Gözeneklerim için Fraksiyonel Lazer yaptırdım

selayyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2013
92
1
26
Konya
Tam olarak 1 ay önce fraksiyonel lazer yaptırdım. Aslında karbon maskede önermişlerdi ama fraksiyonel daha iyidir dediler.
Cildimi uyuşturdular kremle. Buna rağmen inanılmaz derecede acı çektim. Akşam eve giderken yüzümü kapattım o bembeyaz nokta nokta lazer izi olmuştu yüzümde. Birkaç saat sonra yüzümün heryeri ufak ufak kanadı. Bolca Bepantene sürdüm ama ne fayda.
Ertesi gün yüzüm inanılmaz derece şişti öyleki gözlerim bile zor açılıyordu. İlk 3 gün böyle devam etti. Daha sonra inmeye başladı.

Gözeneklerimde az derecede iyileşme var ama lazer izleri halen duruyor buda yüzümde çok daha fazla gözenek varmış gibi gösteriyor.
Gözümün altında yanağıma doğru iz vardı o tamamen geçti göz kenarlarım kırışık değil henüz ama resmen toparladı.
Henüz erken yorum yapmak için çünkü dermaroller yaptırdığımda aylar sonra etkilerini görmüştüm ve memnun kalmıştım

Şimdilik fraksiyonel lazerin etkilerini değerlendirmek gerekirse :

Gözenekler : 10/2
Sivilce skarları : 10/1
Cildi gerip toplaması kırışıklar :10/10

Bende yaptırmayı düşünüyordum canım fakat lazer yaptırdım sivilce izlerim geçti diyen kimseyi görmedim. benim yüzümde hafif kırmızı izler var sivilcelerim çıkmıyor artık kurtuldum kadın doğumun yazdığı haplarla. Fakat yüzümde çöküntüler var onlara da son çare hiçbişey bulamazsam yüzümü gerdircem son çare... elimle hafif gerdirdiğimde kayboluyor hepsi :)

Bende yaptırmayı düşünüyordum canım fakat lazer yaptırdım sivilce izlerim geçti diyen kimseyi görmedim. benim yüzümde hafif kırmızı izler var sivilcelerim çıkmıyor artık kurtuldum kadın doğumun yazdığı haplarla. Fakat yüzümde çöküntüler var onlara da son çare hiçbişey bulamazsam yüzümü gerdircem son çare... elimle hafif gerdirdiğimde kayboluyor hepsi :)

Kesinlikle izlerimde daha etkili olacağını düşünmüştüm.. Fakat bugün kozmetikçi bi arkadaş cildine ne yaptın çok güzel görünüyor dedi..
Bu arada evde bakımlarımıda ihmal etmiyorum.
Cildim yavaş yavaşta soyulmaya başlıyor. Biraz zaman geçsin gene yazacağım cildimdeki durumları..

Aynısını dunde ben yaptırdım sısmeler bazı kısılerde hıc omuyomus sansa deıdı bakalım yarın kalkınca ne hal alıcak.Doktorun ısmı nedır ben yaptırdıgım gıbı ızlerım tamamen yok olmus gıbı goremıyorum fıbıne kadar sokdum aynayı hafıfden kanama pullanma oldu benım lazer radyofrekanslı karbondıoksıt lazer

Back
X