Gözek yine hortladı

gözeğin de sizin de kafanıza saksı düşsün emiiii..:mymeka:ben çalışan insanım şaşkın ördekler.Sizin gibi mıçımı devirip öğleye kadar uyumuyorum.Sabahın 7 buçuğunda kalkan benim tabiii sizde pireler uçarkennnnn kaydirigubbakcemile

saksi kocaman la kafamizi delerlülülülülülü
cocuk hasta bu hafta yattik hakkat, la deli anaokuluna gidiyo normalde 7 bucuk bilem degil 7 de kalkiyoz bikerem:dilcikar:

saksi kocaman la kafamizi delerlülülülülülü
cocuk hasta bu hafta yattik hakkat, la deli anaokuluna gidiyo normalde 7 bucuk bilem degil 7 de kalkiyoz bikerem:dilcikar:

kafanız delinsin diye söyliyomm zatii Çok üzgünüm çoook
çocuk gidince yatarsın pirelerinle başbaşa kalırsınnnn ne olcekkkkkkkkkkkkkksengözlerimebaksanab

kafanız delinsin diye söyliyomm zatii Çok üzgünüm çoook
çocuk gidince yatarsın pirelerinle başbaşa kalırsınnnn ne olcekkkkkkkkkkkkkksengözlerimebaksanab

pireler rahat yatirirmi nan, kasinti yapiyodelikafadulden

ben gidem de keks meks neyin edicim, yemek memek, ne cok isim var yafs:icecream:

Aksam ugrarim gene:kahve:
Incik be, hist hist sakin ol sinirlerine hakim ol delikafadulden
örtmen kismi annayisli olur yav:icecream:

Aksam ugrarim gene:kahve:
Incik be, hist hist sakin ol sinirlerine hakim ol delikafadulden
örtmen kismi annayisli olur yav:icecream:

okulda veletlere karşı en büyük anlayış ve sabırı gösterdikten sonra eve gelince gel de sen sabırlı ve anlayışlı ol bakalımmmm :1closedeyes:

ıncık laa get de sınırlerını aldır..:dilcikar:
ıyı gormuyorum senın sonunu..şakkıdı
olan enısteye olcak vahh zavallım kaydirigubbakcemile3

ıncık laa get de sınırlerını aldır..:dilcikar:
ıyı gormuyorum senın sonunu..şakkıdı
olan enısteye olcak vahh zavallım kaydirigubbakcemile3

sizin bu yaklaşımınıza hırsızın hiç mi suçu yok derler bilmem anlatabildim miiiiii :1closedeyes:

kıslarrrrr benim kuzu anasınıfına gidiyordu anasınıfı oldukları için karnelerini yarın alıcaklarmış.... ilk karne tecrübemiz helecanlandım yafff.... oyyy kuzum okullara gitmişte karne alıyor allahım günler ne çabık geçiyorrr rabbim daha nice güzel günlerini göstersin inşallahsenağlama

ama olmuyor örtmenin yaff hem yoklama çekiyon hem kendin kaçıyonnn.... danaların hepisi arazi zati:mymeka:

ama olmuyor örtmenin yaff hem yoklama çekiyon hem kendin kaçıyonnn.... danaların hepisi arazi zati:mymeka:

burdayım mavişimmm burdaaaaa :CüvCüv:
hadi bakalım hayırlı olsun bebişinin ilk karnesi nice mutlu mesut karneler nasip etsin ;Allah:Saruboceq:

aaaaa incikim senin yaş kaç bucanın neresinde oturuyordunuz hangi okulları okudun yani bucada okudunmu.... çok belli oldumu ben bucalıyım şimdi karabağlarda oturuyorum:çok üzgünüm:

aaaaa incikim senin yaş kaç bucanın neresinde oturuyordunuz hangi okulları okudun yani bucada okudunmu.... çok belli oldumu ben bucalıyım şimdi karabağlarda oturuyorum:çok üzgünüm:

26 yaşındayım canım benn.Ben Buca da okumadım tatlım.Konak ta okudum.

Back
X