• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gözlerim dolu dolu

hulyabaskurt

Seni Bekliyoruz PAŞAMM:)
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
1.874
24
66
Zonguldak
hayatımda hıc sıkıntı cekmedım anne evınde eş evine bile bile geldım cok sukur mutluyuz hıc bır sıkıntımız yok diyorum ama sıkışıyorum kızlar eşim borc var dıyor ölcem ben dıyor sinirlenıyor geriliyor kafasına takıyor ben umursamadan hep ödedik bır ay aksatmadık magdur kalmadık magdur koymadık ama bugun streslıyım oda öyle yıne borclar geldı calısıyoruz halımıze şükür ama bazen boguluyorum borclar bel ağrılarım ayaklarımdakı sızılar beynım cok şükür ALLAH BUNDAN aşa etmesin halımız cok ıyı ve bebek için doktorlara gıdıyoruz ve ben yoruluyorum artık sankı hersey ıcın kendım caba sarfedıyorum gibi camlar takılcak ben arıyorum camcıları ben parasını yolluyorum eşim parasını eve bırakır hallet benım işim yogun der genelde ben yaparım borcları öderim bankalarla ben ugrasırım ama yoruluyorum yorgunum unutkalnık hat safhada bılmıyorum ne yapayım ömrümce böle benmı kosturcam yahu kımsemı el uzatmaz eşimin annesi kenarında cok para vardır aslında ama göstermez bır ay eşim destek istedi hıc bırsey yok ama bızden istenen sey cok calısıyoruz ya bankada extra param olmasaydı zaten borcları ödemekden yaşayamazdık kı off aman ya sinirliyim gerginim gitmek istiyorum uzaklara herseyı silmek istiyorum yenıden baslamak ağlayamıyorum gözlerim doluyor sen güçlüsün deyip geri yolluyorum kızlar dınlenmek istiyorum sonuclarım cıkmadı deliriyorum.

Son düzenleme:
Allah yardım etsin cnm yaa. Çok zor hayatla mücadele etmek. Birde borç harç. Bizde öyle başımıza bir sürü şey geldi. 10 yıl bitti evliliğimizde ama yazsan kitap olur. Çok şükür huzurluyuz mutluyuz 2 çocuğumuz var ama bazen sana olan gibi herşey üstüne fazla geliyor insanın. Hele senin gibi kendi kendine mücadele edince daha da zor oluyo. Eşinin desteği en önemlisi de ilgisi olmayınca insan çıldırıyor. Siz kaç senelik evlisiniz? Eşinin ailesiyle birlikte mi oturuyorsunuz?

2 yıllık evlıyım eşim bana karsı herzaman sevgı dolu ılgısını gösteren ama bu borc işleri benı yoruyor bırde o borcu düşünüp gerilirse bana daha cok gelıyor cunku ceken genelde benım o parayı verır bana elinde ne varsa öde der yeterıncede ben eklerım bazen kayınvalıdemler ek masraf cıkarırsa gel çık işin içinden hayır evlerımız ayrı ama karsı karsıyayız sorunda orda zaten eşimden yana cok sanslıyım da ailesini o secmedıkı böle olmasınıda o hıc ıstemezdi zaten onuda biliyorum ama bazen boguluyorum

bitanem bende evin tüm koşuşturmacalarını üzerime almış durumdayım,başlarda severek yapıyordum ama
eşimin nasıl rahat takıldığını onun için hayatın nekadar sakin geçtiğini anladığımdan bu yana bende
isyan bayrağını çektim..

düşününce bunun sebebini buldum..sebebi BEN dim..herşeyin en iyisi olsun diye sanırım hep ben kendimi
ortya atıp yıprattım..

en iyisi görevleri paylaşmak..

pekala eşinde borçları ödeyebilir yada başka işleri..

mesela işyerinden ayda bir izin alsa hiç sorun olmaz bitanem,kaynar bence..

enazından azda olsa yükünün bir kısmını onun sırtlaması seni manevi olarak rahatlatır..

anlattığın kadarıyla,eşinde seni seviyor ve ondan yardım istersen sana bukonuda destekte verir
ama yeterki yardım isteyelim çünkü belkide halinden memnun sanıyor buyüzden dert etmiyor..

bitanem bende evin tüm koşuşturmacalarını üzerime almış durumdayım,başlarda severek yapıyordum ama
eşimin nasıl rahat takıldığını onun için hayatın nekadar sakin geçtiğini anladığımdan bu yana bende
isyan bayrağını çektim..

düşününce bunun sebebini buldum..sebebi BEN dim..herşeyin en iyisi olsun diye sanırım hep ben kendimi
ortya atıp yıprattım..

en iyisi görevleri paylaşmak..

pekala eşinde borçları ödeyebilir yada başka işleri..

mesela işyerinden ayda bir izin alsa hiç sorun olmaz bitanem,kaynar bence..

enazından azda olsa yükünün bir kısmını onun sırtlaması seni manevi olarak rahatlatır..

anlattığın kadarıyla,eşinde seni seviyor ve ondan yardım istersen sana bukonuda destekte verir
ama yeterki yardım isteyelim çünkü belkide halinden memnun sanıyor buyüzden dert etmiyor..

evet bende hayatımızda hıc bir sorun olmasın hersey mükemmel olsun diye ugrasıyorum
aksam gelsın konusmam lazım agır gelıyor
internet uzerınden laboratvar sonuclarımı takıp edıyorum benımkıler cıkmıyor kan verılmemiş diyor doktoru bıle ben arıyorum aslında o arasa konussa cok rahat olurum okdr buyuk sıkıntım yok cok şükür ama daralıyorum cunku cok lüx cok rahat hayat yasadım evlenmeden önce bı elimde telefon bi elimde araba kendı işimin patronu evın tek kızı abısının ardında buyuyen bı kız oldugum ıcın herseyıme o kosardı şimdi ise darma duman oldum ve bu hayatı BEN SECTİM...

2 yıllık evlıyım eşim bana karsı herzaman sevgı dolu ılgısını gösteren ama bu borc işleri benı yoruyor bırde o borcu düşünüp gerilirse bana daha cok gelıyor cunku ceken genelde benım o parayı verır bana elinde ne varsa öde der yeterıncede ben eklerım bazen kayınvalıdemler ek masraf cıkarırsa gel çık işin içinden hayır evlerımız ayrı ama karsı karsıyayız sorunda orda zaten eşimden yana cok sanslıyım da ailesini o secmedıkı böle olmasınıda o hıc ıstemezdi zaten onuda biliyorum ama bazen boguluyorum

İlla ki aileler karışır ya da sorun üretirler cnm ya. Bizim de öyle. İnan ki hiç bir destekleri yok. Verselerde borç veriyorlar zaten. Yalnız şunu biliyorum sen tek başına üstlenme herşeyi. Eşini seviyorsun anladığım kadarıyla. Bende seviyorum eşimi. Ama biz kadınlar kendimizden çok fazla veriyoruz. Benimde başıma gelmiştir. Çalıştığım zamanlarda ben halletmeye çalışırdım borçların bir kısmını ama inan ki aldığın karşılık hakettiğin gibi olmuyor. Şimdi çalışmıyorum bazen tartışmasını yaparız. İşte çalıştın ama bak hiç para koyamadın kenara die. Ben sanki sokağa saçıyordum paramı. Senin öyledir die anlatmıyorum sakın yanlış anlama. Bende kendi içimi döküyorum işte.

İlla ki aileler karışır ya da sorun üretirler cnm ya. Bizim de öyle. İnan ki hiç bir destekleri yok. Verselerde borç veriyorlar zaten. Yalnız şunu biliyorum sen tek başına üstlenme herşeyi. Eşini seviyorsun anladığım kadarıyla. Bende seviyorum eşimi. Ama biz kadınlar kendimizden çok fazla veriyoruz. Benimde başıma gelmiştir. Çalıştığım zamanlarda ben halletmeye çalışırdım borçların bir kısmını ama inan ki aldığın karşılık hakettiğin gibi olmuyor. Şimdi çalışmıyorum bazen tartışmasını yaparız. İşte çalıştın ama bak hiç para koyamadın kenara die. Ben sanki sokağa saçıyordum paramı. Senin öyledir die anlatmıyorum sakın yanlış anlama. Bende kendi içimi döküyorum işte.

sizi anlayabılıyorum inanın. evet cok fedakarlık yapıyorum gecen tartsıtık ufak bırseyden cok fedakarlık yapıyorum yoruldum dedim anladı benı ama icraat göstermedi bılıyorum sevıyor anlasıyoruz mutluyuz gezıyoruz eglenıyoruz ama en cok ben yoruluyorum fedakarlık vererek kendımı unuttum yemin ederim..

ya tatlım bildiğin görev dağılımı yap bence..
yoksa bu işin ucu sonu yok..

düşün, enson araba bile aldım...:)ve eşimin tek hamlesi olmadan..araba da eşime lazım bana değil buarada..

birsürü galericiyle konuşmalar,bankacılar,sigortacılar 15gün yoğun stres altında kalarak nihayet arabamızı aldık..

3ay sonra gelecek arabayı ben (okadar aradımki galericileri)1günde buldum..meğer birinin kredisi çıkmamışda kapora verdiği için gelmiş araba yurtdışından..zınk diye yapıştım arabaya tabi:)

bukadar efor sarfettim eşim bi helal olsun demedi..çünkü nekadar yorulduğumu görmedi..bunları birde işyeri ortamında yapıyorum yani..

şimdi eşimin gitmesi gereken bir kurs var mesela,geçen sene hep ben buldum gönderdim..
şimdi rölantiye aldım kendimi..aşkım sen en iyi yeri kendin bulursundiyip çekildim..

biraz araştırıyor ama tırt yani,ben olacaktım ki şimdiye bitirmiştim olayı..ama yapmayacağım

çok yıpranıyorum azıcıkta o uğraşsın..bazen diyorum,kurs bulamazsan seneye gidersin, olmaz öyle şey diyor:)

bakalım kendi işlerini yapabilecekmi..elimi sürmeyeceğim..

sende enazından onu ilgilenediren konulara karışmamaya çalış..

evet bende hayatımızda hıc bir sorun olmasın hersey mükemmel olsun diye ugrasıyorum
aksam gelsın konusmam lazım agır gelıyor
internet uzerınden laboratvar sonuclarımı takıp edıyorum benımkıler cıkmıyor kan verılmemiş diyor doktoru bıle ben arıyorum aslında o arasa konussa cok rahat olurum okdr buyuk sıkıntım yok cok şükür ama daralıyorum cunku cok lüx cok rahat hayat yasadım evlenmeden önce bı elimde telefon bi elimde araba kendı işimin patronu evın tek kızı abısının ardında buyuyen bı kız oldugum ıcın herseyıme o kosardı şimdi ise darma duman oldum ve bu hayatı BEN SECTİM...

ya tatlım bildiğin görev dağılımı yap bence..
yoksa bu işin ucu sonu yok..

düşün, enson araba bile aldım...:)ve eşimin tek hamlesi olmadan..araba da eşime lazım bana değil buarada..

birsürü galericiyle konuşmalar,bankacılar,sigortacılar 15gün yoğun stres altında kalarak nihayet arabamızı aldık..

3ay sonra gelecek arabayı ben (okadar aradımki galericileri)1günde buldum..meğer birinin kredisi çıkmamışda kapora verdiği için gelmiş araba yurtdışından..zınk diye yapıştım arabaya tabi:)

bukadar efor sarfettim eşim bi helal olsun demedi..çünkü nekadar yorulduğumu görmedi..bunları birde işyeri ortamında yapıyorum yani..

şimdi eşimin gitmesi gereken bir kurs var mesela,geçen sene hep ben buldum gönderdim..
şimdi rölantiye aldım kendimi..aşkım sen en iyi yeri kendin bulursundiyip çekildim..

biraz araştırıyor ama tırt yani,ben olacaktım ki şimdiye bitirmiştim olayı..ama yapmayacağım

çok yıpranıyorum azıcıkta o uğraşsın..bazen diyorum,kurs bulamazsan seneye gidersin, olmaz öyle şey diyor:)

bakalım kendi işlerini yapabilecekmi..elimi sürmeyeceğim..

sende enazından onu ilgilenediren konulara karışmamaya çalış..

he işte bende öyleyım onun işine kolaylık sağlayacak hertürlü desteği verıyorum ve olmayan şeyi olduruyorum
oldukca aktif bir yapıya sahibim cevremız de hersek koca eline bakarken ben herseyı kendım halledıyorken şaşırıyorum bazen
kadın başıma ne kadar cok sey yapabılıyormusum diye bazen mutlu oluyorum cunku kımseye muhtac değilim diye sanslıyım ama bır yandanda yorgun...

evet aynı his banada geliyor:)bende kednimi çok becerikli ve paratik biri olarak görüyorum
evet çoğu hemcinsimiz hep eşinden bekliyor ama biz farklıyız:)

yinde kantarın topuzunu kaçırmamak lazım,yani kadınsak ta kadınlığımızı bilelim dimi;)
bundan sonra enazından onun şahsi olayları için kendim koşuşturmayacağım..
sanada tavsiye ederim..
belki ozaman işin zorluğunu görünce bizim kıymetmizi anlarlar..

10-15gün içinde araba aldım ya..bunu bana önceden söyleseler hadi leen derdim:)

eşim sadece arabayı teslim alırken yanımdaydı ve suratını görsenn nasıl mutlu...
bende mutluydum ama bir okadarda yorgun:)
inan işyerindeki arkadaşlarımız bile (hepsi erkek)tebrik etti beni..
eşine bişey bırakmadın diye takıldılar hatta hafif kıskanmış bile olabilirler,çünkü
onların eşleri evde sadece evhanımlığı yapıyor..:)

he işte bende öyleyım onun işine kolaylık sağlayacak hertürlü desteği verıyorum ve olmayan şeyi olduruyorum
oldukca aktif bir yapıya sahibim cevremız de hersek koca eline bakarken ben herseyı kendım halledıyorken şaşırıyorum bazen
kadın başıma ne kadar cok sey yapabılıyormusum diye bazen mutlu oluyorum cunku kımseye muhtac değilim diye sanslıyım ama bır yandanda yorgun...

iş bölümü yaptık bakalım nasıl olacak evet diğer kadınlardan yanı farklıyım onu bılıyorum ama dahacok yoruluyorum artık. ve sunuda anladım kı eşimin iş arkadaslarının eşleri benı sevmıyor pek fazla aktifim diye buda benı üzüyor ben kıskanc bır ınsan değilim bu nedenle eşimin işlerini yapıyorum dıye kıskanılmak da istemıyorum.

evlilik paylaşmak demektir :31:herşeyi tüm sorumluluğu evin yükünü paylaşmak gerekir.tek başına herşeye yetişemezsin.herkes sorumluluğunu bilmeli.eşinle konuşmakla iyi etmişsin canım:97:

Back
X