**** GÖzlERİM ŞİŞti BALON OLdU*****
Bundan birkaç sene önce aynı şey başıma gelmişti ilk defa
ama neden öyle bişey olduğunu bile anlamamıştım..Yıllardır
göz makyajı yaparım her türlü kalemde kullandım ama başıma
ilk kez geldi..bir sabah uyandığımda gözlerimm şişmişti balon
gibi olmuştu...çok kaşınıyordu..bir hafta sürdü bu arada hiç
göz makyajı yapmadım...sonra bir süre sonra geçince tekrar yaptım..aynı
şey tekrar oldu feci bir kaşınmaa kaşıntıdan sonra gözler balon
oluyorr..doktora gitmek zorunda kaldım ama hiç birşey yok dedi mikrop kapmış olabilirr dedi..ilaç verdi gönderdi ..ama bir süre sonra geçiyor göz makyajı yapınca tekrar oluyordu..bende araştırdım göz kalemlerinin bazıları alerji yapıyormuş.bütün kalemlerimi değiştirdim antialerjik kalemler aldım..lancome ...vs vs..uzun süredir böyle bişey olmamıştı..bugün sabah kalktığımda yine balon gibi gözler ve feci kaşıntı varr....ne yapacağımı bilmiyorum anti alerjik kalemlerde artık alerji yapıyor..böyle bir durum da olan arkadaşlar varmı varsa çaresini bulabildilermi..veya neler yapıyorlarr...bir fikir versinler lütfen..göz makyajı yapmadan dışarı çıkmayı hiç sevmiyorumm..artı bu kaşıntı öldürüyor insanı..:uhm:senağlamasenağlama:1no2:
Bundan birkaç sene önce aynı şey başıma gelmişti ilk defa
ama neden öyle bişey olduğunu bile anlamamıştım..Yıllardır
göz makyajı yaparım her türlü kalemde kullandım ama başıma
ilk kez geldi..bir sabah uyandığımda gözlerimm şişmişti balon
gibi olmuştu...çok kaşınıyordu..bir hafta sürdü bu arada hiç
göz makyajı yapmadım...sonra bir süre sonra geçince tekrar yaptım..aynı
şey tekrar oldu feci bir kaşınmaa kaşıntıdan sonra gözler balon
oluyorr..doktora gitmek zorunda kaldım ama hiç birşey yok dedi mikrop kapmış olabilirr dedi..ilaç verdi gönderdi ..ama bir süre sonra geçiyor göz makyajı yapınca tekrar oluyordu..bende araştırdım göz kalemlerinin bazıları alerji yapıyormuş.bütün kalemlerimi değiştirdim antialerjik kalemler aldım..lancome ...vs vs..uzun süredir böyle bişey olmamıştı..bugün sabah kalktığımda yine balon gibi gözler ve feci kaşıntı varr....ne yapacağımı bilmiyorum anti alerjik kalemlerde artık alerji yapıyor..böyle bir durum da olan arkadaşlar varmı varsa çaresini bulabildilermi..veya neler yapıyorlarr...bir fikir versinler lütfen..göz makyajı yapmadan dışarı çıkmayı hiç sevmiyorumm..artı bu kaşıntı öldürüyor insanı..:uhm:senağlamasenağlama:1no2: