Gözlerim açık giderim.

Öyle haklısınız 4 yıldır evliyiz çift rahim olduğu için çocuğumuz olmayabilirmiş bu yüzden hep korktuk belli bir süre olmadı zaten daha da korktuk şans bir gün oldu sonra bem çalışmayıp kpss çalışacaktım eşimin ailesi bizi borca soktu çalıştım mecbur
Ha saglik problemiyse ona bisey diyemem canm o zaman hemen yapmakta haklisiniz .aksi olsaydi benm etrafmdada var 4,5 yl cocuk yapmayip akademik kariyerlerini tamamlayp oyle yaptlar cokta haklilar yani.bazi seyler kismet birazda cocuk konusunda biraz ara ver hemen ikinciyi yapma o sirada calis tekrar dene canm allah gonlune gore versn

Bazen zor olabiliyor hayırlısı deyip geçmek , ama elinden geldiği kadar kendini rahatlatmaya çalış. Evet atansak güzel olur , bende özel sektörde öğretmenim. Ama yapacak bişey olmuyo bazen. Bilemiyoruz bazen hakkımızda hayırlı olanın ne olduğunu. Rabbim en hayırlı en güzel zamanda atanmayı nasip etsin inşallah.
Aminnn inşallahh

Ha saglik problemiyse ona bisey diyemem canm o zaman hemen yapmakta haklisiniz .aksi olsaydi benm etrafmdada var 4,5 yl cocuk yapmayip akademik kariyerlerini tamamlayp oyle yaptlar cokta haklilar yani.bazi seyler kismet birazda cocuk konusunda biraz ara ver hemen ikinciyi yapma o sirada calis tekrar dene canm allah gonlune gore versn
Bizim 4.yılımzda kızımız oldu ben çalışmaktan kariyer yapamadın tabş:) öyle olacak Sanırım sen azından şuan bir kızım var Allah ona sağlık versin. Bu arada mücadeleyi bırakmayacağım hiç olursa kısmet olsun inşallah

Bir öğretmensiniz.Bunu eleştirmek amacıyla değil, bir öğretmenin topluma örnek olması gerektiğini düşündüğüm için yazıyorum.Lütfen yazım dilinize dikkat edin.

Sınav için de artık üzülmeyin.Sınava gelecek yıl istediğiniz gibi hazırlanırsınız.Bu sene kazansanız da küçücük çocukla gitmeniz zordu,bence o yüzden üzülmeyin.

Son düzenleme:
Haklısınız. Elimdekilerin kıymetini bilmezsem onları da kaybedeceğim. Eşimle tartışma noktasına geldik ilk defa bu yüzden kendime gelmem lazım ama kafada hep dönüyor neden yapamıyorum bunu neden başarmıyorumb diye
Bence başarabilirsiniz. Kendinize inanın. Eşinizi çocuklarını kısaca sevdikkerinizi yıpratmayın. Onları da kaybederseniz daha mutsuz olursunuz .Ailenize sahip çıkın bence bu dünyadaki en önemli şey onların sevgileri.

Bir öğretmensiniz.Bunu eleştirmek amacıyla değil, bir öğretmenin topluma örnek olması gerektiğini düşündüğüm için yazıyorum.Lütfen yazım dilinize dikkat edin.

Sınav için de artık üzülmeyin.Sınava gelecek yıl istediğiniz gibi hazırlanırsınız.Bu sene kazansanız da küçücük çocukla gitmeniz zordu,bence o yüzden üzülmeyin.
Yazı dili için kusura bakmayın bende hoş bulmuyorum ama kısa süre önce telefon değiştirdim iPhone kullanıcısı olup Android e geçtim ve klavye sorun çıkarıyor kızıyorum nasıl olursa atıyorum düzelmiyor çünkü. Haklısınız belki böulesi daha hayırlıdır

Back
X