• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözek yine hortladı

kızlar az bir kaç kişiden bişeyler duydum..neymiş efendim bu adi şakayı ben yapmışım..çoğu kişi böyle düşünüyormuş..hem de yakın dostlarım bile. benim diyecek lafım yok.kimseyi kendimi ispatlayacak değilim.burda herkesin birbiri üstünde hakkı var.bana bunu yakıştıranlara ben hakkımı hella etmiyorum.ben kimseye böyle adi bir şaka yapacak düzeyde değilim.bana bunu yakıştıranlar artık arkadaşım dostum değildir.hakkımı da helal etmiyorum onlara.içinizde tek bir şüphe bile varsa beni silin arkadaş listenizden.en doğru olanı bu olsa gerek..iyi günler..

netım yenı geldı..
konuyu derınlemesıne bılmıyorum..
ama elbettekı kımın neden boyle bırsey yapabılecegını dusunmeye hakkımız oldugunu bılıyorum..CADIARZU
cıdden merak edıyorum kımden ne sekılde suphelendıgını..
ben sanmıyorum pc yı tamıre goturdugun yerden boyle bırsey yapıldıgını.. pc de rahatsızlıgın yanlız yasadıgın da yazmıyor sa elbet..:delphin:
hem erkek mılletının kafası boyle seylere pek basmaz..delikafadulden
her kımse yapan zeka yasından suphe etmek gerekıyor ..
bu buyuk bır ıpucu olmalı senın acındankaydirigubbakcemile3

seninn kastettiğinn bensemm eğerr ben sana burdadaa yazdımm senmisin diee arkandann yakıştırmadımm yüzünee söyledimm öncee msnimm var senndee eğer bensemm banaa ordandaa sorabilirdinn
tabikii ilköncee aklımaa gelen sen oldun
bunudaa belirttimm
senin hakkındaa bu kadarr detaylıı bilgilerii bilenn birisii varr vee o kişii rahatcaa gelipp burdann seninn hakkındaa saçmaa sapann şeylerr yazıyoo öldüğünee dairr
sanaa böylee tamm gazz veripp arkadaşlarınlaa aranıı açanıı merakk etmemekk eldee değill

o kadar cok soru ısaretı var kı..
hem de oylesıne celısıyor kı tum ıfadeler..
elbettekı herkez suphe duyar..:delphin:
belkı de eslerımızın meslegınden dolayı boyleyız bız kanka..delikafadulden

netım yenı geldı..
konuyu derınlemesıne bılmıyorum..
ama elbettekı kımın neden boyle bırsey yapabılecegını dusunmeye hakkımız oldugunu bılıyorum..CADIARZU
cıdden merak edıyorum kımden ne sekılde suphelendıgını..
ben sanmıyorum pc yı tamıre goturdugun yerden boyle bırsey yapıldıgını.. pc de rahatsızlıgın yanlız yasadıgın da yazmıyor sa elbet..:delphin:
hem erkek mılletının kafası boyle seylere pek basmaz..delikafadulden
her kımse yapan zeka yasından suphe etmek gerekıyor ..
bu buyuk bır ıpucu olmalı senın acındankaydirigubbakcemile3

ben zaten olan biteni açıkladım ama senin gözünden kaçmış olmalı.benim pc evet servisteydi.ama servisten yani istanbuldan alıp gelen arkadaşlar vardı.bu sabah aldım onlardan pc mi.bilmem bu yeterli açıklamamı.ayrıca bu olayla ilgili son açıklamamdır.hatta artık kk ya son girişimdir.ben dertlerimi paylaştığım dostlarım var sanıyorken burda yanılmışım.haa dikkat çekerim arkadaşlarımla aramı açan başkaları değil beni tanımayan kk lılar oldular.şimdi silin beni listenizden de içiniz rahat etsin.
beni tanıdığımı sandığım ama arkamdan bana yakışmayan şeyler düşünnelere hakkımı heelal etmiyorum.başkasının günahına girmeni vebali büyüktür unutmayın.

ben zaten olan biteni açıkladım ama senin gözünden kaçmış olmalı.benim pc evet servisteydi.ama servisten yani istanbuldan alıp gelen arkadaşlar vardı.bu sabah aldım onlardan pc mi.bilmem bu yeterli açıklamamı.ayrıca bu olayla ilgili son açıklamamdır.hatta artık kk ya son girişimdir.ben dertlerimi paylaştığım dostlarım var sanıyorken burda yanılmışım.haa dikkat çekerim arkadaşlarımla aramı açan başkaları değil beni tanımayan kk lılar oldular.şimdi silin beni listenizden de içiniz rahat etsin.
beni tanıdığımı sandığım ama arkamdan bana yakışmayan şeyler düşünnelere hakkımı heelal etmiyorum.başkasının günahına girmeni vebali büyüktür unutmayın.

neden bu kadar fevrılestın..benneyaptımki
neden bır daha kk ya gırmeme kararı aldın..
hem baksana senın yaptıgın en ufak bır hata yok burda..
neden kendını gerı cekıyorsun..:delphin:
yanlız yanılan sen olmamıssın emın ol..
bızde gercek dostumuzu bılememısız demek kı..:1closedeyes:
sana adam gıbı soruyoruz kımden ne sekılde suphelnıyorsun dıye..
neden bıze suphelerınden kımlerın yapmıs olabılecegınden bahsetmek yerıne cekıp gıtmeyı secıyorsun..
evet kafamda bır ton soru ısaretı var..
sen boyle kacarak okları uzerıne cekıyorsun..
degerın olmasaydı dost yerıne koymasaktık senın; gozyası dokmezdık kafa patlatmazdık koy kı..ına gıtsın muamelesını gorurdunkaydirigubbakcemile
haktan hukuktan bahsedeıp demogojı yapmayın burda onlarca ınsan ısını gucunu bırakıp olayla ugrasıo onların hakkı yok mu dokulen gozyasının hakkı yok mu?
senın gunahına gırdıgımızı dusunuyorsun demek..cıdden ben bu msjları yazanın sen oldugundan bıle suphe duyuyorum suan..:delphin:
senın bu olayı yapanın pesınde olman gerekmıyor mu?
neden olay bıze dondu..kaydirigubbakcemile2

neden bu kadar fevrılestın..benneyaptımki
neden bır daha kk ya gırmeme kararı aldın..
hem baksana senın yaptıgın en ufak bır hata yok burda..
neden kendını gerı cekıyorsun..:delphin:
yanlız yanılan sen olmamıssın emın ol..
bızde gercek dostumuzu bılememısız demek kı..:1closedeyes:
sana adam gıbı soruyoruz kımden ne sekılde suphelnıyorsun dıye..
neden bıze suphelerınden kımlerın yapmıs olabılecegınden bahsetmek yerıne cekıp gıtmeyı secıyorsun..
evet kafamda bır ton soru ısaretı var..
sen boyle kacarak okları uzerıne cekıyorsun..
degerın olmasaydı dost yerıne koymasaktık senın; gozyası dokmezdık kafa patlatmazdık koy kı..ına gıtsın muamelesını gorurdunkaydirigubbakcemile
haktan hukuktan bahsedeıp demogojı yapmayın burda onlarca ınsan ısını gucunu bırakıp olayla ugrasıo onların hakkı yok mu dokulen gozyasının hakkı yok mu?
senın gunahına gırdıgımızı dusunuyorsun demek..cıdden ben bu msjları yazanın sen oldugundan bıle suphe duyuyorum suan..:delphin:
senın bu olayı yapanın pesınde olman gerekmıyor mu?
neden olay bıze dondu..kaydirigubbakcemile2

ben sabahtan beri olan biteni o kişilere ulaşamadığımı kimler olduğunu yazdım herkese açıkladım.sen bunları okumadan farklı yaklaşımlarda bulunuyorsun.ben tabi fevri davranırım..bişeylerin peşine düşmeyen sizlersiniz.olup biteni zaten açıkladım okuyan okudu.dikkatinizi çekerim.ayrıca ben sabahtan beri bunu yapan ahmaklar yüzünden tonlarca özür diledim.demogaji yaptığım falan yok.

kızlar az bir kaç kişiden bişeyler duydum..neymiş efendim bu adi şakayı ben yapmışım..çoğu kişi böyle düşünüyormuş..hem de yakın dostlarım bile. benim diyecek lafım yok.kimseyi kendimi ispatlayacak değilim.burda herkesin birbiri üstünde hakkı var.bana bunu yakıştıranlara ben hakkımı hella etmiyorum.ben kimseye böyle adi bir şaka yapacak düzeyde değilim.bana bunu yakıştıranlar artık arkadaşım dostum değildir.hakkımı da helal etmiyorum onlara.içinizde tek bir şüphe bile varsa beni silin arkadaş listenizden.en doğru olanı bu olsa gerek..iyi günler..

incimm böylee bir msjıı neden yazdıınn merakk ettimm
ama şunudaa bill isterimmkii reeldee hiç görmedim senii ve inankii haberee çokk ağladıkk
bence senn bu yakıştırmayıı yapandann çokk seninn isminii böylee şakalaraa alett edenlerlee kess arkadaşlığınıı
hakkımı helall etmemm arkadaşlığımıı silinn demenn hiç hoş değill gerçektenn kimin içinn dedinn bilmiyorumm
amaa çelişenn cevaplarr rastlantıı doluu bikaçç olaydann sonraa şüphelenmemek elde değill
bak şüphe diorumm dikkatınii çekerimm

bızım arkadaslıgımız lısteden ıbaret degıl..
lıstede olmayanlar yada lıstenen sılınenlerle baglantılı degıl gonul bagımız..:1closedeyes:
cıdden sen olamazsın bu msjları yazan..
benım bıldıgım ıncı boyle algılamaz olayları boyle cocukca tepkıler vermez..yasakkelime
sen hakkını helal etme ama benden yana varsa bır hakkım helal olsun..
aramızda kı farkı da burdan farketmenı umuyorum..:kahve:

olay nerden nereye geldi arkadaşlar en iyisi fazla yorum yapmayın daha sonra eminim anlaşmak daha kolaylaşacaktır...

kızlar neler oluyor?
Allah aşkına kendinize gelin
lütfen böyle şeyler için kırmayalım birbirimizi
kim ne yaparsa kendine yapar

kızlar inanılmazsınız ya hepiniz harikasınızsenağlama
ben incitanemle tanışmadım henüz ama daha okuyunca inş şakadır dedim
hepiniz okadar harika arkadaşlarsınz ki,haberi aldığınız andan itibarenincittaneme ulaşmak için verdiğiniz çaba... inanın ağlamamak için kendimi zor tutuyorumsenağlama
tanıdığım tanımadığım hepinzii ço kseviyorum arkadaşlar
en büyük kk:enbuyukkk:

bırsey oldugu yok..:delphin:
ben gayet relax durumdayım..
arkadas bırden olayı bıze cevırdı..
arkasından konusuldugunu soylemıs ben kımseyle konusmadım dahı bu konu hakkında..
evet ılk suphelendıgım kendısı oldu..
bunu da burdan acıkca ve yuzune soyledım..:1closedeyes:
hepsı bu..
kırgın yada kızgın degılım ona..
yanlızca ınanamıyorum benım tanıdıgım Incı bu degıl..benneyaptımki
kendıne geldıgını dusundugum ana kadar da lıstemde olucaksın..
msj ulasmıstır umarım..kaydirigubbakcemile4

ıste kkdakı dosluk boyleder bende tanıamma amam bendee gercekten yakınmmıs gııbı cok uzuldummm

böyle şaka olamaz ya şurayı okuyana kadar ruh hastası oldum!!
allah korusundoğru olsa bile geyik topiğinde yazmış .her kimse yaptığı çok aşağılık!

bızım arkadaslıgımız lısteden ıbaret degıl..
lıstede olmayanlar yada lıstenen sılınenlerle baglantılı degıl gonul bagımız..:1closedeyes:
cıdden sen olamazsın bu msjları yazan..
benım bıldıgım ıncı boyle algılamaz olayları boyle cocukca tepkıler vermez..yasakkelime
sen hakkını helal etme ama benden yana varsa bır hakkım helal olsun..
aramızda kı farkı da burdan farketmenı umuyorum..:kahve:

katılıyomm kankaa
gönlümüzde ne iki kuruşa satılcakk yerr varr
nedee iki dakkadaa dostlarımızı kaybetmeyi gözden çıkarcakk yürek

yaa kızlar bugün hakikaten çok uyuşuk bir haldeyim kafamda tam olarak basmıyor
ama yinede şunu söylemeliyimki ne olursa olsun incitanem kızacağına onun için bu kadar endişelenen dostları olduğu için sevinmeli

insanlar bazen ufak tefek şeylerden dostlarına kırılabilirler ama hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum demek doğru değil tabiki bu benim kişisel görüşüm

kuzucuklarr çok uzdı bence, eminim inci yapmamıştır tanımıyorum ama böyle bi şakayı yapamaz bi eğitimci.
şüphelenmekte haklı olabilirsiniz ama inci açıklamasını yaptı güvenelim bence ona.
daha fazla da uzatmayın güzel bi arkadaşlığımız var burda.
böyle şeyler için kalp kırmaya değmez. a.s.

ya sız hepınız delımısınız. kafayı mı yedınız.
ya daha bu sabah ıncı ıcın aglayıp,
nolur yalan olsun bu haber dıye aglayan bız degılmıyız. kendınıze gelın acık:mymeka:

sımdı hersey bı yana yalan oldugu ortaya cıkdı dügün bayram edıcegımız yerde oturmus kavga mı edıyonuz.
ayrıcana bu essek sakasını yapanın ıncıyı ıyı tanıdıgı bellı.
ıncı böle kücük hesaplara düsecek bırı degıldır.

sımdı herkes kendını toplasın. bu sacma sapan olay da kapansın:1closedeyes:

ıncı sende sacmalamayı bırak ne demek bıdaha gırmıcem.

sımdı gıdıcem ancak gece gelebılırım hepınızde bıkez daha düsünün.
delının bırı kuyuya bı tas attı, siz oturmuş bırbırınızı yıyonuz...

[/COLOR]

Son düzenleme:
katılıyomm kankaa
gönlümüzde ne iki kuruşa satılcakk yerr varr
nedee iki dakkadaa dostlarımızı kaybetmeyi gözden çıkarcakk yürek

neyse kanka kapatalım olayı..
baskalarının ekmegıne yag surmeyelım..laelaelaelaelae
yuzumuze maske takıp onumuze gelene gulucuk dagıtmayı beceremeyız..
ıcımızdekını oldugu gıbı yansıttık olay bıze patlatı yıne..
varsın olsun..:1closedeyes:
bu sayede herkez ogrensın kım dogrudur dosttur yalandır yoktur...

sonuc ne olursa olsun hayatta olması tesellımız oldu..
her ne kadar bedenen aramızda olsa da ruh saglıgını kaybettıgını dusunuyorum..delikafadulden
Allah ona saglıklı uzun omurler nasıp eylesın dılerım..:Saruboceq:
bıze hakkını helal etmese de bızden ona hayır duaları gıtsın
Yaradanım herkezın gonlune gore versın:Saruboceq:

olayın bu boyut agelmesine çok üzüldüm yaa
incitanem seninle daha önce benimde muhabbettim yok tanımışlığım yok ama okadar tedirgin oldumki kendi cep telimden edirne milli eğitimini aradım yürekten inanıyorumki burdaki hiçbi arkadaşımızn art niyeti yok bu ters tepkininde hala olayın şokunu atamamaktan olduğunu düşünüyorum

kankaa kandildenn evvell bu konuu banaa ölümünn ne kadarr yakınımızdaa olduğunuu hatırlattıı tekrarr vasiyett yazıyomm sanaa aps ilee yollarımm
birimiz ölse mazallahh tiyee alcaz inanmıcazz

Back
X