Maske Tarifleri Gozenek sıklastirici

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

esrablgn

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
264
6
16
Antalya
Kizlar adacayi gozenekleri sıklastirirmi tv de duydum ada xayini demleyip soguduktan sonra yuzumuzu ykiycakmisiz yarim saat bekletip soguk suyla duruliycakmisiz deneyen var mi bide siyah noktalara cozumu olan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

siyah noktalar için ben süt uyguluyorum yüzüme, pamuk aracılığyla. 10 dk yüzümde bekletip sonra yıkıyorum siyah noktalara birebir. haftada 2 defa uyguluyorum tavsiye ederim.

Canım yağlı cildimden siyah nokta ve gözeneklerimden çok çekmiş olan biri olarak söylemeliyim ki gözeneklerin sıkılaşması için öncelikle içlerinin boş olması lazım Dolu bir şeyi sıkıştırmayacağımıza göre önce cildini arındırmalısın içleri dolu olanları boşaltmalısın ki adaçayı eğer işe yarıyorsa yarayabilsin

Kahve peelingi işe yarıyor bende. Tarifini de vereyim:
●Ilk önce şekersiz bir Turk kahvesi pisiriyorsunuz, sonra iciyorsunuz.
●Dibinde kalan telvesini ayirip biraz sogumaya birakiyorsunuz.
●Soguduktan sonra icine 1 cay kasigi kadar taze kesilmis limonun suyunu sıkıp karistiriyorsunuz.
●Sonra onu parmak uçlarınizla yuzunuze suruyorsunuz.
●10 dk sonra ılık suyla yuzunuzu yikiyorsunuz.

Kahveyi bilememde peeling sivilceli yüzdeki sivilceleri arttırıyor Aman diyim

Siyah nokta bantlariyla mi arindirsam ilk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…