gözlerim eşit değil

Benzetmek gibi olmasin tabi ama anlayabilmek adina soruyorum. Hayko cepkinin gozlerinimi andiryor?bu kadar hayata kusecek sekilde takiyorsan bi doktora gorun bence ama ben olsam hayata kusmezdim ve dalga gecerdim kendimle

Anladğım kadarı ile kafan takılmış ve rahatlamak istiyorsun. Çok da haklısın, etrafındaki insanlar seni üzmemek için doğru söylemiyor olabilirler. Canım arzu edersen sana benim doktorumun adını verebilirm. Kendisi ölçüyor, hesaplıyor, gerçekten gerek varsa yapıyor ameliyat. Çok da iyi, çok da tecrübeli. Benim kız kardeşimi ameliyat etmişti. Ne dersin?

Benzetmek gibi olmasin tabi ama anlayabilmek adina soruyorum. Hayko cepkinin gozlerinimi andiryor?bu kadar hayata kusecek sekilde takiyorsan bi doktora gorun bence ama ben olsam hayata kusmezdim ve dalga gecerdim kendimle
Yok o kadar belirgin bir fark yok bir fotoğraf yükliycem birazdan siz daha iyi yorum yapabilin diye.Yorumun için teşekkür ederim ama ister istemez moralim bozuluyor.

Yaşım daha küçük olduğundan ailemin bunu istiyceğini sanmıyorum ama baska yolu olsa keske. Çok teşekkür ederim yorumun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…