Gözek yine hortladı

yaaa kim yazdıysa ve ya şakaysa lütfen yeniden gelsin buraya senağlama

bı yazısını buldum 23/01/09 aıttı sanırsam 15 gun yokum demıs ızmıre gtcektı sanırsam aılesıne ama baska msj bulamadım

Hadı kızlar bırınız ulasın ona msn tel adres gercektennn bole bıseyın olmadıgını saka yaptıgını soyleyınnnn

kimse birşey bilmiyo mu yaaaa
Allahım sevdiklerimize karşı ne duyarlıyız ya.... senağlama
telefon nosunu bile bilmiyoruz
yazık vallahi yazık hepimize.....

canım tatılden döndü.....gelinlik fılan bakıyodu.........mıdesınde sorunlar oldugunuda bılıyorum fakat .....tel yok işte...........bu yazıyı yazan .........
of ya tekrar gelse............acıklama yapsa ...........saka dese.........of ya offffffff

ya kızlar moral bozmak için demiyorum ama.
bu yazılan mesajdan önceki mesajı şubatın 10unda yazılmış nerdeyse bir ay olmul gelmemiş siteye. doğruluyor gibi ama inanmak istemiyorum senağlama

elif ablaya sordum oda bilmiyor gözekle konuşmuş bilgi alır almaz dönecekmiş senağlama

ya gurba..........dıshe mavru smhsmh........bahar.............telı varsa..........sız daha onceden tanıstıgınız için diyorum.....caresızlık işte .............bı arasan balım beeeeeeeeeee

ay boğuluyorum ya yazmış yazılarına mideden rahatsızlığımdan dolayı 3-4 kilo kaybettim diye

Kızar ınsallh sakadır buuu ıannmıyorum ve ınanmakta ıstemıyrummm ınsallhh saka dıye gelıp yazarrrr yaa kk daa mutlu haberle cok alısmısken bu olum haberlerıneee ıcın datyaynmıyoooo sankı ben boguldum bu haberı duyuncaa

ya gurba..........dıshe mavru smhsmh........bahar.............telı varsa..........sız daha onceden tanıstıgınız için diyorum.....caresızlık işte .............bı arasan balım beeeeeeeeeee
canım dishiye ulaşabiliriz gözek vasıtasıyla
beynim durdu inanın
düşünemiyorum birşey

o evlenecekti
nasıl ölür
olamaz ki böyle birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…