- Konu Sahibi burhaninaysesi
-
Sakin ol canım öncelikle şunu anlayalım cildin için hangi ürünleri kullanıyorsun?Son dönemde bir değişiklik yaptın mi? yeni bir ürün falan denedin mi?
Sorunun nedenini bulmadan sorunu çözemezsin
Garnier o konuda yetersiz kalır.Bu ürünü bende kullandım ürününün asıl amacı siyah nokta temizlemek.Genişlemiş gözenekleri küçültmüyor ne yazık ki
Gözenek açıklıklarında gördüğüm kadarıyla çok değil.Şimdi müdahale edersen kısa zamanda kurtulursun
Benim birinci tavsiyem yumurta maskesi, cildi oldukça gerer,besler ve gözenekleri küçültür.
Yapılışı; yumurtanın beyazını bir kaba al içerisine az miktarda zeytinyağı ekleyip karıştır.Karışımı göz çevren hariç yüzünün tamamına yay 10 dak. sonra yıka
2-)Emu yağı;Bu yağı bende kullanıyorum çok iyi cildi hem nemlendiriyor hem onarıyor hemde gözenekleri sıkılaştırıyor
3-)Bu ürün yurtdışında satılıyor çok ucuz ama kullananlar çok memnun Queene helene The Original Mint Julep Masque
Türkiyeden kullananlarda çok beğenmiş.Ben henüz denemedim ebaydan ya da iherb.comdan alabilirsin
Son olarak kişisel tavsiyem bir süre cildine fondöten gibi ağır,cildi havasız bırakacak ürünler kullanma ille kullanacaksan mineral fondöten kullan
burhanınaysesi haftada bir yapman yeterli arada birde maden suyuyla yıkarsın.Ama emu yağını al çok memnun kalacaksın Emu yağınıda söylediğim helene queene maskeyide iherbdan al gerçekten orada çok ucuz (maske 3.81 dolar) tüm ülkelere gönderim var.Ben oradan sürekli alışveriş yaparım bu maskeyi stokta olmadığından alamamıştım inş. yarın sipariş vereceğim.
Alışveriş yapmak istersen birde indirim kodu vereyim 5 dolarlık "JUY044"
Son olarak hergün düzenli olarak yüz temizleyici jel kullan (garnieri hergün kullanma partiküller bir süre sonra tahriş yapıyor)
Böylelikle siyah nokta oluşumunu azaltmış olursun
Not; benim cildimde ne gözenek sorunu var ne de siyah nokta ama çanakkalenin havası çok kirli o yüzden extra extra önlem alıyorum çaresiz
cnım sen maya maskesi yap
bildiğin yaş mayayı sütle karıştır,krem kıvamına getir gözaltlarında dahil olmak üzere sür
20 dk beklet.hatada 2 kez yap bunu.cildi gerer,sıkılaştıır.suna dumankayanın tarifi
hatta saçlarınada sür besler,dökülmede varsa iyi gelir.ben hep yapıyorum bunu
sonra yumurta akıyla limonu karıştır.sadece sorunlu bölgeye sür bu karışım cildi kurutuyo biraz
ama gözenekleri sıkılaştırır
garnier değidle deep clean ya da nivea kullan
arkadaslar nolur yardimmm herkes yorum yapsin bilen arkadaslarim cok rica ediyorum yüzümde hic gözenek yokken simdi yüzümde gözeneklerim acildi yardimlarinizi esirgemeyin cok rica ediyorum daha detayli görmeniz icin resmini bile cektimne yapcam ben bunlari yok etmem lazim bayramdan sonra nisanim olcak ( kisacasi böyle derdi olanlar ne yapmam lazim ? evde dogal yöntem olsun diger yöntemler olsun ne kullanmam lazim her türlü yorumlarinizi bekliyorum benim gibi sorunu olan vardir muhakkak
resmin üstüne tiklayinca büyüyor
Eki Görüntüle 145945
Garnier o konuda yetersiz kalır.Bu ürünü bende kullandım ürününün asıl amacı siyah nokta temizlemek.Genişlemiş gözenekleri küçültmüyor ne yazık ki
Gözenek açıklıklarında gördüğüm kadarıyla çok değil.Şimdi müdahale edersen kısa zamanda kurtulursun
Benim birinci tavsiyem yumurta maskesi, cildi oldukça gerer,besler ve gözenekleri küçültür.
Yapılışı; yumurtanın beyazını bir kaba al içerisine az miktarda zeytinyağı ekleyip karıştır.Karışımı göz çevren hariç yüzünün tamamına yay 10 dak. sonra yıka
2-)Emu yağı;Bu yağı bende kullanıyorum çok iyi cildi hem nemlendiriyor hem onarıyor hemde gözenekleri sıkılaştırıyor
3-)Bu ürün yurtdışında satılıyor çok ucuz ama kullananlar çok memnun Queene helene The Original Mint Julep Masque
Türkiyeden kullananlarda çok beğenmiş.Ben henüz denemedim ebaydan ya da iherb.comdan alabilirsin
Son olarak kişisel tavsiyem bir süre cildine fondöten gibi ağır,cildi havasız bırakacak ürünler kullanma ille kullanacaksan mineral fondöten kullan
Gözeneklerin için kullandığınürünlerde fayda gördünmü yumurta akı tarifinde falan bende denicem bi yakından delikler çok kötü görünüyo ya
Yumurta akı maskesini yapıcam ewe gidince inşallah gözenekler için işe yarar allahımdeliklerim vr benimde yüzümde
Nolur yardım edin gözeneklerim açıldı elmacık kemigi üstünde ve sebamed yüz temizleme köpügü ve yüz temizleme tonigi kullanıyorum bunlar sivilce yaparmı ben hiç bişe kullanmıyordum sivilcem yoktu tek tük dü şimdi ise tonik falan kullanmaya başkadım gözenek için sivilceleniyor cildim akıl verin nolurrrSakin ol canım öncelikle şunu anlayalım cildin için hangi ürünleri kullanıyorsun?Son dönemde bir değişiklik yaptın mi? yeni bir ürün falan denedin mi?
Sorunun nedenini bulmadan sorunu çözemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?