- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Ayy burda şimdi milyon tane cevap gelir oky. Bi 10 dakka kalaydı bari. Trafik polisi gibisin, nerden çıkacağın belli olmuyor.konuu lense taşıyayım ben:)
Tekrar doktora gitmem gerekir mi acaba? Hani hangi numaranın tolere edeceğini tespit etmek için. Gerçi doktorcuğum torik de torik diyor ama bunu kullanmak çok zor, yapışmıyor göze.1 derece altındaki astigmatı miyop tolere eder diye biliyorum. Benimki0,75 astigmat sorun olmuyo ama normal numarandan 0,5 yüksek Alman lazım o göz için lensi . Ben air optix kullanıyorum çok memnunum. Night and day diye bi marka var en çok tavsiye edilen o diye Hatırlıyorum.
Denedim dostum denedim. Öyle ki üç ayrı gözlük aldım o rahat değil bir de bunu deneyeyim diye. Yok olmuyor, gözlük takamıyorum ben.Gözlük bende 2 aydır kullanıyorum.
İlk bir hafta offff berbattı... eve girer girmez cıkarıyodum.
Eşiminde kesin talimatı. cıkarmak yok. Ona ragmen yaa lütfen akşamları biraz gözlerimi dinlendirim dedim.
benimdeki 2 yılda 2,5 oldu... miyop.
ve şuan gözlüklerimden cok cok memnunum. cıkarınca rahat edemiyorum. Bence gözlükte deniyebilirsin sepho
alışması biraz zor oluyor ama alışıncada cok iyi oluyor.
Bu kullandıklarım çok rahat, sabah takıyorum gece yatarken çıkarıyorum. Dün gözlük taktım iki saat kadar başım döndü resmen.sepho miyobum lens kullanıyorum. gözlükte. evde gözlük dışarda lens. renklide kullanırım. dur şeffafların markasına bakayım
anacım görev işte. :)Ayy burda şimdi milyon tane cevap gelir oky. Bi 10 dakka kalaydı bari. Trafik polisi gibisin, nerden çıkacağın belli olmuyor.
Kuruma yapıyor mu oky?ciba vısıon air optik aqua bundan memnunum ben
bak benimde bir gözümde astiğmat 1 derece. ama lenste 1 e kadar bu sorun değil. renkli kullanabilirsinBu kullandıklarım çok rahat, sabah takıyorum gece yatarken çıkarıyorum. Dün gözlük taktım iki saat kadar başım döndü resmen.
Renkli lens kullanmayı seviyorum ben de ama toriklerde renkli yok bildiğim kadarıyla. O yüzden astigmatı umursamasam mı diyorum.
lensle birlikte doktoruna gitsen yine acıga cıkmaz dimi. yada lens satan magazalara gitsen.Denedim dostum denedim. Öyle ki üç ayrı gözlük aldım o rahat değil bir de bunu deneyeyim diye. Yok olmuyor, gözlük takamıyorum ben.
yok valla. ben çok rahatım bunlaKuruma yapıyor mu oky?
Sanmıyorum, kutudan çıkınca bunların hepsi aynı.lensle birlikte doktoruna gitsen yine acıga cıkmaz dimi. yada lens satan magazalara gitsen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?