Gözek yine hortladı

Şeniz hemşerilik bahane, ka ka ay pardon kk şahane -tatlicadiarzu-

ben geldim yine ne var ne yok ne zaman gelsem bu topici boş buluyorum ( bambusi sen burda mısın?

körler sağırlar bırbırını ağırlar.
bütün hemşerıler burda toplanmış -tatlicadiarzu-
bambu, selda, marıl kafa :icecream:

bende zıbarmadan şöle bi şey ettimdi...mirmirmirmir

merhaba baynlar..ben incitanemin kuzeniyim.onun evinden onun bilgisayarından giriyorum.ondan duyardım bu siteye girdiğini arada girer takip ederdim.yine gireyim dedim çünkü sığınacak oyalanacak bir şey arıyorum bu şokun içinde ama sayfa açılınca onun üyeliği ile açıldı.sanırım pc ye kaydetmş olmalı.onun üyeliği ile girince hep takıldığı konulara bakayım arkadaşlarına haber vereyim dedimkendisi artık bu siteye giremeyecek.çünkü yaklaşık 10 gün önce onu kaybettik.mide rahatsızlığı yaşıyordu uzun zamandır biliyor musunuz bilmiyorum.kullandığı ilçlar iyi geliyor sanıyorken meğer tam tersi bir etki yapmış ve daha ağır bir mide kanaması yaşamasına sebep olmuş.ne yazıkki yalnız yaşadığı içinde böyle bir duruma müdahale etmekte çok geç kalınmış.dünden beri evinden eşyalarını topluyoruz.gözümüze tek damla uyku girmiyor.çok büyük şoktayız.daha fazla yazmaya gücüm yok.ona duanızı eksk etmeyin.herkese iyi günler.

ne diyorsunu yaaaaaa anlayamadım süfüüüü gözekkkkkk yokmu inciyle tlfonla irtibat kuracak biri allah aşkına doğrumu bu yaa

inanmıyorum şaka yapıyordur bize ya odur bu kesin :1shok:

inciiiiiiiii........şakamı yapıyon beeeeeeeee.............
dana şakası dimi bu.........ne ölmesi beeeee...........
dogru degildir.............msn de yada telle konuşan yokmu ya inciyle...bir haber....verin..

sen ne diyorsun yaa!!!!!!!
ne demek kaybettiikk!!!!!!!!!
nolur yalan de
şaka de
eşşek şakası yaptım de
bu olamaz
nolursun yalan dee yalvarırım

şakadır bence ya şakadır mutlaka,
sanmıyorum ya şimdi bizi korkutuyo böyle işte :1shok:

şaka...inci şakaaaaaaaaaa.....de danalık yaptım de..........
lutfen yaaaaaaaaaa........

gerçekten var mıydı mide rahatsızlığı bilen var mı aranızda arkadaşlar

ıanmıyorum yaaa bu gercek deıl deılmıııı keklıyosun bızı ıncı hadı hadı saka old soylee

Nasıl ya şaka olduğunu söyleyin lütfen
yanlış okudun diyin biriniz

mide rahatsızlıgı vardı......kullandıgı ilaclarda vardı..........bunu biliyorum fakat bu nasıl olur kafam almıyor yaaaaa

ayyyyyy hayır yaa olamazzzz doğru olamaz yaaasenağlama
lütfen birisi şaka olduğunu söylesin
çok kötü bir şaka senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…