• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözek yine hortladı

Kendimi o kadar çok kasmışım ki bacaklarım titriyor bugün nöbet geçirmezsem iyidir Çok üzgünüm çoook

bir de benim halimi görün kızlar sinir bir yandan şaşkınlık bir yandan..ne yapacağımı şaşırdım..allahım nasıl biliyorsa öyle yapsın onları..

patron bana ıyıkı kapıyı gostermedı
adam şurayı ara fax cek dıo(fax cekınce netım gıdıyo bıkac dk) yaww sus bee surda muhım bı işim var dedım bağırdı gıttı laa allah sımdık bana işine son derse yedım nan o yazıyı yazanı ........

sabah sabah bızı böle üzenlerı allaha havale edıyom.
allah kerımdır herseyı hakkıyla bılır
bu essek sakasını yapana da gerekenı mutlaka yapar...:1closedeyes:

kızlarr hepimiz bir sakinleşelimm..allahıma bin şükür gayet iyiyim..hepinziden tek tek o ahmaklar adına özür dilerim..hepinizi çok seviyorum..

incim kıyamam yaaa valla gel bi daha öpcem aklımdan çıkmıyo dolanıyom dolaanıyom yine geliyom buraya bakıyom. bi de düğün tarihlerimizde aynı mahvettin beni yaa senağlama

adam şurayı ara fax cek dıo(fax cekınce netım gıdıyo bıkac dk) yaww sus bee surda muhım bı işim var dedım bağırdı gıttı laa allah sımdık bana işine son derse yedım nan o yazıyı yazanı ........

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar sizde ricam diğer konunun silinmesi için sizler de mesaj atar mısınız elif ablaya.o iligli mod muş.ben attım ama siz de yardımcı olursanız sevinirim.gördükçe moralim bozuluyor.haberi olmayanlar da görüp şoka girmesin.

sabah sabah bızı böle üzenlerı allaha havale edıyom.
allah kerımdır herseyı hakkıyla bılır
bu essek sakasını yapana da gerekenı mutlaka yapar...:1closedeyes:

AYNEN SÜPÜRGEM.............NASIL OLDUM BİLEMEZSIN...........senağlamasenağlama
ALLAH HAVALE EDIYORUM............NE AGLADIM YA ANNEMI BILE ÜZDÜM.........
ALLAHIM O ARKADASINA YADA BUNU YAPANA ................AKIL MANTIK VİCDAN VERSIN..............:mymeka::mymeka:

Kovarsa onu paralarız bu kızgınlıkla canım. bize havale etdelikafadulden
Olmadı ben snei alırım yanıma maaşımı kardeş payı yaparız:1hug:

Ayetel kürsiyi okuda gelince zılgıt yeme canıma.s.

canım mide rahatsızlığını nerden biliyolardı bu kadar senaryoyu nasıl yazdı bu yaratık bu kadar
insanların üzülmesiyle nasıl eğlenebilir insanlar anlayamıyorum yaa
insanlıkmıdır bu:kızgın:

katılıyomm muallaktaa olann çokk soruu varr bak benn polis eşiyimm dedektifliğimm vardırr karakterimmdee içimdee halaa şüphelerimm varr

Bugun harbıı fılımlık olduık haaa sayfaya artıkın zor gırmeyebasladım ıkı saate zor acılıyodu sayfaa

neyse bosverin zamanimizi harcadigimiza degmez
kalkip isimi gücümü göreyim
ne kadar safim ben yaaaaaaa
aglaya aglaya hemen konu aciyorumki belki bilen taniyan vardir diye

Kovarsa onu paralarız bu kızgınlıkla canım. bize havale etdelikafadulden
Olmadı ben snei alırım yanıma maaşımı kardeş payı yaparız:1hug:

Ayetel kürsiyi okuda gelince zılgıt yeme canıma.s.

ne ıyı olur benım co parada gozum yok zatı:1closedeyes: saol cnmm demen yeter
valla tırsıyom suan saat gelse gtsem dıekaydirigubbakcemile3

hadi kızlar herkes işinin başına dönsün..iki ahmak yüzünden işiniz gücünüzden olmayın daha fazla.tekrar tekrar özür dilerim onlar adına.öpüyorum hepinizii

Back
X