Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız Melis dayanamadın dgl miCok erken biliyorum ama gozlerim kör oldu var desem ayıp yok desem yalan anlamadim bise Eki Görüntüle 3645099 Eki Görüntüle 3645100
Zaten 5 dk da cikti ama yok gibi dimiGörünmüyor. Çizginin 5 dakika içinde çıkmasına da dikkat edin. 5 dakika sonra çıkan çizgiyi ciddiye almayın
Shdhjffj vurulmadim ama dpo 9 olduKız Melis dayanamadın dgl miburaya atınca kalitesi felan düşüyor ama bende goremedım erken bide sende çatlatma iğnesi vurulmuştun galıba yanlış hatırlamıyorsam
Daha erken benceShdhjffj vurulmadim ama dpo 9 oldu![]()
Belirti var mıShdhjffj vurulmadim ama dpo 9 oldu![]()
Belirti var mı
Aynen oyle yarin da yapicamDaha erken bencegaliba adete kadar her gün test yapıyorsun öyle okudum bir yerde
![]()
Anladım canım insallah o çift cızgıyi bir an önce görürüzAynen oyle yarin da yapicamsifir belirti sadece bugun meme uclarim agrimaya basladi o kadar bide birazcik cok az sildikce gelen beyaz akntim var
İnsallah senin durum neydiAnladım canım insallah o çift cızgıyi bir an önce görürüz![]()
Bende çatlatma iğnesi kullandım 5. Günüm beklemedeyimİnsallah senin durum neydi![]()
Maalesef bu test negatif. Ama daha 5 gün varmış erken yani tekrarlayın adet gününüzdeCok erken biliyorum ama gozlerim kör oldu var desem ayıp yok desem yalan anlamadim bise Eki Görüntüle 3645099 Eki Görüntüle 3645100
Her gun 1 tane yapacam bakalimMaalesef bu test negatif. Ama daha 5 gün varmış erken yani tekrarlayın adet gününüzde