak... Kaydirigubbakcemile5

yapsın canım gercekten guzel oluyor...
Bırde kremayla suslene bılır yada kaymak ama en yakısanı yesıl fıstık oluyor....

Dunde yemekteyızde ..kadın patateslerı halka halka dagradı bıraz suda beklettı..
Yaglanmış tepsıye aldı..tuzlayıp kara bıber ekledı...
Uzerıne ıkı paket krema doktu fırında pısırdı...cıkmasına yakında kasar uzerıne serptı..
Oda hos ve pratık...

hiiii mavru ne güzel görünüyor arkadaşım yaa günlerde felan patates salatası yerine buu yaparım ne kadar güzel ellerine sağlıkŞeniz

mavrum sen bu patatesleri yaptınmı peki tereyağı olayı soğuyunca nasıl oluyor :uhm:

selamınn helloo
oo yenii misafirlerimizzz gelmişş
hoşgeldinizz
buyrunn sizii şuu masaya alalımmm
sizee nee çalayımm
dişli ve süfüü sizii dansaa bekliyorumm
benn piyanist şantörr
arif susam

selamınn helloo
oo yenii misafirlerimizzz gelmişş
hoşgeldinizz
buyrunn sizii şuu masaya alalımmm
sizee nee çalayımm
dişli ve süfüü sizii dansaa bekliyorumm
benn piyanist şantörr
arif susam

gaspet ne olcek:mymeka:

kimseler kalmamış herkes yemek yapmaya kaçmıştıkaydirigubbakcemile3 bende kaçıyommm gece gelin laaa

gadun gaduna etmem ule dans mans hrifim gessin:dilcikar:
nabersiniz millet:icecream:

hepinizin içine banu alkan kaçsın inşallahhhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq:
ben yokken bol çene ben geliyom tık yokkk eşekten düşmüş karpuza dönesiceler siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile

süpüşüm
kız nasıl oldu bebişim :uhm:
doğum günü nasıl geçti
ne hediye aldın
ay tıkandım çok soru sorunca :jeyyar:

ben yokken bol çene ben geliyom tık yokkk eşekten düşmüş karpuza dönesiceler siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile
incik,benden duymus olma gözek bizi tembihledi,
sen gelince citttt olmasin diye.:çok üzgünüm:cok istiyosa gece muhabbetine gelsin diyo, hakkat bak öle dedi-tatlicadiarzu-
süpüşüm
kız nasıl oldu bebişim :uhm:
doğum günü nasıl geçti
ne hediye aldın
ay tıkandım çok soru sorunca :jeyyar:

iyi gecti semiya:asigim:
hediyeler alindi, pastalar kesildicokacimcoook
ama ertesi gün hastalandi hala hasta dün dr gittik,
basimda kac gündür. iyilessede postalasam artik, evde SIKILDI cocuk:sm_confused:

gözeğin de sizin de kafanıza saksı düşsün emiiii..:mymeka:ben çalışan insanım şaşkın ördekler.Sizin gibi mıçımı devirip öğleye kadar uyumuyorum.Sabahın 7 buçuğunda kalkan benim tabiii sizde pireler uçarkennnnn kaydirigubbakcemile

bu laf gözeke olsun
artık pas vermiyo hanımımız:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…