Çocuk Hastalıkları Gözlerde çapaklanma

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Ebruturk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
106
25
118
Muğla
4 aylık oğlum var ilk doğduğumda gözünün birinde çabaklanma oluştu damlayla geçti. Daha sonra tekrarladı iki gözü oldu :25:damlalar kullanmama masaj yapmama rağmen geçmiyor sürekli gözleri yapışıyor bebeği böyle olan varsa neler yaptınız ve ne zaman geçti

bızımde oldu ılk 3-4 ay cektık damlalarla gectı.brde sütümle sildim hep oyle dedıler.masajıda ıhmal etmedık

Benim bebeğimde 2 aylık onda da doğduğunda çapağı vardı sonrasındada kapanacak kadar değil ama göz çukurlarında nokta şeklinde var ancak dr a sorduğumda burnu tıkalıysa ve evin nem oranı %45 altındaysa gözlerde çapaklanma olur bir bunu deneyin dedi. Ancak buna rağmen geçmiyorsa göz dr na götürüp göz kanallarını kontrol etmek lazım onlar tıkalı olabilir dedi. Birde her sabah ılık su ile pamuğu ıslatıp siliyorum her göz için ayrı pamuk kullanarak . Buna rağmen aynı ise göz dr na çıkarman gerekebilir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet oğlumun burnuda sürekli tıkalı burun damlası da kullanıyorum teşekkürler arkadaşlar inşallah en kısa zamanda geçer. Sütü de deneyim bakalım inşallah şifa olur

Back
X