herkese iyi pazarlar yawrular
olursek kına yakarsın musaıt yerıne demı:mymeka:
msn den yazdık ama bıpleyen olmadı:dilcikar:
ben döndümm heyyyyy :teytey:
hani nan kırmızı halıı :mymeka:
Kk nın anasayfası değişmiş la yanlış yere girdim sandımm ilk baş :roflol:
==============================al sana kırmızı halıya benzer bişey sorma bende ilk başta noldu ya oldum ama bence güzel olmuş ..ellerine sağlık ...napıyon bacum kimseler yok galiba bugün buralarda=)
pazar ya ondan yoktur kimse ben tatil yaptım geldim sen nasılsın bebişimm sengözlerimebaksanab
iyiyim bacum bugünüme şükür bende oturdum pc başına bakınıyom kuzumla yiğenim oyuna daldı kaçtım bende 5-10 dakikalığına naptın tatilde anana mı gittin=):asigim:
ne zaman yazdın la msndenn haberimm yokk yada gelmedii ben heçç görmedimm yazı falann:mymeka:
ben döndümm heyyyyy :teytey:
hani nan kırmızı halıı :mymeka:
Kk nın anasayfası değişmiş la yanlış yere girdim sandımm ilk baş :roflol:
==============================al sana kırmızı halıya benzer bişey sorma bende ilk başta noldu ya oldum ama bence güzel olmuş ..ellerine sağlık ...napıyon bacum kimseler yok galiba bugün buralarda=)
calimeraaaaa nabıynı danalar kimsecikler yok yine :dilcikar:
bı sen eksıktın..:asigim:
Allah tan yolu bulup gelmıssın halbukı kaybolman ıcın topluca duaya oturmustukdelikafadulden
naber bebişim:lepi:
elbette eksiktimm yafyummm :jeyyar:
oh maşallah canım benim hakkında hayırlısı yaaaaa profilinde zaten karmakarışıkken ohh beee oldu belli ki epey rahatlamışsın ne zaman düğün hayırlısıyla?:1hug:
dişlim napim yavrum ya kocişimi bekliyim sen napıyın yivrim.:asigim:
olum yalan mı soylucez laa..Çok üzgünüm çoook
yazdık dıosak yazdık..:dilcikar:
cok mesguldun herhal goremedın:1ninca:
yok la
yalan dion demedimm
benimm msnde bi biplik var ya yazımm gitmiyoo süfüyede sorabülürsün
ya yazılar gelmiyooklava:
naber kuzu..:1hug:
ne gorunmuyon sen..:mymeka:
annat bakıyım son durumlar nedır..:1rolleyes:
vallahi ne anlatan canımcım geçen en son perşembe günü bir sinir patlaması yaşadım hata burada bir arkadaşla gerilim yaşadık ki bu ilk kez oluyor kk da çünkü ben böyle biri değilim aslında ama işte insan belli bir yere kadar dayanıyor biryerden sonra güm diye dibe vuruyorsun ehh sanırım bundan daha dip yoktur benim için yani öyle umuyorum şuan çıkıştayım inşallah moralim daha iyi sanırım bağışıklık kazanıyorum bu durumlara.. hunili similiiiiiii: iyiyim uzun lafın kısası .. bu aralar sadece burası değil kk ya pek uğrayamadım sen nasılsın canım elma şekerin nasıl öptüm baloşummmŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?