• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözek yine hortladı

kız ne okulu abbaw
ayıp ediyom süprüğüm ben saba abaküss,fasülye ,çubuk, hece şeyisi, fiyonklu tokalar,okmayı sökme ihtimaline ön hazırlık babında kırmızı kurdela falan alırım olar mısengözlerimebaksanab
olmami le hertürlü hediyeye acigim:lepi:
bende yolladım cevabı..
hadı bakalım bol sans:lepi:

kıss gözekle dişli danası size gelirde bana gelmezse varyaaaaa :mymeka::oklava:kötükedihüso

haha bunlarin hioc biri hediye istemiyodur allah bilir:roflol:

yooooo valla ben istiyommmmm hatta gelmezse sen senin önlüğü bana hayrına veriver süfümmmsırnaşık şey

kız süprük bişey derdim ama demicem içimde kalsın
ama sen dur 10 dk işim var . gelcem . sana özel hedayeler düşüncem bu arada anacım. bekle beni bekleeee kaydirigubbakcemile4

iyi akşamlar güzel hanımlar neşeniz bol olsun geldimi hediyeleriniz

merhaba kızlar bende size takılacam bu gece ....
takil yavru herkese acigiz:lepi:
yooooo valla ben istiyommmmm hatta gelmezse sen senin önlüğü bana hayrına veriver süfümmmsırnaşık şey
ule emme meraklisi varmis önlügüngamyoncuiremsu
kız süprük bişey derdim ama demicem içimde kalsın
ama sen dur 10 dk işim var . gelcem . sana özel hedayeler düşüncem bu arada anacım. bekle beni bekleeee kaydirigubbakcemile4

tmm helecanlandim simcikCADIARZU
özelden de la ne dicesen icinde kalmasin-tatlicadiarzu-

süfü hanım maşallah sen pek bir meraksızmışsın yaffff sırnaşık şey sırnaşık şey bize diyene bak :dilcikar:

neyse ben çıkmalıyım şimdilik hepinize iyi geceler geleceğim tekrar sevdim bu topici bişey anlamasamda :))

kizim ben ilk gün kazandim hediyemi simdi rahatimkaydirigubbakcemile4

insallah yazda da gözekden alicam eskitmezse tabi o zamana kadar kaydirigubbakcemile

hoşbuldum önlük alanlar kimler bende bebek önlüğü sandım ilk bnde isterim çok güzelmiş gördüm şimdi resimleri

önlüküü kazanamadımm benn nikim gibi eminimm :roflol:
zatüü evdede çokk varr
olmadıı gazetedenn k harfinii keserr uhuylaa yapıştırırımm :roflol:

kizim ben ilk gün kazandim hediyemi simdi rahatimkaydirigubbakcemile4

insallah yazda da gözekden alicam eskitmezse tabi o zamana kadar kaydirigubbakcemile
güle güle kullan gözümüz yok canımmmmm:1shok::roflol: :roflol:
önlüküü kazanamadımm benn nikim gibi eminimm :roflol:
zatüü evdede çokk varr
olmadıı gazetedenn k harfinii keserr uhuylaa yapıştırırımm :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: olmadı bende aynısıı yaparımmmmm

Back
X