• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözek yine hortladı

kazendenn önlükk reklamıı içinn para isticemm laa kaç saattirr önlükk reklamıı ediliyyy hattaa oteldende isticemm
eminimm otelde tıklanmıştırr topiğimm sayesindee

bence bedava tatili bilem hakettin la:icecream:

başka bişi olamaz cevap mimkinnnnnn değil.... vallahi gece önlükler rüyama girecek ben kaçar bu arada hepinize iyi gecelr öporummmmmmmŞeniz

anam ben fasfakir ve ayrıcana fukfukara bi insanım bir netim bile yok. karşıdan giriyoz nete. iyi çeksin diye aliminyum tencere kapaandan anten bile yaptım ama böle kesilip duruu.. :delphin:kaçırmışım herhal soruyu ben (zawallı ben bağışlar direk adresime piliiiss):jeyyar:

alıntı bile yapamamışım yane yaa o derece fasfakir fuk fukarayım ansını satiimm.......

Son düzenleyen: Moderatör:
ben yatıyorum güzel bayanlar, yarın erkenciyim.
rüyanızda beni görün; boy boy uçuklarınız olsun -tatlicadiarzu-

size iyi hortlamalar

Şeniz Şeniz Şeniz

ayyy dellenecem yattım uyuyamıyorum aklıma bişi geldi onu yaıp cevap olarak yatıcamkafamçokkarıştı

öğle ballandıra ballandıra anlatmışınız önlük tarihinde kaldık bizde ben burda görmesem habarım olmucak hiç ..baya frransız olucaktım bırak fıransızı aroglu kalacaktım azkalsın..

Back
X