Gözleri Açılmamış Yavru Kedi

Konunun adini gorunce Mune bu konuda uzman dedim icimden ki senin yorum yaptigini gordum. Kediler hakkinda cok bilgim yok ama stillex ile cok sevaba giriyorsunuz.

Ah luckym keşke yaşatabilsem de yawrucağı.korkuyorum iyi bakamıyorum diye.bende kedi baktım ama ilk defa annesşz ve bu kadar küçük kedi bakıyorum ne yspacağımı bilmiyorum

evlat gibi onlar benimde 2 tane kızım var biri van kedisi biri sokaktan sahiplenmiştim... 5 yasında biri biri de 9 aylık. Tebrik ediyorum sizi bu özverinizden dolayı

Maaşallah keşke bende o hallere hakkıyla getirebilsem.

Ne güzel bakmışsınız ben bakamıyorum diye çok korkuyorum kediler için olan süt tozundan aldım ama içiremiyorum zorla ancak.şuan elimi iştahla öyle emiyorki keşke biberonuda öyle emse.zorla daha vericem ama fazla mı kaçırıyorum diye korkuyorum 10 günlük bi yawru ne kadar mama emeri bir çorba kaşığımı :26:

Stil cim eminim yardimci olacaklar sana burada. Sen elinden geleni yaparsan icin rahat olsun. Senin yaptigin yurekliligi yapamayan cok insan var.

Stil cim eminim yardimci olacaklar sana burada. Sen elinden geleni yaparsan icin rahat olsun. Senin yaptigin yurekliligi yapamayan cok insan var.

Sağol canım Mune ve diğer arkadaşlar çok yardımcı oldu sağ olsunlar.İnsan bilmediği konuda ne yapacağını şaşırıyor hele birde işin içinde can söz konusuysa iş daha kritik.yanlış yapmaktan çok korkuyorum

Ensesinden hafifçe tut, arka ayakları yere bassın o şekilde emsin
Yine yemiyorsa ; yan yatır küçük parmağınla ağzını arala ve biberonu oradan ver bir süre sonra emecektir
Bir de gazı varsa yemez, dizinin üzerine koyup sırtını ovala biraz rahatlasın
Her kedinin ayrı bir üslubu var, bir iki güne çözersin dilini
Sıcak tutmaya gayret et, laktozsuz süt de verebilirsin, pirinç suyunu da seviyorlar
Kolay gelsin diyorum, isim koydun mu ?

Çok teşekkür edeim.Peki ne kadar mama normaldir.Çok mu veriyorum az mı kestiremiyorum bunun bi ölçüsü var mı.ne kadar da doyar
Şu an elimde yatıyor parmağımı emiyor düzenli olara aç olduğundan mı yoksa uyuma rahatlığı bilmiyorum

İsim konusunu hiç düşünemedim daha nasıl bakarım nasıl rahat ederi düşünmekten

Son düzenleme:

Elinizdeki biberon muhtemelen 10cc liktir, yarısını içebilir ama iştah durumları değişiyor dörtte biri bile iyidir ilk günler için
Tuvaletini takip edin, arada çok az suda verin bir iki çay kaşığı gibi
Emme refleksi bebek olmasından, normalde emmeselerde annenin memesinde uyuyorlar
Yavru mevsimi şimdi, ah kuzular nasıl perişanlar anneler ayrı, bebekler ayrı
Allah sizden razı olsun, sahip çıkmışsınız bu o kadar güzel ki

Elimdeki 120 ml yok yarısını değil ancak bi çorba kaşığı kadar içti.aslında zorlasam içer de çok veriyorum diye korkuyorum.karnı dolu gibi çünkü.Birde kakasını henüz yapmadı.her mamadan sonra ufak tuvaletini rahatça yapıyor.Kkasınıda bi yapsada içim rahatlasa ya

Allah sizdende razı olsun.Bu yawrucakların ne ağzı ne dili var bi çare masumlar.

miniğin durumu ne oldu merak ettim de

1 gün geçmiş.. naptınız bebişi.. kedi sahibi olmak istiyorum merak ediyorum bu yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…