• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözek yine hortladı

geyik_rank.gif
geyik_rank.gif
geyik_rank.gif

geyik_rank.gif
geyik_rank.gif

geyik_rank.gif
herkese iyi pazarlar yawrular

bu ne hal nandelikafadulden
ıyı pazarlar tatlıskom:asigim:
nasıldı dun gece:1rolleyes:

ben döndümm heyyyyy :teytey:
hani nan kırmızı halıı :mymeka:
Kk nın anasayfası değişmiş la yanlış yere girdim sandımm ilk baş :roflol:

==============================al sana kırmızı halıya benzer bişey sorma bende ilk başta noldu ya oldum ama bence güzel olmuş ..ellerine sağlık ...napıyon bacum kimseler yok galiba bugün buralarda=):kahve:

==============================al sana kırmızı halıya benzer bişey sorma bende ilk başta noldu ya oldum ama bence güzel olmuş ..ellerine sağlık ...napıyon bacum kimseler yok galiba bugün buralarda=):kahve:

pazar ya ondan yoktur kimse ben tatil yaptım geldim sen nasılsın bebişimm sengözlerimebaksanab

iyiyim bacum bugünüme şükür bende oturdum pc başına bakınıyom kuzumla yiğenim oyuna daldı kaçtım bende 5-10 dakikalığına naptın tatilde anana mı gittin=):asigim:

hee elbet anama gittim hatta abartım anamı da yanımda geri getirdim kaydirigubbakcemile3
aşkım geldi tatilde eşyalarımızı seçtik.:CüvCüv:
gelinliğime karar verdim ve dikimine başlandı.:lepi:
çok iş becerdim yani cokacimcoook

ne zaman yazdın la msndenn haberimm yokk yada gelmedii ben heçç görmedimm yazı falann:mymeka:

olum yalan mı soylucez laa..Çok üzgünüm çoook
yazdık dıosak yazdık..:dilcikar:
cok mesguldun herhal goremedın:1ninca:

bı sen eksıktın..:asigim:
Allah tan yolu bulup gelmıssın halbukı kaybolman ıcın topluca duaya oturmustukdelikafadulden

naber bebişim:lepi:

oh maşallah canım benim hakkında hayırlısı yaaaaa profilinde zaten karmakarışıkken ohh beee oldu belli ki epey rahatlamışsın ne zaman düğün hayırlısıyla?:1hug:

elbette eksiktimm yafyummm :jeyyar:

oh maşallah canım benim hakkında hayırlısı yaaaaa profilinde zaten karmakarışıkken ohh beee oldu belli ki epey rahatlamışsın ne zaman düğün hayırlısıyla?:1hug:

hakkat nan..şakkıdı
ne o ohhh beee...-tatlicadiarzu-
hayır hangı eylemden sonra ohh be dendıgını merak ettım sımdı..:jeyyar:
hemde tatılden sonra..delikafadulden

yok la
yalan dion demedimm
benimm msnde bi biplik var ya yazımm gitmiyoo süfüyede sorabülürsün
ya yazılar gelmiyoo:oklava:

okeyto..kaydirigubbakcemile5
no problem..şakkıdı
bak asagıdan mısafırlerımız var..:jeyyar:
bazı topıkler de sıksık goruyorum bu mısafır olayını ne işsüprizzzzz

naber kuzu..:1hug:
ne gorunmuyon sen..:mymeka:
annat bakıyım son durumlar nedır..:1rolleyes:

vallahi ne anlatan canımcım geçen en son perşembe günü bir sinir patlaması yaşadım hata burada bir arkadaşla gerilim yaşadık ki bu ilk kez oluyor kk da çünkü ben böyle biri değilim aslında ama işte insan belli bir yere kadar dayanıyor biryerden sonra güm diye dibe vuruyorsun ehh sanırım bundan daha dip yoktur benim için yani öyle umuyorum şuan çıkıştayım inşallah moralim daha iyi sanırım bağışıklık kazanıyorum bu durumlara.. hunili similiiiiiii: iyiyim uzun lafın kısası .. bu aralar sadece burası değil kk ya pek uğrayamadım sen nasılsın canım elma şekerin nasıl öptüm baloşummmŞeniz

vallahi ne anlatan canımcım geçen en son perşembe günü bir sinir patlaması yaşadım hata burada bir arkadaşla gerilim yaşadık ki bu ilk kez oluyor kk da çünkü ben böyle biri değilim aslında ama işte insan belli bir yere kadar dayanıyor biryerden sonra güm diye dibe vuruyorsun ehh sanırım bundan daha dip yoktur benim için yani öyle umuyorum şuan çıkıştayım inşallah moralim daha iyi sanırım bağışıklık kazanıyorum bu durumlara.. hunili similiiiiiii: iyiyim uzun lafın kısası .. bu aralar sadece burası değil kk ya pek uğrayamadım sen nasılsın canım elma şekerin nasıl öptüm baloşummmŞeniz

canım benım:1hug:
ee normal tabıı herseyı sındırmeye calısıyoruz kızgınlıgımız kırgınlıgımızı tum yasadıklarımızı atıyoruz ıcımıze..:çok üzgünüm:
bır yerden sonra boyle patlıyor tabıı..:tomato:gecıcek canım hepsı gecıcek :teselli:
kımle atıstın kı senÇok üzgünüm çoook
az once cok kotu bır haber aldım..:çok üzgünüm:
hamıle bır arkadas vardı burda o da polıs esı..
bır kızı var ıkıncı bebegıne gebeydı erkek olucaktı..
evelsı gun dogum yapmıs ama bebegın kalp problemı varmıs ve az once kaybetmısler bebegısenağlama
cok uzuldum yarın sabah erkenden cenazeye gıdıcez..senağlama
tum gun salya sumuk olurum artık..senağlama
Rabbım sabır versın...

Back
X