ben geldim nan![]()
hoşgeldin süfüş nasıl sın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldim nan![]()
niye gözler organ değilmi:mymeka: emme senin için farklıysa bilemice artık delü ne olcekillah arıza yapicek:mymeka:
zati canım çok sıkkın şurda iki çatlaklık yapıp rahatlamaya çalışıyom bak ağlıcam yaa yineeeesenağlama
ben geldim nan![]()
aglama nan..:teselli:
hayat aglayarak omur curutecek kadar uzun degıl..:sm_confused:
bos ver delılıge vur..kaydirigubbakcemile5
günaydın hoşçakalın..geçerken uğradıydım şimcik gidiyom özleyin beni akşama kadar emi :1closedeyes:
Herkese selam, merhaba:lepi:
Disli cikar su sakizi agzindan:mymeka:
Bütün forumda agzind a sakiz geziyon,
cak cak cak -tatlicadiarzu-
saolasın gözekim ne nassı annatayımki hangi birini şu sonn bir aydır üst üste geldi herşey ve ben artık polyannacılık oynayamayacak kadar çok yoruldum.... günnüğede yazdım ah şu yüreğim bir dökülse şu parmaklar neler yazacakta yazarken gözlerim müsade edermi.. ondan emin değilim işte... saolasın bitanem:çok üzgünüm:hayırdırr annatsana
belki buluruz bi çaresiniii
saolasın gözekim ne nassı annatayımki hangi birini şu sonn bir aydır üst üste geldi herşey ve ben artık polyannacılık oynayamayacak kadar çok yoruldum.... günnüğede yazdım ah şu yüreğim bir dökülse şu parmaklar neler yazacakta yazarken gözlerim müsade edermi.. ondan emin değilim işte... saolasın bitanem:çok üzgünüm:
saolasın gözekim ne nassı annatayımki hangi birini şu sonn bir aydır üst üste geldi herşey ve ben artık polyannacılık oynayamayacak kadar çok yoruldum.... günnüğede yazdım ah şu yüreğim bir dökülse şu parmaklar neler yazacakta yazarken gözlerim müsade edermi.. ondan emin değilim işte... saolasın bitanem:çok üzgünüm:
mavice hayrola, sorunlarin var sanirim:teselli: