• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gözeneklerim icin yardim

burhaninaysesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
1.186
1
66
Almanya
arkadaslar nolur yardimmm herkes yorum yapsin bilen arkadaslarim cok rica ediyorum yüzümde hic gözenek yokken simdi yüzümde gözeneklerim acildi yardimlarinizi esirgemeyin cok rica ediyorum daha detayli görmeniz icin resmini bile cektim :( ne yapcam ben bunlari yok etmem lazim bayramdan sonra nisanim olcak :(( kisacasi böyle derdi olanlar ne yapmam lazim ? evde dogal yöntem olsun diger yöntemler olsun ne kullanmam lazim her türlü yorumlarinizi bekliyorum benim gibi sorunu olan vardir muhakkak

resmin üstüne tiklayinca büyüyor

$P2230666.webp

Sakin ol canım öncelikle şunu anlayalım cildin için hangi ürünleri kullanıyorsun?Son dönemde bir değişiklik yaptın mi? yeni bir ürün falan denedin mi?
Sorunun nedenini bulmadan sorunu çözemezsin

Sakin ol canım öncelikle şunu anlayalım cildin için hangi ürünleri kullanıyorsun?Son dönemde bir değişiklik yaptın mi? yeni bir ürün falan denedin mi?

canim ben normalde yüzüme hic bir sey sürmezdim bu yeni olan bir sey degil yani gözenekler ama bu siralar dahada gözüme batmaya basladi bende cirkin göründügü gözüme batinca yeni yeni ürünler aldim ilk önce bi temizleme suyu aldim onla sürekli temizliyorum her gün sabah aksam hepsinin fotolarini ekleyim bi fikir verin sonra canim gecen hafta peeling aldim rival de loop marka yine yüz temizleme suyu da bu marka ama sunu söyleyim bu ürünler yapmadi yüzümde önceden vardi bende bu ürünleri aldim canim bugünde bi arkadasin tavsiyesi üzerine garnier in 3 ü 1 arada maske + peeling + temizleme sini aldim daha hic denemedim ilk önce digerlerini bi bitirip sonra buna geccem resimlerini de ekleyim canim bu arada yüzüme her gün süt sürüyorum loreal in sütünü

$104050_1.webp---->>> temizleme suyu

$121996_1.webp---->>> su an ki kullandigim peeling

$loraal-paris-revitalift-reichhaltige-reinigungsmilch2.webp---->>> bu da temizleme sütüm

bunuda bugün aldim arkadasimin tavsiyesi üzerine garnier in 3 ü 1 arada peeling + maske + temizleme---->>>$hautklar3in1reinigungpeelingmaske_p1.webp

bunuda annem almis hic kullanmadim yine BEBE nin yine 3 ü 1 arada---->>>$643399_1.webp

Garnier o konuda yetersiz kalır.Bu ürünü bende kullandım ürününün asıl amacı siyah nokta temizlemek.Genişlemiş gözenekleri küçültmüyor ne yazık ki
Gözenek açıklıklarında gördüğüm kadarıyla çok değil.Şimdi müdahale edersen kısa zamanda kurtulursun

Benim birinci tavsiyem yumurta maskesi, cildi oldukça gerer,besler ve gözenekleri küçültür.
Yapılışı; yumurtanın beyazını bir kaba al içerisine az miktarda zeytinyağı ekleyip karıştır.Karışımı göz çevren hariç yüzünün tamamına yay 10 dak. sonra yıka

2-)Emu yağı;Bu yağı bende kullanıyorum çok iyi cildi hem nemlendiriyor hem onarıyor hemde gözenekleri sıkılaştırıyor

3-)Bu ürün yurtdışında satılıyor çok ucuz ama kullananlar çok memnun Queene helene The Original Mint Julep Masque
Türkiyeden kullananlarda çok beğenmiş.Ben henüz denemedim ebaydan ya da iherb.comdan alabilirsin

Son olarak kişisel tavsiyem bir süre cildine fondöten gibi ağır,cildi havasız bırakacak ürünler kullanma ille kullanacaksan mineral fondöten kullan

Garnier o konuda yetersiz kalır.Bu ürünü bende kullandım ürününün asıl amacı siyah nokta temizlemek.Genişlemiş gözenekleri küçültmüyor ne yazık ki
Gözenek açıklıklarında gördüğüm kadarıyla çok değil.Şimdi müdahale edersen kısa zamanda kurtulursun

Benim birinci tavsiyem yumurta maskesi, cildi oldukça gerer,besler ve gözenekleri küçültür.
Yapılışı; yumurtanın beyazını bir kaba al içerisine az miktarda zeytinyağı ekleyip karıştır.Karışımı göz çevren hariç yüzünün tamamına yay 10 dak. sonra yıka

2-)Emu yağı;Bu yağı bende kullanıyorum çok iyi cildi hem nemlendiriyor hem onarıyor hemde gözenekleri sıkılaştırıyor

3-)Bu ürün yurtdışında satılıyor çok ucuz ama kullananlar çok memnun Queene helene The Original Mint Julep Masque
Türkiyeden kullananlarda çok beğenmiş.Ben henüz denemedim ebaydan ya da iherb.comdan alabilirsin

Son olarak kişisel tavsiyem bir süre cildine fondöten gibi ağır,cildi havasız bırakacak ürünler kullanma ille kullanacaksan mineral fondöten kullan

canim siyah nokta olan kisma süreyim o halde garnier i burnumda ve cenemde biraz siyah nokta mevcut bu arada ben almanyada yasiyorum o markayi hic duymadim ama arastirip muhakkak alcam ve en iyi yöntem olan dogal yöntemlerden bir karisim önerdigin icin gercekten cok saol canim onuda uygulayacagim kac günde bir günde bir kere mi uygulayayim yumurtali olani ? bir de canim fondöten kullanmiyorum yaklasik 1 senedir cildimi mahvettigini gördüm insallah kurtulurum bu gözeneklerden hayatimin sonuna kadar sana dua ederim o kadar dert ettim bunu cünkü gercekten cok saol canim :71:

burhanınaysesi haftada bir yapman yeterli arada birde maden suyuyla yıkarsın.Ama emu yağını al çok memnun kalacaksın Emu yağınıda söylediğim helene queene maskeyide iherbdan al gerçekten orada çok ucuz (maske 3.81 dolar) tüm ülkelere gönderim var.Ben oradan sürekli alışveriş yaparım bu maskeyi stokta olmadığından alamamıştım inş. yarın sipariş vereceğim.
Alışveriş yapmak istersen birde indirim kodu vereyim 5 dolarlık "JUY044"

Son olarak hergün düzenli olarak yüz temizleyici jel kullan (garnieri hergün kullanma partiküller bir süre sonra tahriş yapıyor)
Böylelikle siyah nokta oluşumunu azaltmış olursun

Not; benim cildimde ne gözenek sorunu var ne de siyah nokta ama çanakkalenin havası çok kirli o yüzden extra extra önlem alıyorum çaresiz

burhanınaysesi haftada bir yapman yeterli arada birde maden suyuyla yıkarsın.Ama emu yağını al çok memnun kalacaksın Emu yağınıda söylediğim helene queene maskeyide iherbdan al gerçekten orada çok ucuz (maske 3.81 dolar) tüm ülkelere gönderim var.Ben oradan sürekli alışveriş yaparım bu maskeyi stokta olmadığından alamamıştım inş. yarın sipariş vereceğim.
Alışveriş yapmak istersen birde indirim kodu vereyim 5 dolarlık "JUY044"

Son olarak hergün düzenli olarak yüz temizleyici jel kullan (garnieri hergün kullanma partiküller bir süre sonra tahriş yapıyor)
Böylelikle siyah nokta oluşumunu azaltmış olursun

Not; benim cildimde ne gözenek sorunu var ne de siyah nokta ama çanakkalenin havası çok kirli o yüzden extra extra önlem alıyorum çaresiz

tamam canim gercekten cok saol ne güzel cildin piril pirilmis insallah bir gün benimde öyle olur siyah noktayla ayri ugrasmak lazim gözeneklerle ayri :(

cnım sen maya maskesi yap
bildiğin yaş mayayı sütle karıştır,krem kıvamına getir gözaltlarında dahil olmak üzere sür
20 dk beklet.hatada 2 kez yap bunu.cildi gerer,sıkılaştıır.suna dumankayanın tarifi
hatta saçlarınada sür besler,dökülmede varsa iyi gelir.ben hep yapıyorum bunu

sonra yumurta akıyla limonu karıştır.sadece sorunlu bölgeye sür bu karışım cildi kurutuyo biraz
ama gözenekleri sıkılaştırır

garnier değidle deep clean ya da nivea kullan

cnım sen maya maskesi yap
bildiğin yaş mayayı sütle karıştır,krem kıvamına getir gözaltlarında dahil olmak üzere sür
20 dk beklet.hatada 2 kez yap bunu.cildi gerer,sıkılaştıır.suna dumankayanın tarifi
hatta saçlarınada sür besler,dökülmede varsa iyi gelir.ben hep yapıyorum bunu

sonra yumurta akıyla limonu karıştır.sadece sorunlu bölgeye sür bu karışım cildi kurutuyo biraz
ama gözenekleri sıkılaştırır

garnier değidle deep clean ya da nivea kullan

canim zazen ne varsa dogal yöntemde var bu mayayi yapan cok kisi duydum hic denemedim cok saol canim muhakkak deniycem garnieri sende önermiyorsun demek ben zaten bugün aldim hic kullanmadim canim tesekkür ederim yorumun icin gercekten cok saol :34: :71::71::71:

bende 18 yaşındayım ve yüzümde delikler var gözeneklerim açık hiç bi üründe kullanmıyorum fondöten fln:( ama napıcamı bilmiyorum lütfen yardım edin yumurta akı maskesini yapıcam inşallah işe yarar :(

arkadaslar nolur yardimmm herkes yorum yapsin bilen arkadaslarim cok rica ediyorum yüzümde hic gözenek yokken simdi yüzümde gözeneklerim acildi yardimlarinizi esirgemeyin cok rica ediyorum daha detayli görmeniz icin resmini bile cektim :( ne yapcam ben bunlari yok etmem lazim bayramdan sonra nisanim olcak :(( kisacasi böyle derdi olanlar ne yapmam lazim ? evde dogal yöntem olsun diger yöntemler olsun ne kullanmam lazim her türlü yorumlarinizi bekliyorum benim gibi sorunu olan vardir muhakkak

resmin üstüne tiklayinca büyüyor

Eki Görüntüle 145945

Gözeneklerin için kullandığınürünlerde fayda gördünmü yumurta akı tarifinde falan bende denicem bi yakından delikler çok kötü görünüyo ya:(

Yumurta akı maskesini yapıcam ewe gidince inşallah gözenekler için işe yarar allahım:( deliklerim vr benimde yüzümde :(

Gözeneklerin için kullandığınürünlerde fayda gördünmü yumurta akı tarifinde falan bende denicem bi yakından delikler çok kötü görünüyo ya:(

canim buraya yazildigi günden beri denedim bende ise yaramadi :( malesef ama mayali tarif ise yariyor sanirim onu kisa süredir deniyorum 2 hafta oldu ama ise yariyor gibi yariyacagini düsünüyorum sanki gözeneklerim kapaniyor gibi

Nolur yardım edin gözeneklerim açıldı elmacık kemigi üstünde ve sebamed yüz temizleme köpügü ve yüz temizleme tonigi kullanıyorum bunlar sivilce yaparmı ben hiç bişe kullanmıyordum sivilcem yoktu tek tük dü şimdi ise tonik falan kullanmaya başkadım gözenek için sivilceleniyor cildim akıl verin nolurrr

Back
X