Gözek yine hortladı

niye gözler organ değilmi:mymeka: emme senin için farklıysa bilemice artık delü ne olcekillah arıza yapicek:mymeka:
zati canım çok sıkkın şurda iki çatlaklık yapıp rahatlamaya çalışıyom bak ağlıcam yaa yineeeesenağlama

aglama nan..:teselli:
hayat aglayarak omur curutecek kadar uzun degıl..:sm_confused:
bos ver delılıge vur..kaydirigubbakcemile5

hem burda kalmak hem de uyumak ıstıyorum mirmirmirmirnasıl olcak..:sm_confused:

aglama nan..:teselli:
hayat aglayarak omur curutecek kadar uzun degıl..:sm_confused:
bos ver delılıge vur..kaydirigubbakcemile5

aslında öyle canım ama bir yerden sonra insan deliliğede vuramıyor yaa..:çok üzgünüm: neyse benim hiç keyfim yok zorlasamda olmuyor...:çok üzgünüm: en iyisi ben gidip bi tüttürüp uyumaya çalışayım hepinize iyi geceler:delphin:

gözek
göz makyajı topiğinde gördüm seni
hımmm önce gözler yanii

günaydın hoşçakalın..geçerken uğradıydım şimcik gidiyom özleyin beni akşama kadar emi :1closedeyes:

Herkese selam, merhaba:lepi:
Disli cikar su sakizi agzindan:mymeka:
Bütün forumda agzind a sakiz geziyon,
cak cak cak -tatlicadiarzu-

hayırdırr annatsana
belki buluruz bi çaresiniii
saolasın gözekim ne nassı annatayımki hangi birini şu sonn bir aydır üst üste geldi herşey ve ben artık polyannacılık oynayamayacak kadar çok yoruldum.... günnüğede yazdım ah şu yüreğim bir dökülse şu parmaklar neler yazacakta yazarken gözlerim müsade edermi.. ondan emin değilim işte... saolasın bitanem:çok üzgünüm:

saolasın gözekim ne nassı annatayımki hangi birini şu sonn bir aydır üst üste geldi herşey ve ben artık polyannacılık oynayamayacak kadar çok yoruldum.... günnüğede yazdım ah şu yüreğim bir dökülse şu parmaklar neler yazacakta yazarken gözlerim müsade edermi.. ondan emin değilim işte... saolasın bitanem:çok üzgünüm:

mavice hayrola, sorunlarin var sanirim:teselli:

canım yaa..:teselli:
hepımıze oluyor zaman zaman..
kendını kasma agla aglayabıldıgın kadar..:çok üzgünüm:
rahatlıyorsun en azından..
gecenlerde bana da olmustu supu nun basının etını yemıstım..kaydirigubbakcemile3
Allah ım dert verıp derman aratmasın..:Saruboceq:
sıkma canını hersey olacagına varır..:1hug:
ne zaman anlatmak ıstersen dınlemeye hazırız:asigim:

Back
X