Gözleri Ne Renk Olacak ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi SENACE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar bu konuda bilim anne ve baba kahverengi gözlü ise bebek kahve olur desede bu böyle değil bence çünkü benim ve eşimin gözleri kahverengi kızım doğdugunda gözleri baya bir lacivertti her gören değişir dedi dr.umuz prof.tu ve 28. günkü muaynemizde gözleri büyük ihtimal değişmeyecek yanılıyor olabilirim belki ama değişmeyecek dedi 4. ayda göz rengi netlik kazanır ve 4 aydan sonra değişmez dedi öyle 10. aylarda falan değil yani 4 ayda netleşirmiş. neyse kızım şimdi 1 yaş 10 günlük yani 13 aylık gözleri yeşil mavi karışımı her gören hayran kalıyor ve soruyor kime çektiğini dr.umuz bize anne ve baba renkli gözlü değil kimde vardıda esra böyle oldu diye. benim baba tarafım hep renkli gözlü yani babam dedem amcalarım ve tüm amca çocuklarım biz anneme çekmişiz bu yüzden kızım göz rengini benim baba tarafımdan almış eşimin tarafında hiç yok renkli gözlü hala 2 yaşına kadar değişir diyenler olsada bana bu 2 yaş olayı çok saçma geliyor ama herşey Allah tan tabii.
ten rengine gelince benim kızım ilk doğdugunda sapsarı bişeydi öyleki kaş ve kirpikleri hiç belli olmuyordu o kadar sarıydı yani ilk gördüğümde bu ne yaa demiştim kaş ve kirpikler belli olmayınca garip oluyor :))) sonra hafif koyulaşmaya başladı ama sadece saçları kaşları ve kirpikleri teni hala beyaz
yani anne yada babanın soyunda varsa renkli göz olabiliyor öyle düşünün bence :))
Rabbim hepimizin yavrularına sağlık sıhhat ve uzun versin kaşı gözü rengi hiç önemli değil onları bize bağışlasın inşallah

hmm bende kızımın eşime ve kızkardeşlerine benzemesini umuyorum hepimiz sarışınız benim gözlerim k.rengi ama eşim yeşil kardeşim ve görümcelerim ela gözlü güzel kızım güzelliğine biraz daha güzellik katsın istiyorum renkli gözleri ile inş.

ben mavi gözlü eşim kahverengi sonuç bebeğimiz kahverengi :))) olumunekankayizsmile

benim gözümün rengi mavi esım kahve kızım sımdlık koyu mavı bıryasınd ainsaalah degısmez

benim taraf (ben dahil) açıktanli ve renkli gözlüyüz.. mavi,,, yeşil herkez az miktarda ela var
eşim taraf ise (kociş dahil) buğday tenli kahve gözlü...

şimdi acep benim kızçem nasıl bişiy olacak.. merakla bekliyoruz.. doğumuma 25gün felan kaldı.. sonra yazarım sonucu size bayanssulusmile
tabi allahın izniyle ogünleri görmek nasip olursa

Merhabalar benim göz rengim ela eşimin ise kahve ikiz kızlarımız var şu an 6,5 aylık oldular birinin göz rengi ela diğerininki maviş..Anneanemin göz rengini almış kuzucum..diğeride benimkini..

babaları yeşil anneleri ela bakalım artık :)

Ay bu konu çok hoşmuş..

Benim baba tarafım buğday tenli, kahverengi gözlüdür. Dedem ve kardeşlerinin renkli, dedem Allah bana renkli gözlü evlat vermesin diye dua etmiş.

Renkli gözü sevmiyormuş hele erkeklere hiç yakıştıramıyormuş. 6 çocuktan sadece 1' si renkli diğerleri babaannem gibi kahve gözlü babam da dahil.
Anne tarafıma gelirsek; Anaannem yeşil, esmer dedem mavi gözlü sarışındır

7' si de renklidir, mavi yeşil karışık. Sadece 1 teyzem ve dayım kahverengi o da amcalara ve halaya çekmişler. Bize gelince 3 kardeşte yeşil gözlüyüz, nasıl olmuşsa hepimiz anne tarafına çekmişiz.

benim eşim dahil tüm alilesi anne, kız kardeşi (nenesi,amcaları) mavi + yeşil+ela gözlü. Kendi ailem hepsi kahverengi . Bu durumda ne olur acaba .Eşimde mavi ben kahve. :)

bende mavi gözlüyüm eşim ve oğlum kahve inşallah şimdiki bebeğimin gözleride mavi olur

Esimin annesi mavi gozlu esim yesil yani.mavi gen tasiyicisi bizde de mavi gen var teyze cocuklarim mavi gozlu ben de tasiyiciyim yani kizim mavis oldu

Güneşte göz rengi açılan birinin bebesinin gözleri ne renk olur?

Bebek cinsiyeti babadan göz rengini anneden alır diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…