Gözlerim açık giderim.

iyi de hem iki işte çalış hem çocuk doğur, ders çalışama... e bu durumda sınavı kazanmanız mucize olurdu zaten. bazı şeylerden feragat etmeniz lazım. her şey aynı anda olmaz.
Öyle buna kızıyorum zaten ama maddi olarak eşimin ailesi bizi zora sokuyor bende eşimde iki işte çalışıyoruz. Şuaan planım part-time çalışıp kızım ve kpssydi ama yine olmayacak kızıyorum hayatıma kendime her şeyime kızıyorum

Çocuktan sonra çook uzun bir ara verdim. O arada mesleki bir kursa gittim. Bu sene çalışmayı istiyorum artık ama kısmet. Öğretmenlik diye bile kendimi kısıtlamıyorum ben. Hayatta çoğu şey planladığımız gibi gitmez. Olmayan şeylere üzülmek yerine olanlarda vardır bir hayır demek bana daha iyi geliyor. Hayat planlar yaparken başımızdan geçenlerdir diyorlar ya çok doğru geliyor bana. Çocuğunuz için birşeyler yapıyorsunuz zaten ama sizin üzülüp gerilmeniz çocuğunuzu etkiler bunuda düşünüp mutlu olmaya çalışın.
Dünden beri çok mutsuz kızımda zaten çok gerginim ve ağlamak istiyorum. O da bunu hissediyor. Neden bu kadar takıldım anlamıyorım ama kendimi buna üzülmekten alamıyorum. Kızım için bu yıl yine iki iş çalışacağım onun içinipara biriktiriyorun of işte elimden geldiğince

Öyle buna kızıyorum zaten ama maddi olarak eşimin ailesi bizi zora sokuyor bende eşimde iki işte çalışıyoruz. Şuaan planım part-time çalışıp kızım ve kpssydi ama yine olmayacak kızıyorum hayatıma kendime her şeyime kızıyorum

illa kpss diyorsanız ya çocuktan vazgeçecektiniz ya işten. çocuk için artık çpok geç, işten vazgeçin.

Sizi çok iyi anlıyorum. İnsan çok istediği bir şeyi emek verip sonucunda da olmadığını görünce yıkılıyor tabi. Ama eğer çok çabalayıp yine de olmuyor sa eşininizn dediği gibi vardır bunda bir hayır diye düşünüyorum. Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin. Ne kadar kafanıza takmayın desekte takacaksınız insanın elinde olan bişey değil. Ama en azından ailenize yansıtmamaya çalışın. Hayatınızdaki en değerli varlıkları düşünün. Çok şükür bunlara sahibim diyin ve içinizi rahatlatmaya çalışın.
Haklısınız. Elimdekilerin kıymetini bilmezsem onları da kaybedeceğim. Eşimle tartışma noktasına geldik ilk defa bu yüzden kendime gelmem lazım ama kafada hep dönüyor neden yapamıyorum bunu neden başarmıyorumb diye

Evde de çocuk olunca ilgi bekliyor ve evde ki işler de bu yüzden bitmek bilmiyor. Benim ki böyle oldu. Bilmiyorum bazen kader mi acaba bazı şeyler diyorum ama yine de insan üzülmeden edemiyor.
Tabi kızımın ilgiye ihtiyacı var. Uyandığında elime telefon bile almıyorum ki kitap almak mümkün değil. İnsan kesinlike üzülmeden yapamıyor

illa kpss diyorsanız ya çocuktan vazgeçecektiniz ya işten. çocuk için artık çpok geç, işten vazgeçin.
Birisinden vazgeçmem lazım tabi ama sözleşmem var bu yıl için bırakmamda mümkün değil. Maddi olarak çok zora düşebiliriz kışın zaten hiçbir türlü çıkmışım yok

Hayatıma baktığımda birçok başarım var aslında ama sanırım fazla mükemmeli istiyorum belki olmaması daha hayırlı ama içim hep diyor ki neden olmuyor neden yapamıyorsun? Eşimle akşam seninle evlenmeseydim atanırdım kadar getirdim konuyu ve melek kocam yerlere seriliyordu. Kendimi her türlü pişman hissediyorumh Peki ne iş yapıyorsunuz
Yapmayın böyle eşiniz eminim çok üzülmüştür.Başarısızlık olarak gördüğünüz olguların elinizdeki mutluluğun ve başarılarınızın önüne geçmesine izin vermeyin. Hayat enerjinizi kendinize yada eşinize kızarak tüketmeyin.İktisat ve dış ticaret mezunuym.Gümrük müşavir yardımcısydım.. Şimdi ise demir çelik fabrksnda satış dprtman direktörym.

Kızlar dün kpss sonuçları açıklandı. Ben olmayacak bir puan aldım hiç çalışamadım hiç hemde. Bu yıl her sene gibi iki işte çalışıp birde hamilelik geçirdim. Bebeğim doğdu. Zor zamanlar atlattım ve hiç ders çalışmadım. Sınavda da yapamadım tabi. Fakat şöyle bir durum var 2014 mezunuyum ve mezuniyetimden itibaren iki yıl kpss ye çalışmama rağmen yapamadım. Şimdi de çalışmadığım için olmadı. Akşamdan beri mutsuzum. Eşim senden bir şey bekleyen yok kasma kendini diyor ki canım annemde öyle hatta üzüldüğüm için ağladığım için kızdı. Fakat kimse şunu anlamıyor atanamadan ölürsem eğer bir gün gözlerim açık gider. Şuan bebeğim var özel bir kurumla anlaşmamam var çalışmak zorundayım. Kpss var o kadar eksik hissediyorum ki kendimi. Anlatmak istedim paylaşırsam rahatlarım dedim ama yine olmadı.
Guzelim madem bu kpss bu kadar dertti sana once cocuk yapmadan kpss yi kazansaydin sonra cocuk dogursaydin hepsi biarada olmaz malesef

Yapmayın böyle eşiniz eminim çok üzülmüştür.Başarısızlık olarak gördüğünüz olguların elinizdeki mutluluğun ve başarılarınızın önüne geçmesine izin vermeyin. Hayat enerjinizi kendinize yada eşinize kızarak tüketmeyin.İktisat ve dış ticaret mezunuym.Gümrük müşavir yardımcısydım.. Şimdi ise demir çelik fabrksnda satış dprtman direktörym.
Ağzımdan çıktı biranda aslında dikkat ederim amaaa hoş olmadı cidden. Haklısınız kadrolu öğretmen olamayabilirim belki ama beni mutlu etmeye çalışan eşim var. İnşallah bunu halledeceğim

Millet iş bulamıyor siz iki işe rağmen kpss olmadı diye dövünüyorsunuz.
Hem özel kurumda hem devlette ücretli çalışıyorsunuz e bu durumda bir öğretmenin hakkını gasp etmiş olmuyor musunuz?
Kızım için diyorsunuz da belli ki daha çok küçük. Önce bi büyüsün ilkokulu bitirsin sonrasını düşünürsünüz.
Biraz şükretmeyi bilmek lazım.

Her şeyi aynı anda yapmak zorunda değilsiniz. Yerinizde olsam bebeğim biraz büyüyüp de rahatladığımda sakin kafayla çalışıp tekrar denerdim. Korkuyla, telaşla, bir sür iş arasında yapmaya çalışınca olmuyor.

Yanlış anlamayın sakın ama atanamazsam gözüm açık gider diye düşünecek kadar büyük bir şeyse bu sizin için atanmadan evliliği ya da en azından çocuğu ertelemeliydiniz. Hepsi birlikte olmuyor maalesef. Evli ve çocukluyken hem kazanıp atanmak zor hem de atandığın yere gitmek zor. Kim bilir hangi ile kaç yıl süreyle gidecektiniz. Yapabilecek miydiniz? İşiniz varmış ne güzel, üzülmek yerine ona dört elle sarılın bence.

Herkes devlet memuru olmak zorunda mı ben anlamıyorum ya . Eğer bu kadar önemli olsaydı hamile kalmasaydınız evlenmeseydiniz ders çalışsaydınız keşke . Atanamazsam gözüm açık gider filan büyük ve gereksiz sözler

Hayatımla mutluyum fakat bir şeyler eksik kalıyor hep. Neden ben başarabilen değilim diye kızıyorum kendime. Kızıma atanarak daha güzrl bir hayat kurabilirim fakat bilmiyorum işte
Ben atandim. Ucretsiz izindeyim. Es durumum yok. Cok cok uzuluyorum. Cok calistim. Evliligim guzel yalniz ben cok mutsuzum. Hemde cok. Atanmakta dert. Dogum yaptim ve hic calismadan ucretsiz izne ayrildim. Hala hevesim kursagimda. Cok sikintidayim umarm bir hal yolu bulunur.

Gözlerin niye açık gitsin?
Tamam devlette memur olmak önemli.
Ama annenden eşinden bebeğinden önemli seğil.
Atanamadın diye ölmezsin yani.
Herşey çalışmakta değildir.
Kendini biraz daha geliştirip özel sektöre de girebilirsin.
Devlette çalışan insanların yediği azarı,baskıyı mobbingi de görüyoruz.

Back
X