- Konu Sahibi hulyabaskurt
hayatımda hıc sıkıntı cekmedım anne evınde eş evine bile bile geldım cok sukur mutluyuz hıc bır sıkıntımız yok diyorum ama sıkışıyorum kızlar eşim borc var dıyor ölcem ben dıyor sinirlenıyor geriliyor kafasına takıyor ben umursamadan hep ödedik bır ay aksatmadık magdur kalmadık magdur koymadık ama bugun streslıyım oda öyle yıne borclar geldı calısıyoruz halımıze şükür ama bazen boguluyorum borclar bel ağrılarım ayaklarımdakı sızılar beynım cok şükür ALLAH BUNDAN aşa etmesin halımız cok ıyı ve bebek için doktorlara gıdıyoruz ve ben yoruluyorum artık sankı hersey ıcın kendım caba sarfedıyorum gibi camlar takılcak ben arıyorum camcıları ben parasını yolluyorum eşim parasını eve bırakır hallet benım işim yogun der genelde ben yaparım borcları öderim bankalarla ben ugrasırım ama yoruluyorum yorgunum unutkalnık hat safhada bılmıyorum ne yapayım ömrümce böle benmı kosturcam yahu kımsemı el uzatmaz eşimin annesi kenarında cok para vardır aslında ama göstermez bır ay eşim destek istedi hıc bırsey yok ama bızden istenen sey cok calısıyoruz ya bankada extra param olmasaydı zaten borcları ödemekden yaşayamazdık kı off aman ya sinirliyim gerginim gitmek istiyorum uzaklara herseyı silmek istiyorum yenıden baslamak ağlayamıyorum gözlerim doluyor sen güçlüsün deyip geri yolluyorum kızlar dınlenmek istiyorum sonuclarım cıkmadı deliriyorum.
Son düzenleme: