Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benzetmek gibi olmasin tabi ama anlayabilmek adina soruyorum. Hayko cepkinin gozlerinimi andiryor?bu kadar hayata kusecek sekilde takiyorsan bi doktora gorun bence ama ben olsam hayata kusmezdim ve dalga gecerdim kendimle
Öncelikle herkese merhaba. Benim son iki senedir kafama taktığım bir konuyu sizlere danısmak istedim. 16 yasındayım ve gözümün biri diğerine göre daha kücük. Alt kısmı daha cekik duruyor. Göz kapağım daha kapalı.Diğeri normal gibi duruyor. Bazen kücük olan gözüm kızarıyor sabah kalktığımda. Kücükken hemanjiom varmıs gözümde. Ancak tedavi gerekmediği ve büyüdükce kücüleceği söylenmis. Allah'a sükür görme konusunda bir sıkıntım yok ancak lens takıyorum kücük olan gözüme. Numarası ileri oldugu cin sadece ona verildi. Tek sorunum gözlerimin esit olmaması. Bu yüzden makyaj bile yapmıyorum. Eyeliner bile sürmüyorum. Cevremdeki insanlar abartılcak birsey olmadıgını söylüyorlar. Fakat gercekci değiller farkındayım. Fotoğraf cekmek istemiyorum. İnsanların yüzüne ,gözlerinin icine bakarak konusmaktan kacınıyorum. Kendimle barısık olmayı denedim fakat artık yapamıyorum gercekleri gördükce. Lütfen bana bi yol gösterin böyle yasamaktan bıktım.
Anladğım kadarı ile kafan takılmış ve rahatlamak istiyorsun. Çok da haklısın, etrafındaki insanlar seni üzmemek için doğru söylemiyor olabilirler. Canım arzu edersen sana benim doktorumun adını verebilirm. Kendisi ölçüyor, hesaplıyor, gerçekten gerek varsa yapıyor ameliyat. Çok da iyi, çok da tecrübeli. Benim kız kardeşimi ameliyat etmişti. Ne dersin?
Benzetmek gibi olmasin tabi ama anlayabilmek adina soruyorum. Hayko cepkinin gozlerinimi andiryor?bu kadar hayata kusecek sekilde takiyorsan bi doktora gorun bence ama ben olsam hayata kusmezdim ve dalga gecerdim kendimle
Yok o kadar belirgin bir fark yok bir fotoğraf yükliycem birazdan siz daha iyi yorum yapabilin diye.Yorumun için teşekkür ederim ama ister istemez moralim bozuluyor.
Anladğım kadarı ile kafan takılmış ve rahatlamak istiyorsun. Çok da haklısın, etrafındaki insanlar seni üzmemek için doğru söylemiyor olabilirler. Canım arzu edersen sana benim doktorumun adını verebilirm. Kendisi ölçüyor, hesaplıyor, gerçekten gerek varsa yapıyor ameliyat. Çok da iyi, çok da tecrübeli. Benim kız kardeşimi ameliyat etmişti. Ne dersin?